Sonu ne oldu Evrenin, benim bildiğim Marmariste koruma ordusu ile emekliliğini yaşadı.
Efendim Sunalp paşa seçilemedi derseniz, Evrenin pek de şeyinde olduğunu zannetmiyorum.
Printable View
Hemde 93 yaşına kadar misler gibi. Komşuları da paşam paşam diye etrafını turalamıştır. Giren çıkan sabancıların 50 bin dolara aldığı 5 dolar etmeyen muhteşem ötesi yağlı boya tablosudur. Gerçi sabancılar o kazığı sonunda kime sokmuştur?
https://onedio.com/haber/bir-donem-i...e-kaldi-954158
Sonuç:Bu ülkede en lanet insanlar bir şekilde dile geliyor.Menderesten başladık.
Bist'e bakıyorum bir çok hisse 6.500/7.000 seviyesinden işlem görüyor, borsa TL bazında rekor kırıyor ama hisseler TL bazında zararda dolar bazında ise yıllardır çökmüş durumda.
Bu güne kadar endeks mühendisliği ile bu noktaya kadar geldi, ama KY yatırımcı zarar ettikçe gözü açıldı/cak.
BİST' te aynı AKP gibi uçuyoruz kaçıyoruz ama yıllardır batak.
Tabi ki sınırlı sayıda hisse bist ve enflasyonu yeniyor, o mantıkla milli piyango çekmek daha mantıklı gibi ama orada da farklı bir yapılanma var, kazanma şansı yok.
Valla kendi ayaklarına sıkıyorlar, benden söylemesi.:thumbdown:
Her konu da haklısnız da! benim kafam 500 bin tl eden kümes gibi evlerin 10 milyona satıldığı bir ülkede borsanın nasıl bu kadar ucuz kalabildiğidir. Zamanında 5 dolar olan borsa, bugün nasıl 3 dolar ettiğidir .Bir hesap hatası var. Yada bu embesiller yüzünden.