Ha ben ilk fırsatta bu yaz içi bana dip gibi geldiği noktalardan gram altına geçerim o başka.:))))))))))))Bir ay falan faize devam sanırım.
Printable View
Ha ben ilk fırsatta bu yaz içi bana dip gibi geldiği noktalardan gram altına geçerim o başka.:))))))))))))Bir ay falan faize devam sanırım.
Ben burada karalar bağlamış birini görmüyorum en azindan forumun 2 yıllık dolarları arasında böyle birileri yok. Siz tl cimisiniz yada necisiniz ben diyorumki 2.90 dan bu yana yani mayıs 96 dan beri dolardayım. Sen ne diyorsun ne zamandır nereye yatırın yapıyorsun. Sana tavsiyem dolardan bi bok olmaz topiğine gitmen ve alaman topçusunun bıraktığı yerden konuyu eşelemeye devam etmen
Şöyle yada böyle seçim sonuçlarına saygı duyuyorum....istediğim olmadı ama gerçekte bu..hayırlısı diyelim..doların 4.22 ye inmesi muhtemeldir..ytd.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yılanoğlu direniyor mu nedir :)))))))))
Bakalım soğan-pataes kuruna ithalat darbesi yapılacak mı ?
e zaten sıkıysa duyma dimi :)
bütün basın devlet herşey tek bir adamın emrinde olsun ondan sonra göstermelik yapılan seçimlerde her türlü dalavereyle elde edilen sonuca saygı duyulsun. İlk seçimde gene muhalif kitleler koşa koşa gidip reise konu mankeni olup meşruiyet vereceklerdir.
muhalifim diyen böyle oldukça artık yüzde yüz eminim Recep Tayyip Erdoğan ömrünün sonuna kadar devlet başkanlığı yapacaktır. Kimsenin söylenmeye hakkı yok.
Dolarda tahminim gibi gevşiyor bence dahada gevşeyecektir hele reis akılcı bir kaç adım atarsa.
Seçimleri, milliyetçi cephe kazandı.
Malesef, ben ve benim gibi düşünen insanlar kaybetti.
Zamanında, gereken adımları atmadığım ve 1 dolar bile almadığım, paramı faize bağladığım için, daha önce param erimişti.
Dün itibarı ile gelecek için umutlarım da eridi.
Bundan sonra ne eğitim iyiye gidecek, nede ekonomi.
Eskisinden daha milliyetçi bir çizgi olacak.
Büyük ihtimal, cezaevlerinde ne kadar suçlu, ne kadar mafya varsa salınacak.
İlk başlarda, dolar, euro, faiz düşer gibi yapıp tekrar zıplayacak.
İlk başlarda, borsa yükselir gibi yapıp çok daha aşağılara inecek.
Tek tesellim, uygun fiyatla dolar alma fırsatı bulup, maddi zararımın bir bölümünü kurtarmış olacağım.
O uygun fiyat neresi olur, sıkı bir takip içinde olacağım.
Manevi olarak kendimi nasıl toparlayacağım bilemiyorum.