CNN TV de bu akşam İran vurabilir abd diye son dakika haberi geçiyor... tartışma var...
Printable View
CNN TV de bu akşam İran vurabilir abd diye son dakika haberi geçiyor... tartışma var...
Evet...kesinlik yok teoride....FED ZK ları sıfırladım, sınırsız parasal genişlemeye gidiyorum deyince pandemide, gelecek değişti. Gelecek sabit değil, değişken. Ama bu onun tarzıyla alakalıydı. İnsanlar iddialı kişileri ve kehanet gibi öngörüleri seviyor, insan üstü bir şeyler arıyor.
Prechter de çövdürdü, Tuncer Şengöz de dolar tahmininde çövdürdü, her zaman çok iddialı bir tahminde bulunup, bu insan üstülüğe talip insanlar, ya tutarsa hesabı. Meşhurlukta uzatan 3 ncü dalgaya kalkmak ve herkesin onu konuşması, hayran olması. Maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisi kısaca..
İyi akşamlar kaçtım.
Yarına 12 milyar pozisyon kalmış.
Gerçekte 4 milyar TL den azdır.
AKBNK'daki herif yarın baskılayıp vade sonunda düşükten hisse alacak bence yeni vadeye taşıma daha az.
https://i.hizliresim.com/ly96wuz.jpg
Pandemi ve enflasyon bazı şeyleri erteledi. Bence süper dalga seneyi devriyesi olan 2028-2029 da gelecek. Devir hoca kendi alanında gerçekte eşsiz bir insandı. 2008-2017 arasında çok şeyi güzel ve sağlıklı izledi. 2018 den sonra uzatma dalgaları ile pandemiye ulaştık. Güzel günlerdi.
Yarın akşam pazarı alıp bir iki gün sonra emekli fonlarına satılabilir.
Aralık ayında rekor ek prim ödemişler, devlet katkısı ay başında yatar.
arkadaşlar bazan konu geçiyor... komisyondur bilmem nedir ?
VOB da aracı kuruma vereceğiniz komisyon en fazla onbinde 1 olmalıdır.
ve size ARACI KURUM DAĞILIMLI, 5 KADEME HİSSE, 10 KADEME VOP derinlikli matrikisi bedava vermelidir. (aylığı 1500 tl civarındadır galiba şimdi )
en önemlisi : TAKASBANK'ın belirlediği teminat miktarıyla oynamamalıdır. yok piyasa hareketli 1,5 katı, yok 2 katı dememelidir
eskiden başıma geldi... zarardayım, poz azaltıp ayar çekmeye çalışıyorum... huoop... 2 katına çıkartık
vay amk... 20 kontrat ile ettiğin 30.000 puan zararı, 10 kontrat ile 60.000 puanla geri alabilirsin
teminatı 2 katına çıkarmak demek, portföyü direk yarıya çekmektir.
saydıklarımı sağlayan, büyük (hemde çok böyük :drunk:),bankası var, hiç sıkıntısız, çalıştığım kurum var
ilgilenen olursa yardımcı olabilirim... (ama aylık min. 1000 kontrat hacim isterler sanırım )
ben böyle birşey görmedim
benim kıyatlar... bfren, egeen, fmızp, konya
bugünkü aracı kurum dağılımına bir bakın :oleyo: