pankalarla 2755-2760a kadar alacaklar gibi duruyor..vıobdada 2820-2825 görürümyuz acaba?
Printable View
pankalarla 2755-2760a kadar alacaklar gibi duruyor..vıobdada 2820-2825 görürümyuz acaba?
Herkes öyle başlamıyor mu?
Dayu beni çok batırdılar ama biri çok koymuştu.
Al ver al ver çok da deli kazanıoz tamam mı.
Neyse gene şimdiki gibi nereden atsam giriyor 1 lik 2 lik 3 lük 5 lik.
Özgüven tamam dayu. Tabi sistem de kenarda o bana sufleyi veriyor ben yarı otomatik modda uyguluyorum.
Bi yerde sistemle ters düştük tam naci gidiyomuş ulan dedim mal sistem kabak gibi marj var yukarı dur ben şunu alıym da gör sonra seenin kodunu düzeltirim.
Dayı bana bi girdi ama kendime yediremiyorum ya düştükçe poz ekliom düştükçe poz ekliom.
Dayı eve haciz geliodu imanımı gevrettiler mütevazi bi ev parasını kardan, mütevazi bi araba parasını ise ana paradan verip kurtulduk. Sonra 1 ay bakmak istemedim. Sonra kendimi geri getirdim oturttum masaya. O gün baya rahatladım ondan sonra hep iyi gitti ama o özgüven gelir gibi olunca hemen kendimi çimdiklemeye çalışıyorum arıtk. Özgüven yoık dayı. İddia yok. İddia edersen, anahtarı KESİN diyorum bak KESİN verirsin.
SPOT, görünen gene piyasa satıyor, birileri de gene alıyor,
https://i.hizliresim.com/ahy5tt5.PNG
15:30da Amerika TDI var. Beklentilerden aşağı veya yukarı çok şaşmaması gereken bir veri. Pala muhtemelen 3ten itibaren pozisyonunu alır
Normalde bir spek grubu 4-6 kurum ile gider ve 3-4 hissede direkt 5-6 hissede dolaylı operasyon yapar. Bunlar 20-25 kurumla en az 300 hissede her gün operasyon cekiyorlar...
Huuuu huuu ÖSYM kılıklı yetkili bozuntulari açıp bir derinlik izleyin de görün nitelikli dolandırıcılık sayenizde hergün nasıl tekrarlanıyor...
Burada dönen bu saçma geyiği anlamam zor. Piyasa dediğiniz böyle bir şey, bizim piyasa ABD Almanya İngiltere gibi derin olmadığı için daha dar alanda paslaşmalar oluyor.
Şu an bunlara kiziyirsunuz da yabancı gelince de format aynı. Ama algımız bak yabancı yatırımcı alıyor himmm süper birşey bu olacaktor kesin. Ama onlarda da yöntem aynı. Ayrıca unutmamak lazım o yabancı diyeceğiniz kişilerin büyük kesimi bıyıklı yabanci olacak yani bugün olan ile aynı kişiler. Sadece saklama yaptıkları kurum turk değil çiti olacak. Bu bizim piyasa da hep böyle oldu olacak.
Kaybedince başkasına sisteme atmak en ucuz yol ama sorunu çözmez. Önce kişi kendi hatası ile yuzlesmeli, başarı sonra gelir.
Kazanınca kumpas var kahrolsun spek kahrolsun pala şu bu, kazanınca ben bildim anlayışı toplumun her alanına yaygın olduğunu düşünüyorum, yatırım da bunlardan biri.