Hisseyi yükselten de yabancı, düşüren de. Payları 2,4 e kadar çıkmıştı. Şimdi 1,67 ye kadar inmiş. Tekrar gelirler mi zaman gösterecek. Ytd.
Printable View
Hisseyi yükselten de yabancı, düşüren de. Payları 2,4 e kadar çıkmıştı. Şimdi 1,67 ye kadar inmiş. Tekrar gelirler mi zaman gösterecek. Ytd.
Ortak, siz yabancı olsanız nisanda vermesi gereken temettüyü "sene sonuna kadar vermeme hakkımız var" diyen bir şirkete para koyar mısın.
Onunu için kıvranıp duruyor buralarda, bir adım yukarı gidemiyor. Sinekten yağ çıkartmaya çalışan bir patron var maalesef.
Senin milliliğin de porselinin de, itabırın da benim gözümde sıfırlandı.
Hisse uykuda, uyanması için ne kadar bekleyeceğiz meçhul. İlgi yok. Veri gelmesini beklemekten başka çare yok, yani 2. Çeyrek bilançosu. Ytd.
kalkışma mı var?
Yabancılar Banka sektöründen çıkıyor. Sanayi şirketlerine yöneliyorlar. Bu yabancılar herhalde sanayi şirketleri içinde KUTPO'yu görecek olanlar mutlaka vardır. Geçmişte nasıl geldilerse yine geleceklerdir.
KUTPO , 4,90 TL fiyatlarda taban oluşturdu. Yukarı yönelme düşen trendi kırma çabası mevcut. Geçen hafta piyasanın satış yemesi ile yukarı yön aşağıya döndü. Şimdi tekrar piyasa sıkıntı yaratmaz ise yukarı yapma çalışması olacak gibi. Güçlü işlem hacmi ile 5,6 TL civarlarını kırabilirsek hızını arttırrak yoluna devam edebilir.YTD
Büyüüüüük yükselişin düzeltmesini yapıyor herhalde.
İki gün üst üste artı yapacak çapta değil utanmaz çömlekçi.
Şirket 2016 yılında yaptığı 29,3 Milyon dolar ihracat ile Türkiye bazında 576ncı, Sektör bazında da 10uncu Sıradaymış.
2017 yılında ise yine 29,3 Milyon dolar ihracat ile Türkiye bazında 660ncı, Sektör bazında da 14ncülüğe inmiş. (Tim verilerine göre)
Sanırım yeni yatırımın ana hedefi ihracata yönelik olacak. Bundan dolayı da Kütahya Porseleni beğeniyorum. Fiyat er yada geç hakettiği yerlere gelecektir. Ytd.
Sn phantom iyi niyetlisiniz de,zaten kp iç piyasada yok denecek düzeye indi,piyasa GÜRAL PORSELEN tercih eder oldu bakın 4 yıldır her hafta ürününü sattığı BİM bile kp bıraktı güral satmaya başladı zaten yurtdışı ağırlıklı kütpo e o zaman bu yatırım hikayeden, yine altında buzağı aramak lazım değilmi?BONE BONE dediler noldu?DAĞ FARE DOĞURDU ne dersin kardeşim?Açıkçası 2 ci bilançoyla umutlanmıştım ama gerçekler umutları siliyor doğrusu,güven sorunu vardı daha da büyüdü şimdi.1 günüzü ayırıp gidin kütahyaya,sorun herhangi bir esnafa yada vatandaşa görün gerçeği.saygılar YTD
Büyük eller operasyon yapmadan bir cacık olmaz. Beklemeye devam.
Kafa karışıklığı olmasın, 12 Temmuz'da yayınlanan MKK genel mektubuna göre konsolideler için son tarih 27 Ağustos.
https://www.mkk.com.tr/tr/genel-mektup/831
o zaman en iyi ihtimalle ağustos başından itibaren bilanço fiyatlamasına gitmez bu şu anda da zaten borsayla beraber hareket ediyor.
