İkinci tura kur dayağı gelmez.. Başka türlü izaya sokarlar..
Netleşsin hele..
Bu hâliyle,
meclis vıngır vıngır, her tondan siyasal islamcı doldu..
altın zamanlarında bile olmadı...
Kk kazansa ne olur diyesim geliyor..
Printable View
Arkadaşlar şimdi burada dursun saat 01:45 ve anka (muhalif) açılan sandık için %96.3 diyor ve RTE için %49.30 K.k için %45 diyor. Burdaki bazı arkadaşlar k.k kazanmış olabilir diyor. Bu yazıda burada dursun iki hafta sonra bu yazıya tekrar etiket yapacağım.
AA ile Anka neredeyse eşitlendi, bu da AA nın hep aynı numarayı çektiğinin ispatı....psikolojik algı yapıyor, taraf tutuyor...
AA
RTE %49.44
Kılıçdaroğlu %44.86
Oğan %5.27
Anka
RTE % 49.30
Kılıçdaroğlu 45.01
Oğan %5.27
Abi HDP şuan mazlum onun oyunda garip düşüş var. Deprem bölgesinde olmayan uçanlar uçmuş gelmiş. Bizde birbirimizi yiyelim. Ben senin İslamcı dediğin adamım kılıçtaroğlu ve iyi partiye verdim. CHP ye niye vermedin dersen Konya da ilk dört de 2 CHP li 2 gelecek partili vardı. Konya'da Saadet var. Muhtemelen yere bölgeye göre diğeri aday da hata yapıldı. Bundan dolayı abuk subuk parti yada adaya kayma var.
10 dk önceki YSK verilerine göre %87 açılan sandık %49,7 rte %44 kk.
onlarda hata filen olmaz... o tayfanın işlediği günah bile hesaplıdır.
diyorum netleşsin..
ama kalkıp da anka gibi 45% gelirse..
çok ağır yazıcam..
https://twitter.com/dfikrisaglar/sta...78193662050305Alıntı:
Fikri Sağlar
Kamuoyuna: Kılıçdaroğlu'nun en az %55 ve üstünde oy çıkardığı bilinen 42 bin sandığın verisi henüz sonuçlara yansımadı. AkTrollerin ve Yandaş Medyanın algı operasyonuna inanmayın. Kılıçdaroğlu önde ve seçimi 1. turda kazanacağız. Oyları sonuna kadar korumaya devam edin.