kepazeliğe bak,dün akşam da birisi tavandan bahsediyordu.yazık,rezalet...birde denetime tabi olmayan bilanço gelecek ki...hepten hüsran olmasak,inşallah.hiç iyiye giden birşey olmaz mı...
Printable View
kepazeliğe bak,dün akşam da birisi tavandan bahsediyordu.yazık,rezalet...birde denetime tabi olmayan bilanço gelecek ki...hepten hüsran olmasak,inşallah.hiç iyiye giden birşey olmaz mı...
Fibonacci nerdesin, gidiyor mu sinsi sinsi...
Malın yok mülkün yok bu tasan niye..[emoji1][emoji16]..
Gidiyor tabi..
Fiyatına takılmam..
Dipte almışım..
Yüklü karda bekliyorum..
Hiç bakmıyorum bile..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço da gelsin yarın 2,50 altından alırız yine ..
Ne de olsa ucuzmuş murat güler farkına varmış..
Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (1 üye ve 11 ziyaretçi)
hürriyet
vay masallah akiyor yahu
77.8 milyon kar gelmis (max. 72 milyon bekliyordum - burada 6 milyon yanildim)
gercekten muhtesem [emoji846]
"yatırım tavsiyesi değildir"
3.5 fk ve 1.1 pddd ile neredeyse bedavadan islem gormeye basladigimizi belirtmeliyim.
bu kar tamamen vergisi odenmis net kar ! daha ne olsun bu hesaba gore yil sonu 2.5 yillik karimiza islem gorur halde olacagiz gibi.
"yatırım tavsiyesi degildir"
Citi lotunu 3.000.000 nün üzerine çıkarmış buda güzel gelişme..Ne planları var acaba..
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. Finansal Yapıya İlişkin Bilgiler:Şirketin Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği’ne (II-14.1) görehazırlanmış konsolide mali tablo ve dipnotlara göre;30.09.2021 döneminde konsolide net dönem karı 171.884.717 TL olarak gerçekleşmiştir.Ana ortaklığa ait Öz Kaynak tutarı 282.620.308 TL’ dir.
onlar bizden heyecanlı belki de kırpılmamış hali budur
arkadaşlar isim değişikliği için önerimdir
yönetimde çoğunluk TERZİ olmuş madem TERZİ HOLDİNG olsun bizler bulunmaz hint kumaşıyız
https://i.hizliresim.com/q6oc6vk.jpg maaşallah rtalb paylarımız da bilançomuza yansımış. hayirlisi olsun
anladığım kadarıyla halle hisse toplu değil götürmek istemiyorlar
tek hikaye a1 halka arzı kaldı
karlılıkta hiç bir sıkıntısı yok seneye covit devam eder rta karlılığı devam eder
seneye rta yatırımı bitirir hikaye çok ama götürmek istemiyorlar
Takas varmı atabilecek bir arkadaş.Teşekkürler,
Bakalım bu hikayenin sonu nereye varacak?????
Çok teşekkür ederim.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın hayek koskoca iş bankasi 3 fk ile işlem görüyor.akbnk ykbnk sahol bunlar hep 3fk.
Hemde %bilmem kac bedelli ihtimalleri yok.
Glryh için neredeyse bedava düşüncenize katılmıyorum.
Çok yazdım biliyorum ama imtiyazlar olduğu sürece fk 1 bile olsa bişey değişmez.
Ytd
işin garibi,oyak da satış yapmış.hiçdemi iyi bir şeyler olmaz bu hissede.
iş bankası bence pahalı abartmıyorum
geçen gün yeni genel müdürleri bloomberg katıldı
adamlar büyümeyi destekelemek için %8.5 dolar faizine katlanıp sermaye benzeri tahville borçlanmak istiyormuş
bu tahvil uzın vadeli olduğundan bddk bunu borç değil sermaye kalemşnde görmekte
böylece borçlanmaya kaldıraç sağlıyor
bunu duyunca bankaların niye bu fiyatta olduğunu anladım bence bankaların çoğu pahalı
adamlar amme hizmeti yapıyor büyümeyi desteklemek için riskli firmalara saçıyorlar kredileri
yöneticiler sene sonu 10-20-50 milyon primleri indiriyor
yatırımcısı sürünüyor bu kafa ile sürünmeye devamderler yk ilk görevi hissedarlarına en yüksek karı sağlamak zaten kuşmasında ttk göre bir çok suçta vardı
guler ile işbankası karşılaştırılmaz
güler ile şişecam yada işmen karşılatırılır
Fk yı PD/DD den ayrı değerlendirirsiniz yanılırsınız isctr 0.30 PD/dd 3.5 fk si var ozsermsyeyi değerleme ye katar isek özsermaye/kazanç oranı 10.5 yapar yani piyasa değerini 3.5 yılda amorti ederken ozsermayeyi 10.5 yılda amorti ediyor enflasyonu düşününce ozsermayesini zor koruyor
sn.hoccu
sn. bensattimgitti ozsermaye karliligi kavramini senden benden iyi bilir, kendisi finans uzmanidir.
onun da buradaki hesabi baskadir.
arada gelir boyle enteresan elestiriler yazar ama asla buradan ayrilmaz.
gemisini yurutur
anliyorum onu da
iyi maldan anlar kendisi [emoji846] tekneyi asla terketmez , durumuna gore devam eder
cok takilmayin yani
Rtalb'nin aksine taş gibi duruyoruz vallahi[emoji846]
sinsi sinsi
Şaholiii nerdesin yahu ?
