Mahallenin Ayşe Teyzesi siz misiniz her geçene laf yetiştiriyorsunuz Bora Bey
Peki sen kimsin ?
İşin nedir bu başılkta?
İkaz lambası mısın?
19-10-2017, 14:18
sahbaz
Alıntı:
Originally Posted by BORA YAŞAR
Peki sen kimsin ?
Düdük makarnası sen de...:)
:) . .
19-10-2017, 14:21
sahbaz
Alıntı:
Peki sen kimsin ?
İşin nedir bu başılkta?
İkaz lambası mısın?
ben bir gerçekten bahsediyorum. bu başlıktaki misyonunun zarar görmesinden mi rahatsız oluyorsun.
19-10-2017, 14:25
BORA YAŞAR
Alıntı:
Originally Posted by sahbaz
ben bir gerçekten bahsediyorum. bu başlıktaki misyonunun zarar görmesinden mi rahatsız oluyorsun.
Yahu önce sen bir yanıt ver?
Beni bırak.
Beni tanıyan tanıyor...
Sen kimsin?
Kimin necisin?
Amacın nedir bu başlıkta? :)
19-10-2017, 14:29
sahbaz
Alıntı:
Yahu önce sen bir yanıt ver?
Beni bırak.
Beni tanıyan tanıyor...
Sen kimsin?
Kimin necisin?
Amacın nedir bu başlıkta? :)
kraş olacak dolar alın ülke bitti uzatmaları oynuyorlar desem rahatsız olur muydun
19-10-2017, 14:33
bir-esnaf
Alıntı:
Buradaki genel eğilime göre dolar alıp atacaksan tekrar düşün derim
En son 5 yıl önce öldük bittik az kaldı gelecek olan diyordu buradaki genel eğilim, şimdi de.
Karar senin
Açıkçası ufacık bir ihtimalde olsa devalüasyon olursa beni bitirir. o yüzden paramın %35 ini dolar %15 altın (ikiside fiziki) ve yüzde %50 sini vadeli tl mevduatta tutacağım gibi duruyor
19-10-2017, 14:39
sahbaz
Alıntı:
Originally Posted by bir-esnaf
Açıkçası ufacık bir ihtimalde olsa devalüasyon olursa beni bitirir. o yüzden paramın %35 ini dolar %15 altın (ikiside fiziki) ve yüzde %50 sini vadeli tl mevduatta tutacağım gibi duruyor
Kararınıza saygı duyuyorum. Sadece oluşan algı üzerine hareket etmemeniz içi yazmıştım. Kendi kararınızla full dolarda da olsanız problem değil benim için
19-10-2017, 14:40
BORA YAŞAR
Alıntı:
kraş olacak dolar alın ülke bitti uzatmaları oynuyorlar desem rahatsız olur muydun
Olurdum...
Bu ülkede yaşıyorum.
Ama olursa da en az zararla atlamaya çalışıyorum her kendi geleceğini düşünen vatandaş gibi...