Gelmese iyiydi:( Satış fırsatına çevirdi gafil. Bu gün daha iyi olabilirdi...
Printable View
Duruşum Belli.
Trendeyiz,biletimiz Everest nasipse.
Benim Everest'im himalayalarda ,biraz uzun Sürüyor yolculuk ama olsun.
Zirveye çıkmak kolay olsaydı, zirve olmazdı zaten.
Bakıyorum tahtaya,inenler,binenler ,inip tekrar binenler....
Herşey var .:wave:
IHEVA- Son dönemde Dünya genelinde etkisini gösteren Covid 19 salgını sebebi ile
havadaki virüs ve bakterileri öldürme özelliğine sahip ortam havasının sterilizasyonunu
ve temizliğini sağlayan ürünlere ihtiyacın artığı ortadadır.
Bu ihtiyaca cevap verebilecek hava temizleme cihazı ve ultraviyole sterilizasyon
sistemleri geliştirebilmek adına gerekli Ar-Ge çalışmalarına başlanılmasına ve
2021 yılı içerisinde üretime geçilmesine karar verilmiştir
bu haber uzun vadede fiyatlanmalı.
Taglig, fabrika Yatırımı derken,pandemi çin yeni ürün AR-GE haberi de geldi.
Tren Kalkış için 16 Ekim'i mi bekliyor acaba ?
Iyi ki yataklı vagon bileti almışım :yahoo:
Hiç bir treni yolculukta geri ,geri giderken görmedim.oyuncak tren bile ileri gider.
Bu tren bi acaip , gara girdik çıkamadık :drunk:
Ha ne olur ? Yolculuğuna Çıktığı noktaya geri gelir sadece.ben tek yön bilet aldım,Everest'e gelince inecem inşallah :halay:
http://share.matriksdata.com/Images/...1154549240.png İki gündür satanlar tekrar alış yönünde görünüyorlar.
Hapırsada köpürsede ya gidecek ya gidecek... Silkeleme korkutma vız gelir tırıs gider. Dün bunlara uçak girdiğinde panik havası yaratmaya çalıştılar. Biz ise naçizane ilave etme gayreti içinde idik. Hey yavrum acemi spekler hey:cool::)))
zel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 29.09.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Yönetim Kurulumuz'un 29.09.2020 tarihinde almış olduğu karar kapsamındahava temizleme cihazı ve ultraviyole
sterilizasyonsistemleri geliştirebilmek adına Ar-Ge çalışmalarına başlayacağımız dün (29.09.2020 tarihinde) yapmış
olduğumuzaçıklamada bildirilmişti.Konuya ilişkin Şirketimize gelen sorular kapsamında yeni bir açıklama yapılma
ihtiyacıdoğmuştur.Şirketimiz, söz konusu ürünler ile alakalı Ar-Ge çalışmalarına, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
tarafındanakredite olan Ar-Ge Merkezimizde başlayacak olup, Ar-Ge çalışmamız neticesinde ortaya çıkacak prototip
ürününgerekli resmi makamlardan onay ve sertifikasyonlarından sonra 2021 yılı içerisinde ticari seri
üretiminegeçilmesiplanlanmaktadır.Süreç içerisinde konuya ilişkin gelişmeler oldukça kamuoyuna duyurulacaktır.
Yok işte borçsuz harçsız firma
ciro artışı güzel
pandemiyi fırsata çevirmek için ürün üreteceğim demiş
bir dünya hisse fezaya gitmişken
bunun normal bir prim sayılacak tl zirvesine gitmemesi için bir mani yok
aşağı gitmesi için bir sebep YOK.
Sabırla içilen çayın tadı başka olur :)
Bir grubun hakimiyeti olduğunu tahmin ediyorum. İşlemler karşılıklı ve araya düşeni tokatlama görüntüsü var. 16 ekimde yasaklı spekülatörlere belki yüksekten verenlerde olabilirdi. Şu anda kağıttaki hakim grup onların adamı değilmidir? Çelik yay gibi oldu kağıt.Üstüne sürekli basanların ayakları felç olursa mecbur bırakacaklar...
Bir kaç ay önceki ihgzt de olanlarla benzerlik görüyorum. Sürekli baskı devre kestirme vs... kağıt 3,50 lerden 10,50 lere kadar uçuruldu. Aynı kişi ve grupların olduğunu tahmin ediyorum...SABIR !!!
kaplamindede spekler ceza almıştı, cezaları bitince olanlar ortada dilerim cezaları bitince orada olanı yaparlar.
Sağolasın iheva.
Pazartesi'ye kadar daha da basarsan ,daha ucuza almamıza vesile olursun hisseleri inşallah.
Trene erken bindik postu serdik. Şimdi çoluk çocuk da trene binmeye başladı. Sağ olasın iheva...
Tahtacı yok galiba bugün.hacim yerlerde.
Geldiğinde anlarız.
Tahtada öyle bayat numaralar izliyoruzki, gülmemek elde değil:) 2.16 ya verdi (2.16 da bekleyen kendi emri) ve tek emirle düz 500.000 satış girdi... Tamamen algı ve psikolojiye yönelik numaralar bunlar. Nerede o eski spekülatörler. Komik tiyatro izler gibiyim.Cem yılmazdan daha komikler valla.Para olabilir,çekip çevirebilirsin ama, biraz da şeref olmalı insanda. Gelde patlama acemi tahtacıya:kahkah:
Ne dersin Aydınefesi dostum, Everesti görmeden tek lot alabilirlermi bizden? At sineği ata yapıştımı atın yukarı aşağı tepinmesi onu düşürebilirmi. Fiyat analizi yaparak ve bilerek almışsak, eldeki her geçen gün artar eksilmez böyle biline. Sadece zaman geçer bay(ya da bayan) tahtacı:cool:
http://share.matriksdata.com/Images/...1515425848.png
Dün satanlar bugün alıyor, buğün alanlar yarın satıyor... alabildiği kadar alacak son kerteye geldiğinde starta basacak. Tabiki sabırsızlar ve panikleyenler zararını görecek...
Yahu beklenti üstüne beklenti çıkıyor karşımıza.azıcık da olsa kafamız çalışıyor çok şükür.
Attık trene kendimizi,Everest.
Mottomuz :Everest.
Arada, şekerin tahtadaki durumunu paylaşırsan çok iyi olur ,çağrıbey ortak.
Bende alıcı-satıcı bilgisi yok.10 kademe derinlik var.
https://pbs.twimg.com/media/EWPRFgaW...jpg&name=large
Ocak ayında Taglig ile ilgili önemli haberler vardı. Bunun akıbeti ne oldu? Bu arada buna ilişkin haber düşermi acep? Gözlerimiz yollarda:he:
Bugün de 'No comment 'durumundayız.
Cnntürk'de cebilon reklamımız dönüyor .
Trene de reklam alsalar bari .:p
Baskıya devam diyor tahtacı .
Yatırdıkça hırslandırıyor bu tahta beni !!
Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne,üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni... DİREN ! VERME RIZKINI ALLAHSIZ MESEPSİZ İBLİSE...
Merko'dan çıktıklarımı kademeli ,iheva'ya basıyorum.
Inşallah saç,sakal yoldurmaz sonrasında.
Tahtacı /tahtacılar her kim ise,Böyle baskı görmedim desem yeridir.
Menderes'e de aynı durum var.maalesef.
Canlı izliyorum, sabır olmasa çoktan dökerek alırdı elimdekileri .
İlk hedef mart ayındaki zirve... Güzel günler göreceğiz, zirvede yaban gülleri açacak inşallah!!! ZAFER SABREDENLERİNDİR...