citi günlükte tekrar alıma geçmiş..bugün 21bin küsur net alışı olmuş...haftalık da satıştaymışdı
Printable View
citi günlükte tekrar alıma geçmiş..bugün 21bin küsur net alışı olmuş...haftalık da satıştaymışdı
Bugün genel kurul var . Saat 10:30 da
Hayırlısı olsun
gen kur..sonrası pek beğenilmedi nedense..bu haftayı kırmızı mı kapatacağız acaba..sanki faiz artışı da bizi daha fazla negatif etkiledi
artık bilançoyu bekleyeceğiz..
Genel kuruldan bedelsiz çıkmamasına çok sevindim.. Şirket emin adımlarla yürümeye devam eder.. İhracat kaleminde biraz daha özverili çalışılırsa güçlenme artacaktır..Bu şartlarda bu karlılık çok sıkı çalışıldığını gösteriyor.. Çook uzun vadeli hissem...
bofa bir hareket çektirdi ama verdi aşağı tekrar akşam nasıl kapatacağız önemli olan o...
EGPRO yöneticilerine çağrımdır. CEMAS Dökümü satın alın. Kendi işlerinizde kullanın.. CEMAS Dökümün sizin gibi yöneticilere ihtiyacı var. Yatırımcısının kanını emdi yıllarca. Biri bizi kurtarsın. Döküm işleri için EGPRO ya yakışır bu fabrika..
Eski göz ağrım, kullanılmış gibi hissetme diye yazıyorum aynı alım yapmayı bıraktığın gibi,
Bol kazançlar dilerim
278 lere hareket yapmak için nazlanıyor..Ama hareket yakın gibi.. Satış tuşunda atmaca gibi bekleyenlere ege endüstriyi 200 tlye satıp amma kazandık diyen arkadaşları hatırlatırım..
https://www.turkishbulls.com/SignalP...oogle_vignette
bugün kü mum benim de hoşuma gitmedi ama yarın yeşili yakarız kanımca
nasıl bir tufana yakalndı pitasalar...bilanço hiç olmasa bariii..
EGE Profil CEMAS fabrikasını satın almalı..
EGE Profil yönetimine açık çağrımdır. Hatırlatıyorum CEMAS fabrikasını kapı pencere içi döküm işleri için komple satın alsın. dürüst yönetime ihtiyacımız var.. kör SPK, yandaş patronlar oldukça da mevcut yönetime oy yok.. yoookkk... Allah aşkına EGPRO komple satın alsın şu CEMAS ı... Mis gibi de yatırım olur..
İyi de Cemaş ı satan var mı?.. Temettüler yattı ve yine hisseye yatırdık.. Önümüzde zor bir sene var.. Borsadaki her sarkma bize al fırsatı.. Kademeli kur yükselişi iyi yönetilen her şirkete yarayacaktır.. Geçmiş bir yıl gelecek bir yılın örneği olacaktır.
bilançoyu ne zaman yollayacak acaba bilen varmı
1.250 milyondan aşağı kar gelmemesi lazım ama çok değişken bilançoda görebiliriz.. Ne al sat yaparsanız yapın bunu depolayın.
hic ettiler tahtayı bilanço gelince belli olur karın ağrısı....
çok az hacimle neredennnnnn nereye geldik
278 tl lere doğru bir hareket başlamış olabilir.. Uzun vadede tam bir temettü hissesi olacaktır.. Biliyorsunuz ki temettü hissesi formuna giren hisse ederinin çok çok üzerinden fiyatlanmalar yaşar.. Tren daha yeni kalkıyor.. Yolumuz çok uzun ve engebeli ama meyvesi ortaklara şifa gibi gelecektir:kalp:
bofa bugün 61612 lot almış..yüzde 74.14 ünü almış..
Normalde dediğiniz gibi olabilirdi, ama 2023 yılı ve öncesi hesaplar için Enflasyon muhasebesi uygulaması var. Varlıklar geçmişe dönük belli oranlarda yeniden değerlendiriliyor ve Amortismanları ayrılıyor. Ayrılan amortismanlar karı düşürüyor. Bu durum bir çok yılı kapsıyor. 2024 yılı ara bilançolarında her şey yoluna girecektir. Yanılmayalım ve mallarımıza sahip çıkalım.
