Al sat benim işim değil cover dostum yani beceremedim bu güne kadar,ben hedef fiyatımı beklerim hepsi bu .Saygılarımla
Printable View
Al sat benim işim değil cover dostum yani beceremedim bu güne kadar,ben hedef fiyatımı beklerim hepsi bu .Saygılarımla
Bol kazançlar dostum son 10 gündür bende link te yeni maliyetlenmelere başladım buralardayım. Trade amaçlı buradayım. Öyle yüksek bir hedefim yok, el alışkanlığı link alıp satmadan rahat edemiyorum :)
Asıl senin gibi orta vadeli uzun vadeli hedeflerle tuttuğum hisselerim Arena ve sarky
Link in net karı finansman gelirlerini çıkardığınız zaman 2 milyon ile 5 milyon arası değişir yıllık. Finansman gelirleri de doların artması ile ilişkili. Dolayısıyla dediğiniz kar rakamları biraz mevcut durumdan kopuk.
Sadece 2019 yılı içinde yayınlanan şirket geleceği ile ilgili bir projeksiyonda yeni ürün gamlarının 2020 de devreye gireceği ve bunun sonucunda sizin söylediğiniz rakamların hedeflediği bir tablo vardı. Ama bu yeni nesil yazılımlar ile ilgili bir gelişme henüz açıklanmış değil. Burada uzun vadeli düşünen arkadaşların bu yeni nesil yazılımların piyasaya ne zaman çıkacağını iyi araştırması lazım.
Bu dönüşüm olmayacaksa link in yıllık. 8-10 milyon arası bir karı geçmesi finansal açıdan imkansıza yakın
sn cover 1 ve 2 yıl içinde bu rakamlara ulaşamayacağını biliyorum , Link eldeki döviz ve kur farkı ilavesiyle yıllıkta ortalama %50 kar artışı sağlıyor , bu yil 10 ila 12 bekliyorum , 2022 yılında firmada herhangi bir aksilik olmassa 20 25 aralığına ulaşacağını tahmin ediyorum, yatırım uzun soluklu bir iştir ama körükörüne bağlanmak değildir, bu şartlar altında Link 2022 yılında 75 100 aralığına ulaşacaksa beklemeye değer
Günaydın Lınk 'ın şanslı ve bir okadar harika yatırımcıları
Sayın foton despec çok sevdiğim bir kagittir malesef tercihte bazen böyle hatalar yapabiliyoruz yanlız sunuda biliyorsunuzdur link 33 iken despec 4.60 lardaydi o yüzden benim bir ana fikrim var borsa için
Borsada kazanırsın üzülürsün,Kaybedersin yine üzülürsün
Link güzel bir kagittir çok eskilerini bilirim umarım ileriki tarihlerde despecten daha iyi olacaktır.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
2.çeyrek bilanço tarihi ne zaman arkadaşlar?
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav seninn şu nazin beni sana dahada çok bağlıyor cicim neydi parolamız Bir logo olmadan asla.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Deli kız hareketlendi hadi hayırlısı.
Kap haberini gördünüz mü? Link bir farklılık yapıp temettü dağıtmaya karar vermiş, hiç kimseden ses soluk yok, hissenin temettü ödeme kararı vermesi bir dönüşümün değişimin ilk işareti olabilir. Ben şahsen böyle birşeyi hiç beklemiyordum fiyata etkisi olacağını sanmam, eğer gelenekselleşirse, hem kar payı veren hem borcu olmayan şirket farklı bir yatırımcı kitlesini zamanla kendisine çekecektir.
Link kin kıymetli ve bir o kadar şanslı yatırımcıları temettunumuz hayırlı olsun.
Kaç aydır bu hissedeyim.. Hep eksi.. O kadar çok fırsat kaçırdım ki.. Başka bir firma temettü vereceğini açıklasa hissesi uçar, bunda tık yok..
Hisse en son temettüsünü 2002 yılında vermiş. 18 yıl sonra temettü dağıtma kararı alıyor. Ama gel gör ki hisseyi aşağı basıyorlar.
Citi nin haftalikta 41bin lot alımı dikkat çekici.
Olamaz mı olabilir doğru, 20 kuruş temettü için tahtacı basacağını basmaktan mı vazgeçecek, 26 - 27 TL den link alacaksın deseler inanmazdım ama alıyorum. Link ten sonra aldıklarım o kadar yükseldi ki, link alsam 15 e düşse ne olur ki diye alıyorum ki düşmez. Bu şekilde dalgalı olduğu sürece beni üzmez, sabırsızları üzer ancak. Benim temel pozisyonum Arena ve sarky de kademeli satıyorum yükseldikçe oradan gelen link e gelecek. Böyle devam ettiği sürece bence sıkıntı yok. Tabiki link te yükselecek 2 gerilese 3 yükselecek, temettü ye kadar 6 aylık bilançoya kadar bu dereden daha çok su akar.
Müthiş bir hisseymiş gerçekten.....!
Hisse müthiş, potansiyel de var ama kimsenin tıpası almaya da yetmiyor, satmaya da
Sabah açılışta gözü KAPALI 25.74 açıp, gün boyu yavaş yavaş aşağı gelmesi enteresan, hisse pahalı desen değil ucuz desen hiç değil, sabah bütün malı 26 ya yakın bir yere koyacağım. Tam 09.53 te tıpası yiyorsa hepsini alsın. 10.01 de hepsini silerim, :)
Bu sabah bir gıdım verdik. Yarın sabah talipse hepsi onun olsun :)
Günaydın bakalım günlerden Link mi yaşayıp öğrenecez.
al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Günaydın... Umarım günlerden Link'tir artık...
Sevdasını çektiğim ey nazlı dilber nerdesin çok özlettin beni.
Biraz Linklendim. Grafiği güzel sanki.
Bu hissede kimse yok mu. Bilanço geldi. 6 aylik bilanço. 4.46 m. kar. Gayet güzel. Ilk 3 aylık 1.9m. Karını 2 ye katlamis Bu ortamda fiyati hak ettiği yerlere gelecektir. Ytd.
Burdayiz hiç kar gelmesede sermaye 5.5
Bizdeki de şans iste...öyle bir tufana yakalandık ki... kâr-zarara, bilancoya bakan yok ki .yabancilar acımasızca satıyorlar ...