2.62-2.63 destek yapıyor sanki, 500 günlük Hareketli Ortalama
Bugün aldım ne zamandır ekranda bilançoyu beğendim
4.çeyrek ciro potansiyeli yüksek, geçen sene gibi olursa nasip artık....
Bir dost
Sayın hayek
Glryh ozsermaye karlılığını konusabilecegimiz son şirket bistde.kac kere temettü aldınız yönetimi değiştirebilme şansını var mı?
Bilmeyen ama glryh çok ucuz olduğunu düşünen arkadaşlar için şirketimiz nasıl yönetiliyor konusunda hatırlatmak isterim.
Imtiyazli Paylar (güler sitesinden alınma)
Sirketin esas sözlesmesine göre 6 kisiden olusan yönetim kurulu üyelerinin yarisi (A) grubu pay sahiplerinin gösterecegi adaylar arasindan Genel Kurulca oylanir ve içlerinden en fazla oy almis olan üyeler yönetim kurulu üyesi olarak seçilir.
Sirketin esas sözlesmesine göre, (A) Grubu paylarin Yönetim Kuruluna aday göstermede imtiyazi mevcut olup, (B) grubu paylarin herhangi bir imtiyazi bulunmamaktadir. Yönetim Kurulu üyelerinin yarisi (A) grubu pay sahiplerinin gösterecegi adaylar arasindan seçilir. Sermaye artirimlarinda yeni (A) Grubu pay ihdas edilemez.
Genel Kurulda, Ana Sözlesmenin degistirilmesine dair verilen karar, A Grubu pay sahiplerinin haklarini ihlal edici mahiyette ise, bu karar, A Grubu pay sahiplerinin Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde yapacaklari hususi bir toplantida verecekleri diger bir kararla tasdik olunmadikça infaz edilemez. TTK’nin 454/4. maddesi hükmü saklidir.
Sirketin iflastan baska bir sebeple genel kurul tarafindan tasfiye karari alinmasi durumunda, bu karar A grubu pay sahiplerinin haklarini ihlal edecek mahiyette ise, A grubu pay sahiplerinin ayrica yapacaklari hususi bir toplantida onaylanmadikça geçerli olmaz.
Yani burda deniyorki küçük yatirimcida olan %99 hissenin şirket için bir gecerliligi yoktur.
Sadece bedelli sermaye arttırılmasında para verirsiniz.
Peki ben neden arada yazıyorum soyleyeyim.belki olurda A1 haberiyle birşeyler olur diye uğruyorum ama o da olmuyor.5-10 kademye al sat kağıdı sadece.
Ytd.
Sayın hayek
Bu arada glryh den komple çıktım.2.50 altına gelirse al sat kovalarim sadece.
2 ay önce arz olan İzmirli kağıt fabrikasindayim artık.temel verilerini beğendim.arz sırasında sizde çok begenmistiniz bilirsiniz firmayı , bu fiyatlardan portföyünüzde bulundurun derim.
Ytd
"bensattımgitti; ay önce arz olan İzmirli kağıt fabrikasindayim artık.temel verilerini beğendim.arz sırasında sizde çok begenmistiniz bilirsiniz firmayı , bu fiyatlardan portföyünüzde bulundurun derim"
Halka arzda epey analiz etmistik, iyi de para kazandirdi sagolsun. bir inceleyeyim tekrar , bir bakayim
hayek, a1 girişim sermayesı 12 mılyona yakın kar elde etmış- gulerın konsolıde raporunda yazıyor. bu kar nerden ? faız olsa bu kadar faız gelırı yazamaz. bu adam işe başladıda ysöylemıyor mu ?
A1 Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi 42.025.406 41.958.393 11.087.218 11.958.393
ayrıca guler tahsıslı nedenı ıle rtalbden % 5 yakın fazla kar alması gerekırdı . o % 5 lık pay artışının tescılı yapılmadıgı ıcın bu döneme yetısmemıs, yanı guler konsolıdasyonda eskı payları uzerınden rtalbden kar almış. tahsıslı bu doneme yetısmemıs
Ayrıca şu a1 gırısımın 12 mılyona yaklasık karın sebebı nedır ? Bu çok onemlı !!