2o üstüne atınca hepsini postaladım,bütün yazdıklarına ise katılıyorum.
Printable View
Borsadaki spekülatif hareketlerin incelenmekte olduğunu Sayın Cumhurbaşkanı söyledi.Bu KALKINMA denen ne yaptığı belli olmayan kamu bankasının kağıdında 3 seneye yakındır küçük yatırımcı aleyhine dönen dolapların muıtlaka araştırılması gerekiyor bu arada.Hatırlatırım.
Olacak iş değil.endeks ve banka hisseleri %7 primlenmiş durumda kalkınma denen ne yaptığı belli olmayan bankanın kağıdının dip yapmadığı kaldı.borsayı inceleyen beyler bu rezil kağıdın 3-4 senedir küçük yatırımcısını nasıl iflaslara sürüklediğini görün lütfen.yetti artık gerçekten.
Küçük yatırımcının küçüldükçe küçülmesine neden olan KALKINMA bankasının beceriksiz yönetimi allah hepinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın NOKTA
Merhaba.10 ekimde yine küçük yatırımcıyı en ufak ilgilendirmeyen bir KAP bildirimi gördüm .KALKINMA BANKASINDA laf ola beri geri gele cinsinden bir sürü ÜST YÖNETİCİ sıfatlı bay bayan ismi kayıtlı..Menkul değerlerdende sorumlu bir sürü kişi.Aylardır hatta yıllardır PÖİP batağından çıkmak için yaptıkları bir şey yok.İşlerinede geliyor olmalı.Küçük yatırımcıyı sıfırlamayı amaçlayan lüzümsuz bir banka ve rezil kağıtlarıyla BORSADA BOY GÖSTERMEKTEN başka bir işleri yok maşallah.Bir defa daha hepsine YUH olsun.
Bugünkü HAREKETSİZLİK gerçekten takdire şayan(!)Patronajıda tahtacılarıda kutluyorum(!)Ne yaptığı belli olmayan bir bankanın PÖİP batağından bir türlü çıkamayan daha doğrusu çıkartılmak istemeyen rezil kağıdına HAREKETSİZLİK YAKIŞMIŞ DOĞRUSU(!)
Yahu beyler niçin hala bu rezil kağıdınızı borsada tutuyorsunuz.Laf ola beri gele cinsinden.PÖİP batağına kadar inmdirdiğiniz rezil kağıdınızı borsadan çekin bol maaşlı yöneticiler.
Dün gün sonunda %25 bedelli haberi düştü KAP'a.Yine para topluyacak arkadaşlar.Bakalım nasıl bir tepki verecek .İnşallah yine kırmızı yakmaz.
Hepinize lanet okuyorum bu kağıdın hareketlerinden sorumlu kim varsa.Bedelli açıklayıp dünden beri %10'a yaklaşan eksiye çektiniz.Bankanın bütün kazancı küçük yatırımcıya endekslenmiş gibi.Resmen ve hile ile batırdınız bizi.
PÖİP'den hiç çıkartmayın rezil kağıdınızı(!)Dünyanın karından ortaklarınıza beş kuruş vermeyin(!)Sonrada başarılı çalışmalarınızdan dolayı genel kurula gidin ve CEPLERİNİZİ DOLDURMAYA bakın her zaman yaptığınız gibi üst yönetici sıfatlı kişiler.
Ama şunuda bilinki YAPTIKLARINIZDAN HABERİMİZ VAR:
Laf olsun diye borsada tutmaya çalışıyorlar rezil kağıtlarını.
Yokmudur bu rezil bankanın rezil kağıdındaki hareketleri izleyen bir allah kulu.3 senedir batırdılar küçük yatırımcıyı.Şahsen sebep olanlara ettiğim bedduaların biri mutlaka tıutacaktır inşallah.
31ekim 2022 tarihinde genel kurulda bankamız genel müdürü kısa sürede bu POİP den çıkmak icin gerekli çalışmayı yapacagını ve çok sürmeyeceğini ve halledecegini söyledi.bunun üzerine bir sürü vatandaş hisse aldı ve şuanda herkes zararda.madem yapamayacagın bir vaatte bulunarak yetkili kişi olarak suç işledin.hiç bir şey yapmasan bile çık özür dile.yada onurlu şerefli haysiyetli bir birey olarak İSTİFA et..yoksa halaaa kamuda çalışan YALANCI bir bürokrat olarak bir kariyer sahibi olacaksın.
31 mart 2022
Nezaman olumlu yada pozitif bir haber gelse birileri mutlaka olması muhtemel olumlu havayı bozmak icin mutlaka ilk seansda satış yaparak herkesin beklentisini ve azmini kırıyor..bu 3 yıldır böyle.bu duruma neden tabiki POİP denen hangi ..iyysuzun uydurdugu bir cenabet sistem.hadi diyelim bu pazardayız ve birileri tamam demeden anlasılan buradan çıkılmayacak.fakat sonranız fiyat bizi ilgilendirmez biz bankanın aktifleriyle ugrasıyoruz bize bunlarla gelin diyen YALANCI bürokrat bak başında genel müdür olarak bulundugun kurumu ve hisselerini3-5 tane ne idügü belirsiz serefsiz tarafından .ikine takıp oynatılıyor ve basiretsiz etkisiz siz tiplerde izliyorsunuz..kalkınma bankasının yönetindeki herkesin allah belasını versin..
TURBULANS kardeşim yorumlarınıza aynen katılıyorum.
Artık hangi dümeni cevirirsen çevir tahtacı dahada satmam 5 yıl.2022 Cumhurbaskanlıgı bütcesi ile 2023 arasındaki fark yeniden yapılandıracagız diyor..bu bana yetti.beklemem icin neden.. .tabi bu benim görüsüm...YTD.
Ortaklarını genel kurulda kandıran haysoyetsiz İSTİFA..allah belanı versin yancı raci ile birlikte.
Günaydın.Yeni güne KAP'a düşen 4 yeni bildirimle başlıyoruz.Bilanço güya artıda her zamanki gibi .3 senedir küçük yatırımcıya pek faydası olmadı bu bilançoların ama yinede iyi şeyler dileyelim İYİ OLSUN.Ümit fakirin elmeği ye baba ye.
Seans açıldı. rezil kağıt yine ekside. nasıl artıya geçecek anlamak mümkün değil.
Halil ibo allah belanı versin.YALANCI.ISTİFA.
12 maliyetlen elimde kalanları 22-23 okutmustuk,17 seviyelerinden tekrar damladık,gerçi 12'ye göre yüksek maliyet sayılır ama ucuz banka hissesi yok,ya heru,ya merru ilk hedef 20... ytd.
Günaydın .Haklısınızda insan (hoş bunların içinde insan yokda!)yinede yaptığı işi biraz daha tekniğine göre yapar.Dünkü hareket örneğin.Endeks %3'e yakın artıda,9 aylık bilanço oldukça artıda ve REZİLİN REZİLİ KAĞIT DİPDE.
Çıkdığım kağıda zararı hazmedemediğim için yine girdim .Bir borsa kağıdı demeye bin tane şahit ister.Allah belalarını versin sebep olanların tamamının.
Haysiyetsiz yalancı gm.istifa....
Artık bu rezil kağıdı her gün daha rezil edenlere bela okumaktan başka yapacak hiçbir şeyimiz kalmadı.Yokmudur bu kağıttaki hareketleri izleyen dürüst bir yetkili.Yılladır PÖİP bataklığından neden çıkarılmaz .Nerdeyse hiçbir hareketin olmadığı sürekli geri sayan bir kağıtta akıllarına gelince BEDELLİ başvurusu yapmanın ne anlamı var allahınızı seversiniz.Genel müdür lük makamında oturan adam siz ne iş yaparsınız allahaşkına.Bankayı küçük yatırımcıdan bedelli ile tırtıklayacağınızı umduğunuz paralarlamı kurtarıyorsunuz. 2 senede 3 bedelli ne demek anlamış değilim.
Bu ortama sebep olan ortaklarını bir kaç insafsızın insafına bırakan verdikleri sözleri tutmayan tüm namussuz ve serefsizler İSTİFA.
Bu rezil kağıdı hala utanmadan borsada tutup küçük yatırımcının küçük yatırımlarıyla bankayı ve CEPLERİNİ ayakta tutmaya yarayan herkeze selamlarımı(!) gönderiyorum.
IBO VE RACİ allah belanızı versin..yalancı bürokratlar.
Namussuz serefsiz alcak köpekler
Adi bankanın gerçekten adi yetkilileri allah hepinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.Allahınızı severseniz bu bu rezil tuvalet kağıdı kadar değeri olmayan kağıdınızı çekin borsadan .
Daha yeni bedelli açıklamış,peşinden tekrar açıklaması yatırımcıyı küstürdü,sebebi önceki bedelli,oradan tam kazanç kapısı açıldı derken pat bu bedelli açıklaması işi berbat etti,yoksa çoktan 30 aşıldıydı,zaten 23 olmuştu:notr:
Hisseyi bu hale getirilmesinde katkısı olan herkesin ölüsünü dirisini.
Borsada işlem gören bir kağıtta koskoca bir günde en azından bir lot alım veya bir lot satım olmazmı allahaşkına. Bu nasıl bir bankadır bu nasıl bir kağıttır anlamak mümkün değil.Ben sebep olanlara yine en derin selamlarımı(!) gönderiyorum
İyi bir gün olması dileğiyle .
Hisse net'de bu sayfaya yazan olmadığı için İNVESTİNG COM:'dan yorumları takip ediyorum.Bu sabahki yorumların hepsine katılıyorum.
Benim fazla bir şey söylememe gerek yok. Gerçekten küçük yatırımcısı üzerinden her türlü saçmalığı yapan başka bir banka yok .Hemde bizimki devlet bankası.Ne yazıkki bu konuya el atanda yok.Hiçbir yatırım yapmadan 3 seneyi aşkındır PÖİP batağından bilerek veya bilmeyerek çıkarılmayan bir kağıtta 3 defa kısa aralıklarla BEDELLİ talebi neyin nesi allahaşkına.Yuhki yuh.
SPK yetkililerinin bu konuya dikkat etmesi gerektiği görüşündeyim çok geç olsada.
Bu rezil kağıdın borsada işlem görüyormuş gibi durmasına akıl erdiren varmı allahaşkına.iki gündür sadece 1 kuruş artıya geçmişdi şimdi oda gitti.allah sebep olanları nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Hisseyi elimizden almak için POIP uydurdular.neymiş halka acıklık cok azmış derinlik yokmuş falan filan.tüm amaç insanların hareket kabiliyetini kısıp hisseyi ve islem gören tahtasını kıskaca almak.alım satım yapılamaz hale getirip paraya ihtiyac duyum mecburen satanların hisseletini toplamak icin uydurulmus bir serefsizce piyasa POIP( icat edenlerin ailelerine kefen parası olsun tüm kaybedenlerin emekleri)
Haa söz veripte bu.piyadan cıkacagız deyipte muhtemelen bir sürü insanın kaybetmesine sebep olanda umarım bu tüm kaybettirdiklerinin emekleride ailene kefen parası olur.
Yalancı genel müdür istifa....allah belanı versin insallah
Halk ve vakıf tavan oldu.yani kamu bankaları..iste bu sebeepten bizim hissenin serefsizden olma namussuzdan doğma tahtacımız bu seans 15.01 yapmazsa bur sey bilmiyorum.