Tahmin ediyorum ki kk nün vaadlerde çok uçması rte ye göre kıyasla mantıklı bulunmadı.
Printable View
%5 lik farka göre. Millet ittifakı yeni aday yeni vaad ve duruş ile yeni seçime hazırlanmak zorunda. Hedef mv olarak 301 ve %50+1. Ha bu arada rte tüm mitinglerinde kılıçtaroğlu kandille konuşmuştu gibi yayınlar sesler yayınladı.
İkinci tur nasıl alınır. Kk nin düşük aldığı yerlere sadece Mansur yavaş Ekrem, İmamoğlu Ünal Karaman, Erhan usta, Cemal enginyurt, Fakibaba gibi il il bölge bölge sevilen kişileri sahaya sürüp ittifakın hedefleri misyonu anlatılmalı. Hatta ittifak adına Ogan da milliyetçi bölgede çalışması gerekir.
Hocam Erdoğan sağlığı elverdiği sürece bu ullkeyi yönetecek artık bunu kabul etmeliyiz. Gerçekten çok gereksiz bir ikinci tur olur. Ne diyeyim 15 gün milleti daha da germeye gerek yok. Yurt dışı murt dışı bitsin birinci turda işimize bakalım. Daha ne olması gerekiyordu değişim için bilemiyorum. Ama olmuyor. Yapacak hiçbir şey de yok.
İttifak içinde seçime giren tip yrp MHP yek başına seçime giren zafer partisi ciddi oy aldı. Deva gelecek Saadet de iyi parti ittifakı ile o çatı altında gidebilirdi ve aday rte istediği kılıçtaroğlu haricinde girilebilirdi. Bundan sonra artık rte bırakıncaya kadar boynumuzu bıçağa süreceğiz
Yurtdışı oy sayımı, itirazlar, şu bu derken ikinci tura bile kalmaz.
Şerro derseniz; amaaan boşverin .
Kk ile bu iş olmaz, aday olmasın belediye başkanlarından birini aday yapsın dediğimde beni akp’li ilan edenler kına yakabilirler. Buyrun demokrat dedeniz yine tarih yazdı :kahkah:
Yurt dışı sayım devam. 1 saat önce verdim. 3 sandık.