Eğer endekse satış gelmez ise ,Gün içi satışları karşılayıp 2.seans kapanışına doğru alım olabilir.Sesli düşündüm asla yatırım tavsiyesi değildir...
Printable View
Eğer endekse satış gelmez ise ,Gün içi satışları karşılayıp 2.seans kapanışına doğru alım olabilir.Sesli düşündüm asla yatırım tavsiyesi değildir...
"4.17 den aşağı düşerse" 4,06 beklerim. buradan bir tuzak kurulup 3.99 gösterebilirler. sonrası 4,55 4,70 olacaktır. not olarak kalsın. 3.99 - 4.06 arasında tekrar ortak olabilirim. bol kazanç arkadaşlar hepinize.
kaç kapatır acaba .. ytd
4,20 üstünde kalırız umarım... ytd.
Teşekkürler lütfu 001
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapalı odada 90 bin lota yakın işlem gördü pazartesi için nasıl olur fikri olan
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Yanı hisse bürüt takas a girdi
Ne bilim genelse paylaşmayın o zaman
ben yine de açıklamaya çalışayım. bu hisse de dahil tüm hisseleri ilgilendiriyor. paylaşan arkadaşta tüm hisselerin topiğinde paylaşmış.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazartesi nolur ondan haber verecek yokmu bence son dakika satışları hafta sonu riski ve mgk kararından korktukları için verdiler hoş veren spekti
Bu karar sayesinde K.Y. bir nebze olsun rahatlayacaktır. Ve yine bu kararın alınmasında ki amacı kuzey ırak referandumuna karşı ön hazırlık olarak görmekteyim. Bence piyasa bu kararla çok rahatlayacaktır. Hiç şüpheniz olmasın. İzleyin ve görün.
ne olacak halimiz.. ytd.
umarım borsa toparlar.. dünya alev içinde sanki. kuzey kore, suriye şimdi de bu ırak.. umarım hepsi düzelir.. ytd
Bizim kağıdın tek kusuru dengesiz hareket etmesi.Düşüş ve yükselişlerde aşırı tepki vermesi..
Ak Yatırımda hedef fiyatı 5.55 vererek endeksin üzerinde getiri verdi.Hayırlı olsun.Bi zahmet toparlan artık.YTD..
uygulama problemim var.
25/09/2017 15:02:12 *ak yatırım, doğtaş kelebek için tavsiyesini 5,55 tl hedef fiyat ile 'endeksin üzeri getiri' olarak başlattı
hayırlısı olsun hakkımızda.. ytd
Haber gelmese tabana çakacaklardı demek ki . son dönemde hızlı yükselen kağıtların genelinde bu düşüşler oldu. Mipaza bakıp moral buluyorum.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Sadece bu kagıt ıcın degıl bı cok kagıtta verılen hedef fıyat rapoları neye göre yazılıp verılıyor akıl alır gıbı değil renaissance capıtal 3.ayın 30 unda lkmnh hissesi için 7,10 hedef fiyat raporu yayınlamıs aynı gun kagıd sert yukselmıs sonrası aşağı ve kagıd o gunden sonra bır daha ne öyle bı hacım nede yukselıs olmamıs degıl 7 lira kagıd 6 yı bıle görmemiş bu rapor hedef fıyat pek inancım yok
detaylı haber..
https://www.foreks.com/symbolDetay#DGKLB.E.BIST
Devre kesici görelim ..Hakettik.:)
Gedik yine usul usul giriyor hisseye
Kaptirdim mali 4.18 den
Günaydın ortaklar.Güne yine iyi haberlerle başlıyoruz.İnşallah hep birlikte kazanırız.İyi bir gün diliyorum..
Çanak bu hafta tamamlanır.
Önemli bir direnç noktasındayız.Yukarı kırarsa çanak tamamlar.Kıramaz ise güç toplamak için yine 4.20 kadar geri çekilebilir.Asla ytd..
üst de direnç nedir acaba ? ytd