Oluşan Sermaye Düzenleme Farkları hesabı çok önemli. Bu hesap bedelsiz hisse potansiyeli şu an için 12-13 adet bedelsiz potansiyeli mevcut.
esas faaliyet karı 1,94 mlyr olmuş....ayrıntıları iyi okumak lazım
GE PROFİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. bilançosunu açıkladı.
#EGPRO
:
Şirket, 12 aylık dönemde 504.2 milyon TL net kar açıkladı. Enflasyon muhasebesi yapan şirket, geçen sene 12 aylıkta 553.9 milyon TL olarak açıkladığı net karını, geriye dönük, 264.9 milyon TL olarak düzeltmiştir.
Şirket, 12 aylıkta 2.15 milyar TL net esas faaliyet karı elde etmiştir. Şirketin 12 ayda elde ettiği net esas faaliyet karı, finansal borçlarının %585.9 kadarlık kısmını karşılamaktadır.
Şirket, ana ortaklığa ait özkaynaklarını, geçen yıl Aralık ayına göre, 564.0 milyon TL , yüzde olarak %14.2 artırdı.
nansal Borçlar:
Şirketin, 367.4 milyon TL finansal borcu bulunmaktadır. Finansal borçların, toplam varlıklara oranı, yüzdesel olarak %4.0 seviyesindedir. Şirketin, 803.8 milyon TL nakit ve benzeri varlığı bulunmaktadır.
Ticari Alacak-Ticari Borç:
Şirketin, toplam 2.84 milyar TL ticari alacağı, 1.97 milyar TL ticari borcu bulunmaktadır. Şirket, 876.0 milyon TL net ticari alacaklıdır. Şirket, geçen sene Aralık ayının enflasyon muhasebesi yapılmış bilançolarına göre 1.25 milyar TL net ticari alacaklıydı.
Net Karı Etkileyen Diğer Gelir ve Giderler:
Şirketin, 167.5 milyon TL yatırım faaliyetlerinden net geliri bulunmaktadır.
Şirketin, 1.11 milyar TL net parasal pozisyon kaybı bulunmaktadır. (Enflasyon muhasebesi)
09.04.24
â¡ï¸Piyasa Değ.=18,236,874,768
â¡ï¸F/K=36.17
â¡ï¸PD/DD=4.02
â¡ï¸PD/EFK=9.38
â¡ï¸EV/EBITDA=7.37
Fiyat Değişimleri
â¡ï¸Aylık:+7.8%
â¡ï¸Yıllık:+317.5%
90 Günlük
â¡ï¸Zirveye Uzaklık:-10.7%
â¡ï¸Dibe Uzaklık:+64.2%
şöyle bir analiz var
muhtemelen bugün kü satışlar bofanındır
Biz bugün de aldık.. inandığın yol en doğru yoldur.. Her toplanan tahtada tahtacının yaşadığı sendrom eyvah mal kaptırıyoruzu yaşıyor ve bilançoyla bunu taçlandırıyorlar.. Sorun değil.. Biz beklemesini biliriz.. O bedelsizi ne kadar geç verirlerse o kadar güzel yükseliriz.. Tüm ortakların Ramazan Bayramını kutlar sağlık mutluluk huzur dilerim:hn:
Konsolide bilanço devam etseymiş 700 civarı çeyreklik 1600 civarı yıllık kâr oluşcakmış. Tavan serisi başlayabilecek bilançonun yakıldığına mı yanalım 500 gibi komik karla tabana yakın kapanışamı hepimize geçmiş olsun ortaklar moralimizi bozmayalım sağlık olsun iyi bayramlar hepinize ..
Bilanço iyi, 2024 içindeyiz ve yeni dönem bilançolarını bekleyeceğiz. Geçmişe yönelik enflasyon bilançosu şirket bilançolarını farklı şekilde etkiledi ve bir defaya mahsus yapıldı. Tam olarak olmasa da iyi, kötü şirket ayırımını yansıtmaya çalışıyor. Bedelsiz potansiyellerinin belirlenmesi önemli bir aşama oldu. Bu durum şirketlerin piyasa değerlerini etkileyebilecek faktörlerden birisi.
