senin yanlışın var:)apka arkada yazdı diyanet fetva vermiş boykot israile karşımış:)ne diyorsun yani mikrofondan boykot el altından alışveriş mi diyorsun:kahkah:
Printable View
tam olarak öyle değl pit. putinin karşına istediğin rakibi çıkar cidden gideri var.
birde tr de zaten bu zamana kadar proje gereği. muhalefet dizayn edilmedimi . londra ve abd tarafından. (akp anlaşması)
önceki seçimde herkes ama herkes mansur dedi. ama KK pıt diye çıkıverdi aradan :)
bu nasıl oldu.
dizayn la.
dizayn olmasına rağmen akp tek başına oyu kaç taş çatlasın yine % 30.
putinin yanına mhp gibi desekçi olacak biri olmamasına rağmen böyle.
ikisi arasında dağlar var.
sabahki fatih altaylı videosunu izlemedin mi :)
netanyahu yargılanıyormuş.. neden ? seçime katar ciddi fon sağlamış. netanyahuya . en büyük foncusu katar olmuş.
göya müslümanülke.
ee biz kanal istanbulu kimlere satıyorduk... katara.
bağ allah işine yaww...
katar tr israil...
tr neden abd güdümünde anlayın artık.
BOYKOT MSELESİ AÇILMIŞ bir iki kelam yazayım
bu konu yu yetkiliden duydum ya diyor siyasiletin söyledikleriyle boykot eden yok baktım mağazanın önüne TOG araçlarla plakadada siyasilerin kimliği belli oluyor diğer leride onlar var diye içeriye girmiyor
normalde o zaatlar yemeye içmetye gelmiyor diğerleri var içerde diye bırakıp giden çok
narenciye yetişen yerde adam kola içiyor..meyve suyu içmiyor..ulen öncülük yapan birkaçtane meyve suyu fabrikası bir iki tane marka çıkartın..
çiftçi oraya getirsin ürettiği malı..tüccarların tecavüzünden koruyun insanınızı..
vatandaş yapamıyor işte..öncü olun..planlama yapın..kola ve gazlı içeceklere özellikle de Suriyeliler bayılıyor..aklı çıkıyor adamın kolayı görünce..
ama İsraile karşı haa..
lafla İsraile karşı olamazsın..
üretimle, çiftçiye destek ile olursun..
Eski akpli vekillerin chp listelerinden seçime girmesi de aynı dizayn veya anlaşma adına her ne derseniz onun ürünüdür.
Benim asıl canımı sıkan seçmenin olanları görüp anında tepki verememesi. Tepki vermekte çok gecikmesi, ya tutarsa, ya kazanırsak düşüncesi ile sandığa gitmesi.
İşine gelmeyen bir olay olduğunda anında tepki gösterip chp o seçimde sandığa gömülseydi bu tip anlaşmalara kimse bir daha yanaşamazdı.