[ABD Genelkurmay Başkanı'nın Suriye'nin kuzeyine yaptığı ziyaret]
Türk Dışişleri, ABD Büyükelçisini izahat için Bakanlığa çağırdı.
Printable View
[ABD Genelkurmay Başkanı'nın Suriye'nin kuzeyine yaptığı ziyaret]
Türk Dışişleri, ABD Büyükelçisini izahat için Bakanlığa çağırdı.
Prof.Dr.Kürşad ZORLU
@zorlu77
·
2s
Kaygılanma Türkiyemiz!
Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener başından beri söz verdiği gibi milletinin sesi ve milletinin yanındadır.
Çabamız, her bir vatandaşımızın hak ettiği adaleti, demokrasiyi ve müreffeh Türkiye’yi inşa edebilmektir.
İnanıyoruz ki milletimiz🇹🇷 kazanacaktır.
Suudilerden 5 milyar dolar geldi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anayasaya göre (m. 127/5) vesayet makamı ile belediye başkanlığı asla birleşemez" açıklamasında bulundu.
Mehmet Akif Ersoy: (Belediye başkanlarının CB yardımcısı olması) "Anayasa Mahkemesi'nden kıymetli bir dostum, böyle bir şeyin asla olamayacağını ifade etti."
Artık herşey saçma sapan bir hal aldı. Anlamıyorum hiçbir şey. Siyaset rezillik...Alıntı:
Gazeteci Murat Sabuncu: ''Masada iki belediye başkanının Cumhurbaşkanı yardımcısı olmasına ikna olmayan bir parti var.''
İlhami Işık
@dunya20101
·
4s
EĞER
Bir toplumun umudunu öldürmek istiyorsanız
O toplumun gözleri önünde
" kötü pazarlıklar " ve " kötü istişareler " yapınız.
YAZIK.
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
3s
Arkadaşlar, Akşener o kadar sözden sonra KK’nın adaylığını asla kabul etmez dedim. Bu yönde, bin tane twit attım.Akşener o kadar söz söylediği KK’nın adaylığını kabul etti. Bu konuda Hayatımın en büyük analiz hatasını yaptım, yanıldım ve yanılttım. Amasız fakatsız özür dilerim.