Lidfa...9 aylik kari 456.815000 ..Tl. lidfada yatirim yapmış küçük yatırımcılara hayirli olsun lidfada amansız baskı yapılmakta.birileri mutlaka kesfedecektir bu liboşu.nokta ytd
Printable View
Lidfa...9 aylik kari 456.815000 ..Tl. lidfada yatirim yapmış küçük yatırımcılara hayirli olsun lidfada amansız baskı yapılmakta.birileri mutlaka kesfedecektir bu liboşu.nokta ytd
9 aylik toplam kar 456.8 Milyon TL.
Hisse basina kar 81.8 kurus.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1355244
Birilerinin sesi soluğu kesilmiş tabi artık savunulacak bir tarafı kalmadı. Tek taraflı bakmayıp gerçekçi yaklaşsalar dinlenecek bir yanları olur. Sakın ama sakın burada yazan kişilerin tavsiyelerine uymayın saygıdeğer okuyucular. Bu şahıslar birilerinin menfaati çıkarı için sizi yönlendiriyor olabilirler; ki bu çok yüksek ihtimaldir. Kimse hayrına size bilgilendirme yapmak için burada gercek beyanlarda bulunmaz.
Ben ne isim veriyorum ne kimseyi işaret ediyorum sen üzerine alınıyorsan o senin problemin ve değerli okuyucuları da uyarıyorum buradaki yazan yorumlara binaen hiçbir işlem yapmayın diye. Sen nerenden anlıyorsan lafı o senin problemin
Harun 77 burası borsa kimse kimseye şunu al şunu sat demez dersede kimse almamalı örneğin bende islem yapıyorum is menkul üzerinden kafama bir şey takıldığında danışmanına soruyorum .lakin senin yazdıkların burada bilgi paylaşanları kastediyorsun sonrada diyorsunki ben isim vermedim tabiki vermedim diyeceksin lafın fazlası neyse .şahsına şunu sorayım lidfada pozisyonun varmi varsa bilgi paylaşın kimseyi hedef almadan başımın tacı olursun geçen yıldan beri lidfada pozisyonumuz var.ve lidfada beklentim var şayet beklentisi olmayanın bu tahtada ne işi var.bilgi sunarsa eyvallah bilgi sunmiyacaksan bu şekilde yazıp çizme be kardeşim.bir çuval lidfa aldik bekliyoruz sen veya birileri al dedi veya taşı dedi diye almadım şirketin ortagiyim sirket büyüdükçe benim yatırımına büyüyecek.nokta bilmem anlatabildimbu yazdıklarımı ok fakat bana cevap verme ben Lidfaciyim.zararda benim karda.sirkwt küçülmemeli büyüyor görüyormuşum.neyse saglicakla kal borsa kumarhane değildir.ytd
Lidfa.cilar nerelerdesiniz.lidfa yarın tavan olurmu olmazmı.fakstorigler.finanslar.bankalar enfilasyonmuasebesinden muaf olursa tavanlar gelirmi.
Söyle bir sesli düşüneyim dedim yarın ola hayrola.tum dostlara iyi geceler bol kazançlar.ytd
Lider Faktoring A.Ş.'nin 23 Ağustos 2024 tarih ve 2024/25 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat ile Şirket esas sözleşmesinin 9. maddesi hükmü çerçevesinde; 1.125.000.000 TL. kadar, vadesi en fazla 3 (üç) yıla kadar olmak üzere değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihraç edilmesine yönelik başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu'nun 12.12.2024 tarih ve 63/1917 sayılı kararları ile onaylanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1365872
Lidfa nereye dönersen dön kaçarın yoksunu eninde sonunda öpecek biriler vardı benden söylemesi .sıka sıka geldin bu gunlere bakalım.me kadar daha sıkacak.nokta ytd
Ey spek ey patron siz ne ayaksınız adın göre adın dolu
Medine dilekçelerini geçtiniz şirket batmadı ise her hangi bir entrika peşinde değilseniz bir baba yiğit elinizde ne kadar mal varsa hepinizi paketlerler.unutmayin ve bu kadar gaddar olmayın.lidfa lidfaliktan çıktı neyse nokta.ytd
Şu grupta sadece mahalle ağzı ile boş muhabbet yapılıyor. Ya adam akıllı bilgi verin ya da susun kalabalık etmeyin
O yazısına mahalle ağzı ve boş muhabet dediğin adamdan ne Beykoz'da ne Akçay'da randevu dahi alamazsın sen.
Ne var ki, öyle bir yönetim ki, iki kez uyarmama rağmen seni hala bu sayfalar için gerekli görüyor.
İlk ağızdan aldığım bilgi dahi olsa sırf sen öğrenmeyesin diye yazmıyorum, yazmayacağım.
Bilesin.
Faktoringlerin 2024 hasılatları ve karları arttı deniyor.Bunun tablosunu nerden bulabilirim
Özellikle 4. çeyrekte sıkı para politikası nedeniyle bankalar da parayı kısınca millet para için faktöringlere başvurmak zorunda kaldı deniyorBunun bilançoya yansıması ne ölçüde olur fikri olan var mı.
Bugün tahtada hacim yoktu.Genelde diplerde ve tepelerde hacim düşer.Tepelerde olmadığımıza göre :)))))))
Bilanço ne zaman açıklanır ne kadar kar gelir fikri olan var mi
*LIDFA-Lider Faktoring 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 656.673.000 TL (Önceki 566.362.000 TL)
Lidfacilar.ne oldu hepiniz mali bosaltinizmi bilanco geldi haydi kalanlara hayirli olsun.ytd
LİDER FAKTORİNG A.Ş. nin 2025-03-21 14:00:00 da yapılması planlanan olağan toplantısına ilişkin toplantı çağrısı Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir. Söz konusu çağrıya mkk.com.tr adresinden erişebilirsiniz.
Atan tutan arkadaşlar vardı, şimdi hiçbirisinin sesi çıkmıyor.
Üslubunu bozup hala konuşuyorsun saldırma. Kağıt yaklaşık 1 buçuk yıldır düşüyor her yatırım aracinin karşısında ezilmiş ve sen savunmaya devam ediyorsun. Kağıt şu anda 2023 ağustos fiyatında, diyeceklerim bu kadar. Artık algı yapmaktan da vazgeçin.
İlk çeyrek net kar'ı 188 Milyon TL. geldi, 2024 ilk çeyrek 133 Milyon TL. idi.
2025 yıl sonu beklentim toplamda 1 MİLYAR TL.
%90 bedelsiz ile ortağına 502 Milyon TL. dagıtmış tı, eğer 2025 yılı sonunda 1 MİLYAR kar ederse, bir yılda ortağına dağıttığının 2 katı kar etmiş olacak.
Bu verdiğimiz rakamlar tahmini, yıl sonunda 1 Milyar TL. diyordun, 850 Bin oldu diyecek dingiller olacaktır.
Onlar için yazmıyoruz, yazdıklarımız gözüyle okuyanlar için.
Bence 1 milyar kar çok mumkun.sirketi aradığımda dönemsel olarak kar dağılımını her çeyrek için yuzde 15,yuzde25,yuzde25 ve yuzde 35 olduğunu söylemişlerdi.yuzde 15 i 188 milyonsa yuzde yuzu 1 milyarın da üstü oluyor.lidfanin en karlı dönemi son çeyrek,en zayıf dönemi ilk çeyrek.dogrusu ben ilk çeyrekte karı bu kadar yüksek beklemiyordum
Yaa hala yok milyon yok milyar hesabı yapıyorsunuz, tahtacı forumu okuyorsa size bi yeri ile gerçekten gülüyordur. Siz hesap yapmaya bıkmadınız kağıtta yaklaşık 2 yıldır düşmeye çekinmedi. Evdeki hesap çarşıya uymazın örneğinisiniz ve akıllanmıyorsunuz, akıllanmıyacaksınız da.
Borsa zaten akıllı adam isi değildir.sen bu kağıda girme bence.kagit bende de var deme sakın.
Lidfada sinirlerine hakim olan devam etsin
Sn cemal çıktınız mı kagittan
Lidfa devam ytd deildir
Denge Varlık Yönetim A.Ş.'nin Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu "TR A", Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu "TR A-1" olarak yukarı yönlü revize edilmiş ve Görünümü "Kararlı" olarak belirlenmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1441416
21 Nisan 2025 günü %90 bedelsiz için SPK'ya başvuru yaptı, bir hafta sonra 3 ay dolacak, hala onay yok.
Böyle bir çalışma anlayışı olabilir mi.
Bir süre ver kardeşim, en geç 3 ay içinde müspet menfi bir karar çıkar de.
Yok bekliyoruz.
Kagit uzerinde her sey cok güzel ama tahtacısı tam bir hödük. Güzelim bilancoyu pic etti.
2 fk lı ve karini arttiran sirketin hisse senedinin hareketlerine bak. Neyse daha ucuzu olmadigindan tutmaya devam.
Gerçekten hersey güzel güzel diye diye bitiremediniz. Yok bilanço mükemmel yok kağıt mükemmel... O bu derken kağıt 2 yıl önceki fiyatına gelemedi. Gerçekten güldürüyorsunuz insanları kendinize. Yapmayın biraz gerçekçi olun çok toz pembe bakıyorsunuz