4'ü 6 yaparsan belki anlaşılabilirsin...
Printable View
rxpu üstadım bu son hamle ne demektir bir açıklayabilir misiniz ?
17 Haziran Pazartesi 12:04 TCMB: LİKİDİTE İMKANI FAİZİ POLİTİKA FAİZİNİN 100 BAZ PUAN ALTI OLACAK
17 Haziran Pazartesi 12:03 TCMB: PİYASA YAPICI BANKALARA APİ ÇERÇEVESİNDE LİKİDİTE İMKANI KULLANDIRILACAK
Evet gövde de kolay bir işdeğil ama tüm gövde teknolojisi 1990'ların teknolojisi. 100.000 tonluk büyük preslerde özel alaşım bir aliminyumun dövülmesi ile üretiliyor.
Ben mekanik imalat yaptığım için de biliyorum Gövdenin zorluk derecesi 10 ise elektronik kısmın atıyorum 880.
%10 daha az performanslı gövde ürettiğinde çözümü var. Ama 1:1 it dalaşında o yazılımı yapamadıysan çözümü yok.
Zaten buradaki sorun iyi bir uçak yapmak değil rakibin uçağı ile muadil ve baş edebilecek bir uçak yapabilmek . (SY-47 F16 F15 F35 v.b gibi)
ston, 100 baz puan iskontolu API'yi mi diyorsun.
PY'ler epey veryansın ediyordu hazine ihalelerinden zarar ettikleri için , bu hamle ile tcmb ihalelerden ettikleri bu zararı telafi ediyor.
Serbest piyasaya aykırı bir hamle.
Hafif dozajda bir monetizasyon olarak değerlendirilebilir.
Bu hamle piyasaya tcmb'nin hazine ihalelerine girdiği ve hazine'ye avans verdiği dönemleri hatırlatırsa hiç hoş olmaz.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...suphe-5174725/
Bak bak bazıları şüphe içinde imiş. Alo tüik'e güvenmeyen gitsin abd ye ab ye ...
Akape'nin PKK/hdp'i anayasaya aykırı olarak yasal yapması meclisde barındırması Atatürk'ün mirasçısıyız diyen diğer partilerin "Bu vatan hainliğidir" demek yerine "Evet PKK/hdp yasaldır' demesine bahane olamaz. Derlerse Akape ile aynı yolun yocusudurlar kavgaları da kayıkçı kavgasından başka birşey değildir..
N.Genç bu İspark söylentisinden sözetmişti.. Eğer ki gerçekleşirse bu resmen intihar demek olur..