Kim oynuyorsa isini biliyo 12,49 tan 80 e sonra geri 50 ye mal oldum ben burda ya asagi basin ya yukari :))
Printable View
Kim oynuyorsa isini biliyo 12,49 tan 80 e sonra geri 50 ye mal oldum ben burda ya asagi basin ya yukari :))
Düşünüyor napsam diye,
Kim oynuyorsa teknik olarak iyi oynuyor beyler
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün cok beklicez 100 lot verim harclik olsun dedim canim cikti 69 dan 57 e kadar emir iyilestirdim zor verdim suan biri aynı b*ku kac lotla yapiyor acaba :()
Valla ben 2000 lot yazdım geçen hafta 13.80 fiyattan yazdım yanlış hatirlamiyorsam ama almadılar pek almakta istemiyor korkarım çözemedim isi2
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12.58 - 12.74 arası top çeviriyor...
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
12.61-70 e zor verdi gelmez bida bence komisyona calisti bu sefer :)
12.800 u asarsa bugun 14 ede gider 15 ede...!
Kapanış tahmini alalım beyler
ben 12.85 diyorum
ytd
80 i görünce bende oh cektiydim ama pozisyon degistirdi yatirmaya devam :)) Bi destek atan daha olsa 15.03 tavan guzel olur 1 hafta da 15.03 te yatmistik :)
12.55 te ben diyorum karanlik odaya 63 le girer :))
15.03😊
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12,5x lerde kapatır bu bu gidişle.....
Yatırım danışmanım 13 ün üzerinde 1 saat filan kalırsa ondan sonra güzelleşir dedi
Tekniğin düzelmesi için biraz daha süre var bence. 11,60 lar FİBO desteği idi oraya çok yaklaştı . Biz buna ordan döndü diyebiliriz şimdilik. 12,60 ların üstündeki kapanışlar buraların dip arayışı içinde olduğunu gösterir. Üç-beş gün daha buralarda oyalanırsa göstergeler de biraz düzelmiş olur.
Benim gönlümden geçen kapanış 12,68, yani günün açılış fiyatı.
kapanisa kadar 13 denemeleri gerekli...:)!
3-5Kurusun önemi yok ama 2 gundur + da ve alt destege degdi bence önümüzdeki hafta mehteri veririz umut veriyor :)
hisse için alan satan paylaşabilecek bir babayiğit varmı acaba....
sanki birileri fiyatı düşürmek için uğraşıyor. neden acaba ?
12.64 karanlik oda giris 12.68 cikis baya adam olacak gibi karanlik odadan +da cikti beeee :)
Kağıt 13 geçseydi kahramanbeyide kesin görürdük formda😂
Kahramanbey birazdan gelir bugun 11 e alip 14 e sattim der :))
Güzel bir haberin gelme zamanıdır temennim.😊
Sadece tahmin yarın ,,,,,,,,,,,,,, 1 4 x x üzeri tahmin
Hala cozemedim 15.60 tan sattim diyo 14,00 tan sattim diyo 14.05 te ne kadar maliniz varsa bana verin diyo 13.75 te elimde hic yok 500 lot aldim diyo hisse 12,80 de 14.60 a sattim dun aldiklarimi diyo bi gün tavana gidiyorduk 13 te stop yaptirmislardi simdi ben onlara yaptiracam diyo :))
Yarin %10 yapsin 20 bin lot sattim hadi eyvallah yazmaya gelir :))
Bizim genel kurul ne zaman cagri ne zaman olur toplanti maddelerinde bizi sevindiricek neler olur bilgi verebilecek ?
Sabreden kazanır
garanti 10,366 lot net alım yapmış dün...
İslem yok 20dkdır
Bugün 13 üzeri gitse bari. Takıldı kaldı....
Ne durumdayiz beyler
Stabilllll
14 dk oldu 72 de durali hic boyle stabil gormedim :)