Günaydın kafe
Printable View
Günaydın kafe
Gaziantep Rasaf yolu üzerinde Suriyeliler, lüks araçların önüne atlayarak sürücülerden para koparmaya çalışıyor..
https://twitter.com/politikaloji/sta...14631056068609
'' yabancı uyruklu vatandaş ''
Koca: "(Koronavirüs) Eninde sonunda bize de gelebilir demiyorum, bize de gelme durumu her an olabilir. Çünkü komşumuz İran'da ciddi bir salgın var." -AA
Koca: "(Koronavirüs) Eninde sonunda bize de gelebilir demiyorum, bize de gelme durumu her an olabilir. Çünkü komşumuz İran'da ciddi bir salgın var."
Kaynak : Anadolu Ajansı
KAMUOYU HAZIRLAMA ÇABASIMI?
BİZDE DE VAR ASLINDA,ALIŞTIRAA ALIŞRIA SÖYLEYECEĞİZMİ DEMEK İSTİYOR?
Sağlık Bakanı Koca: "(Koronavirüs) Bu enfeksiyon grip gibi bulaşıyor. Özellikle şu dönemde kişisel hijyen ve el yıkama çok önemli."
Bakan Koca: "Herkesin maske kullanmasına gerek yok ama gribi olan, soğuk algınlığı belirti ve bulguları olanlar bulaştırmamak üzere maske kullanmalı"
Koca: "(Koronavirüs) Eninde sonunda bize de gelebilir demiyorum, bize de gelme durumu her an olabilir. Çünkü komşumuz İran'da ciddi bir salgın var."
Sağlık Bakanı Koca: "Dünyada koronavirüse yönelik spesifik, bulunmuş bir antiviral ilaç henüz yok." -AA
Sağlık Bakanı Koca: "Dünyada koronavirüse yönelik spesifik, bulunmuş bir antiviral ilaç henüz yok."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Umre ve hac organizasyonlarında koronavirüs ile ilgili önlemler alındı
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Hac ve Umre İhtisas Başkanı Harun Yurdakul, şu ana kadar Suudi Arabistan'da resmi olarak teyit edilmiş bir vaka bulunmadığını, Suudi Arabistan'da bulunan acentalar ile sürekli irtibat halinde olduklarını belirterek, "Suudi Arabistan'da bulunan uluslararası havalimanlarında tüm önlemler alınmış durumda. Uluslararası standartlarda kontroller yapılıyor. Umre ve hac organizasyonunu aksatacak herhangi bir kriz söz konusu değil." dedi.
AA