Al 5'ten sat 5.50'den daha ne istiyorsunuz,15 e mi çıksın.....ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaman daralıyor, hissede satıcı yok. İşlem hacmi dipte. Bakalım alıcılar ne yapacak. Ytd.
Kurdaki yükseliş Kutpo için iyi midir? Kötü müdür?
Twitterda denk geldim paylaşmak istedim YPP (Yabancı Para Pozisyonu)
1.ceyrek ypp geliri =X
2.ceyrek ypp geliri =Y
1.ceyrek net kari =Z
(Y-X)/Z onemli bi veri bence
#ECILC %133
#ALKIM %119
#FMIZP %66
#GOODY %63
#GEDZA %48
#EGEEN %45
#KUTPO %23
#POLTK %20
Gozume carpanlar bunlar.
Fakat bazilarinda, fiyatlamalarin icinde zaten, bu getiri var gibi
yok abi bunda bir hareket olacağı yok herkese hayırlı işler bol kazançlar bir kağıt ancak bu kadar baskılanır
70000 lot ile 5 kademe çıkartabildiler 25000 lotla o 5 kademeyi aldılar hayırlı işler
saatlikte 5.45 direnç kalıcı olursa 5,58 e kadar yolu var
Sn Antiseptik buraya da uğrayabilir misiniz?
Öküzün trene baktığı gibi bakıyor hala.
Tren bist öküz malumunuz kutpo.
Hiç endişem yok öküz kanatlanacak,baskılar boşuna..
İstedikleri gibi yön veriyorlar tahtaya. Fakat niyetleri artık yukarı taşımak gibi geliyor bana. İşlem hacmi arttı. Dirençleri zorlamaya başladı. Güzel günler göreceğiz. Ytd
Zamanın behrinde 3 liralardan aldığım bu kağıdı 4.70 lerden vermiştim. O zaman patron da 5 liralardan bu hisseyi almıştı. Şirketini ze güvenin. Boş şirket değildir dert etmeyin
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güneşli günler çok yakın gibi mi? Sayın Venedik,[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Bunlar kimin kafasına uyuyorsa kesin batarlar,demedi demeyin...ytd...!!!
[QUOTE=059;2447900]Güneşli günler çok yakın gibi mi? Sayın Venedik,[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Üstad, Güneş hiç tepemizden eksik olmadı ki. :-)))) Yanıyo yanıyo yanıyo...
bence zamanı artık cok tuttular baskıladılar
5,60 i kırdırmıyorlar ben onların neyse
Gözlerimi yaşartacaksın bak kutpo.😂
Güzel günler göreceğiz , güneşli günler. 😀😀😀😀😀
Bu papaz işinin çılkı çıkmaya başladı.
5,65 yine döndük. Burası bizim için çok güçlü direnç oldu.
Evet yine muhtemelen kambiyodan artı yazacak nadir sanayi şirketlerinden olacak.
2. Dönem artan ihracat ile bu miktar tl olarak daha artacaktır.
Yurt içi satışlarda desteklerse rekor 2. Çeyrek kar gelebilir ki;
Yine de çok dikkatli olun))) bilanço ters köşede efsanedir bu şirket. Maliye ile 2 kere bilançonun radarına takılan
Pazarlama ve yönetim giderleri uçuk gelen nadir şirketlerdendir)))
Ya rekor gelebilecek kar dan ya da bilmediğimiz başka bir sebepten, fiyata çok yansımasa da
Yf 3 gündür üstüste , credit yaklaşık 1 haftadır soluksuz alımda
Bugün de iş yatırım ve Yf dibini kazıdı
Yabancı oranı küçük küçük artıyor
Bugün papaz yine piyasayı aşağı çekerken kapanışta bu papazın pilavını yedi 9 kademe yukarı al sat farkı yaptı.
Yatırım tavsiyesi değildir.