Şeker yatırım bültenine dayanarak söylüyor herhalde onlarda hedef fiyat 1.30 demişler.
1.98 altına sarkmasına rağmen iyi toparladı son dakikalarda..
Yarın için umut verdi yukarısı için...
Printable View
BİST 30 da olmasa çoktan brüt kesin gelirdi. Aslında brüt olsa herkes önünü görür. Yarısını verdim bugün ama takibimde şeytan diyorki sat bütün portföyü buraya geç ama cesaret edemiyorum . Sürekli al sat yapan kurumlar var yukarıdan verip alttan alan bunlara kısıtlama getirsin SPK
Yatırım bülteni okumanıza gerek yok. Bankaların ortalama pd-dd ve fk larına bakacak olursanız, bu kağıdın şişirildiğini, yeterince ky'ye pazarlandıktan sonra geride ağlayan kısa yoldan zengin olmak isteyen yatırımcılar kalacağını görmek çok zor değil. Bu filmi defalarca gördük ama genede seyretmekten vazgeçemedik millet olarak.
TSKB deki hareketi inşallah bu bankanın da ortağı olan öz sermayesinin 1/3 ne yakın piyasa değerine düşen VAKIFBANK ta. Yapar...darısı başımıza..
son an yakaladım elimdekilerin yarısını 2,30 tl den verdim o anda ekran seyrediyordum zaten 10 dk llık bir zaman diliminde yaptı onuda .
oradan gelen ile odaş aldım.
eğer 2,12 düşçeğini bilip bir on dakika sabret se idim tekrar 2,12 lerden yine alırdım.
Perşembe günü -%6 yaptı hisse 2,00 altına düşer düşmez hemen satış karşılandı ve +%2,5 artı kapattı. Dünkü harekete gelince bence devre kestirmemek için tahtayı kaldırıp vakıf ın satışını yaptılar yoksa yine devre kesip kötü kapatabilirdi. Şirket iki yıldır nakit ve bedelsiz temettü dağıtmıyor şöyle yıl sonu güzel bir yönetim karar alsa bedelsiz temettü için süper olur.
2,19 ların benden hadi hayırlısı benimsin.
piyasa kötüyü fiyatlamıştı ancak, beklenen açıklama kötü olmadı bu yüzden yarın tekrar kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor. tabii bununla beraber hisselerde durumdan vazife çıkararak silkeleme yapmış oldu. Yatırım tavsiyesi değildir
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.