Bu sefer cok kolay üttük pelloşu, ben bile bu kaa kolay olucağını düşünmemiştim.
117. 850 flat
Printable View
garanti bankası ekim 2018 den ocak 2020 ye kadar yaptığı primi sadece 3 haftada geri verdi
o primi de binbir zahmetle karın ağrıları krizler düşe kalka sürekli entrika dedikodularla yaptı
3 haftada 1,5 yıllık tertemiz para bıraktı shortlara
amacın insanları bilinçli yanıltmak değilse masada seninde kaybetmekten üzüleceğin bir para olduğunu söylersin ki insanlar karşılarında gerçekten bir piyasa oyuncusu mu var yoksa kafadan sallayan birisi mi var bunu teşhis edebilsin..
burası viop başlığı ve spot piyasa kuralları ile işlem yapmak çok zor.. burada yorum yazarken spot piyasa mantığı ile yorum yazmak yanıltıcı.. spottaysan sonsuza kadar beklersin, pozisyonun illaki doğru çıkar zira bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösteriyor.. ama marjin call riski olan viop piyasasında nihayetinde long pozda hedeflediğin yere gelir ama onun öncesinde 15 bin puan tersine gider seni iflas ettirir ondan sonra hedefine gider..
burada riskler farklı..
önemli olan yön değil mi dostum.... Yeri gelir hisseye geçerim, yeri gelir viop a.... Ama bu viop un tehlikesiz olduğu anlamına gelmesin....
Ama sana şunu söyleyeyim.... endeksin 99.500 ü geçmesini bekliyordum... Onu gaplı geçti...
Perşembe cuma gibi boşluğu kapatır. Onu bekliyorum.
Onu yaptığı anda vadeli uzuna geçceğim....Fulleyeceğim... İçin rahat olsun dostum.
x30spot
fokus ak yatırım
https://i.hizliresim.com/vchujB.png
spot mantığı ile niye olsun ki..... Spot giderse vadelide gider..... Vadelide az riskle girersen sıkıntı olmaz (örnek: 10.000 tl var ise bununla en fazla 3 kontrat açarsan kolay kolay sırtın yere gelmez).... Spotta ise Ne kadar beklersen bekle hiçbir şey olmaz....
Sizde soru çoksa bendede cevap çok :)