Gene yırttık bee
Fazlalıkları 38 den verdim kalanlarla devam.
Tacirler(patron) tüm malı kustu.YTD.
Printable View
Devamlı böyle olur,esasında iyi kar sagladıgında elindekini boşaltacaksın,giderse gitsin bakmayacaksın,ben he öyle davranırım,çünkü onun düşük eşdeğer hissesi mutlaka vardır ve onu bekleteceksin elinde,düserse ona ilave edeceksin,çünkü zamanı gelince oda gidecektir,önceden sattığın hisse çok düsüp olduğu yerde duraksarsa alabilirsin,mesela ben kentte 300-400 arası bayağı kazanç elde ettim,hafta içinde 1 lotta 100 tl bırakıyordu,1k lotu siz düşünün,300 altına sarktığı an stop uyguladım,bu sefer 200-240 arası oyalandı,yemedi 200 altına sarktı inince stop uyguladım,çünkü operasyon yiyen hisseler böyledir,peşi 140-200 arası oldu,250 gördüğü an 1/3 sattım,peşi yine 200 altı,şimdi 162,zaten 162-169 oyalanıyor,sebep dünya devi şirket hissesi rekor kar açıklayacak yerde 2 çeyrekte zarar açıkladı,yani karı gizlemişler,yüklüce bekliyorum,100 altına inse bile zararım olmaz,tabiki yüksek bedelsiz açıkladığında onda yoktum,150 satmıştım gazladı 3000 oldu,kalsaymışım örnek 120 fiatlan 1k lotu 3000 olduğunuda siz hesaplayın,ama tınlamadım başkalarından aldım,haftalık %5-10 kazansam bana yeter:he:
Borsa yine sert düzeltme içine girdi dikkatli olun:plc:
Bu ayşe nur arslan fln acaip iticiler. Abi niye insanları ya ondansın ya bundansın diye sıkboğaz ediyorlar. Yaw bi salın artık şu milleti. Kesimleri aşağılıyarak oy mu alınıyor, tam tersine karşı tarafa itiyorsunuz allal sizin b..nızı versin tabii varsa
Tmm halkın eğitim düzeyi içaçıcı değiltmm haklısınızda, bugüne kdr bu uğurda siz ne yaptınız fonlanmaktan başka?
Ne zmn iktidarın kaybetme ihtimali belirse bu tipler ortaya çıkıyor ve bunu bilerek yapıyorlar. Düşünün chp iktidar olsa bunları kim izler?
Hoş şimdide çok izleyenleri yokda. Muhalif kesimin ahaberi
Az garanti uç verdiydi yukarıya,kara paracılar izin vermedi 21.80''den 21.30-35 gösteren endex buralarda duramıyor,buna dünya resesyon endişeleri eklenince bilmem biz ne oluruz ?,zaten borsa uçmuş,bu uçuşta kaz***** çok az,mağdur ise malum bayağı var,onların hepsi trene son anda binenler:plc:-dış borsalar yatay,korku ölüm endexsi 33 bunun 30 üstü tehlike demek,bizde durum yön aşağıya:thumbdown: