Sizin için problem nasıl olacaktı onu da anlayamadım...
Printable View
İnsan kendi yatırım kararına uygun olmayan bir yatırım tercihi başlığında neden oturup durur?
Neyi bekler?
Nedir amacı? Misyonu?
Ben de bunu anlayamıyorum
Benim ,
Fiziki dolar hangi bankalardan daha ucuza alınır ? Yada aralarındaki fark gidip uğraşmaya değer mi ? sorusu da arada kaynadı gitti :==))
Walla ben onu bunu bilmemde ilk sekiz ayda ülkeye giren sıcak para, pardon kibarca portföy yatırımları 20 milyar dolar civarında bir para..sıfır, hatta negatif faizin hakim olduğu bir dünyada, dünyanın en yüksek carry parasını verdiğimiz için durum bu..cari açığın yaklaşık 3/4'ünü ise bu sıcak parayla finanse etmişiz..doğrudan yatırımlar da aynı sürede %35 düşmüş ülkede..ben bu rakamlardan vatandaş olarak rahatsız oluyorum..yoksa epeydir pek moda olduğu gibi hiç bir şeyden rahatsız olmamalımıyım..:cool:
Ne diyelim daha getirsinler biraz daha mı yiyelim, diyelim..ha doğrudur dolar almaya gerek yoktur..adamlar para çoğaltıp, çoğaltıp getiriyorlar, bizde belki çok daha fazlasını yeriz değil mi?
Peki siz bu durumdan rahatsızlık duymuyor musunuz?
böyle ipe sapa gelmez tek desteği olmayan yorumları doalr yatırımı yapan insanların topiğinde yazmakta ki amcın ne olabilir
senin hissenin olduğu topiğe gelip şu cümlelerini hisse senedini anarak yazsa çok mu hoşuna gider
burası dolar alan satan para kazanmaya çalışan yada paralarının satınalma değerini korumaya çalışan insanların topiği.
öteki atarfta doların düşeceğini savunan adamalr var
git orada şu yazdığın cümleyi yaz orada da aklı başında olan adamlar bile neye dayanarak yazıyorsun bunu der.