Kapanış oldukça alıcılı olarak gerçekleşti. Panikçiler düşünsün derim. Bilanço okuyanlar her zaman avantajlıdır. Temel Analiz, orta ve uzun vadede yanıltmaz.
cümleten hayırlı bayramlar olsun...ilk çeyreği bekleyip göreceğiz..
dün aldıklarının yarısını bofa bugün vermiş gibi..klasik bofa
Satıp giden arkadaşlar sizin yerinize de destek atmaya çalışacağız..Al sat yapan arkadaşlarla 2028 bir kahve içmek isterim..Muhakkak bir kırılma noktasında malı kaptırır hisseyi unuturlar.. Aradan bir yıl geçer ve abi ya satmasaydım şöyleydi böyleydi.. Bu hikayelerle borsada 28 yılım geçti.. Yemezler.. Artık bir lotun bile önemini kavramış uzuncuyum.. Pazartesi yükseltsende gömsende alacağım:yes:
211 tl den 19 lot aldığım gibi gömdüler.. Arkadaşlar bu tahtacı sıkıştığını hissediyor ki düşürme güzelliğiini yapıyor..Her gün az az alıma devam.. 182 tl lere çekte huzurla alıma devam edelim..İyi akşamlar.
Her gün ufak alıma devam.. Temettü açıklaması var 6.11 krş .. Tarih belli değil.. Netleşir.. Her şey çok güzel olacak:ok:
Borsa’ya kote olmuş Şirketler içersinde Yılda dört defa temettü veren bildiğim kadarı ile tek bir Şirket var.
Egeprofil yatırımcılar tarafından keşfedildikçe Fiyatlama çok yükseklerde olacaktır.
Hocam kağıt teknik açıdan zirvelerde ve yine zirveleri zorluyor. Bu şekilde baktığınızda epeyce korkutucu bir görüntü arz ediyor.
Lakin yine bu forumda EGEEN 'i 3-4 TL arasında gezerken 100 TL olabilir diye anlatan gerçek üstatlarımız vardı. İnanmayıp 15 Tl olmasını canlı canlı izlemiş. 45 Tl de haklılar galiba diye niyetlenmiş ancak teknik olarak ölümcül gözüktüğü için taaa 280 civarından maliyetlenebilmiş senelerce süren yatay görüntüde sıkılıp satmış biri olarak samimi bir şekilde soruyorum. Bu hisse sizin gözünüzü korkutmuyor mu? Ya da beklentisi nedir? Lot sayısı da egeen kadar az değil
Arkadaş grubum 20 tlden egeen alıp 200 tl civarı satıp patronu nasıl tokatladık ama demişlerdi... Neyse o günler başka bugün başka bir zemin var.. Mesela İşbankası sermayeyi 100 milyara çıkarıyor ve Egpro yine Egeen pozisyonuna düşüyor.. Sadece zaman ihtiyacı var bu da bize Egeen in 40-45 tl li zamanlarını hatırlatıyor.. Tabi Egeen ayrı hikaye Egeprofil ayrı hikaye..Ben sektörün önünün hızla açılacağını düşünüyorum.. Pimapen Egepen Winsa marka sahibi olmak esasında çok şey anlatıyor.. Un şeker yağ mevcut.. Usta aşçımızda muhakkak bunu değerlendirecektir.. Borsaya bakış açımız önemli .. Teknik analizi geçin.. temel bakın ve şirket kalitesine bakın.. Geleceğin büyüyen temettü hissesini görüyorum.. Yine temettü açıklandı 6.11 krş hayırlı olsun .. Tarih belli değil.. İnanan güvenen buyursun Halil İbrahim sofrasına .. Syglr.
tam ölü toprağı serpildi hisse üzerine...ilk çeyrek ne olacak bakalım
Bugün aldığımın 10 krş altında kapattı.. Seviyorum bu şirketi.. Çünkü yükselmesini kısa vade istemiyorum.. Bu yıl zaten sıkıntılı olacağı için toplama fırsatı veriyor.. 6 hissemden biri ama bu hisse benim için çok önemli.. ihracatta da yeni hamleler bekliyorum.. Şu an ki ihracat rakamlarını çarpı iki olarak bekliyorum..Syglr.