Haklısınız, şimdi tekrar kontrol ettim. Bildirimi salt ostim ile ilgili şeklinde algılamışım ihraççı şirkete dikkat etmeden.
Printable View
https://i.hizliresim.com/JZ8ZpJ.jpg
1.19 maliyetli 983bin lot açık yapılmış :)
Doçenin maliyeti yüksekti bu fiyatlardan satması isinde allem gullem var. Kağıt 1.30 lara giderken almisti.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi bu verdi dairesi karı spk karı olacaksa temettü dağıtır mı gerçekten????
sermayesinin yarısı kadar kar göstermişken niçin yerinde sayar ki?..
gerçekten yatırımcılar inanmış olsa fiyat garip değil mi?..
veya bunu fırsat bilen spekler nasıl tepkisiz kalır?..
web sitesine bakınca milyar dolarlık havası var realite 20 milyon etmiyor hangisi doğru???
Hocam kar yazması daha önce satılan ostim prestij dükkanları ve diğer sattığı dükkanların yeni muhasebeleştirmesinden gelen karlar, ayrıntılı bilanço ve finansal tablolar geldiğinde daha derinlemesine inceleme fırsatı bulacağız ancak 24 milyon lira kar açıkladığında kağıt önce 1,59 u görmüş(08/08/2018 - 35.9 milyon hacim) daha sonra düşüş fırtınası gelmiş arada tepkiler gelsede 77 kuruşa kadar gerilemiş. Her ne sebeple olursa olsun kar yazması çok güzel ancak temettü imkansız gibi geliyor. Kısa vadeli borçlar her ne kadar bedelli ile kapatılacak açıklaması yapılmış olsada uzun vadeli 86 milyon lira borcu olan bir şirket söz konusu bize temettü yerine sağlam yatırıma harcasın borçlarını kapatsın :) Şirketin zihniyet önemli hocam bir senede 2 kez bedelli yapan şirketten açıkçası zarar çıkması haricinde çok şey beklemiyorum. Bunu beklerken eldeki tukaş ve albarakayı sattım biri 3 e biri 2 ye katladı sırf zararına işlem yapmayayım diye sinir hastası etti beni, sabrımın sonundayım
Konsolide 3.530,586 kar gelmis. Gecen seneye göre iyi. 9 ayliga gore kotü.
Doçe 31.01.2019 da 1.31 maliyetle aldigi 4.173.000 lot malı neden 19.02.2019 tarihinde 4.573.000 malı 1.178 maliyetle satsın. Bu işte farklı seyler var. Ama ne?
Vergi dairesi karı zaten etki etmemisti. Fiyatı etkileyecek veya satın alînmış bir durum yok. Sadece geçen seneye göre iyi.
Sınırlarí zorluyor resmen... Sabir sabir da nereye kadar...
Ostım = pişmanlık
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
Kristal bir bu iki nasilda bulmusuz koca bistte gitmeyen 2 hisseyi [emoji3][emoji3]
Paranizida topladik bir guzel harcadik demisler, ooooh mis !!!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5ac972fcf3.jpg
Küfür kötüdür etmeyeceğim ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne 1.20 imiş 3.6 milyon alış görünüyor tık yok
1.20 ustune atıp kalırsa ivme kazanabilir 1.28-1.32 test edebilir ytd
artık hareket zamanı gelmiş
kim veriyor kim alıyor 1.20 alamadı gitti yuh be
1.21 de sonra d*****n kuyruğu kopabilir ytd
Buda mi gol degil arkadas yine takildi 21de....
ertelenen bilanço hareketi mi acaba
https://i.hizliresim.com/mMpknV.jpg
Alnus 22 den ne verdin be çok artmıştı ya tek tuşla 600 bin lot verip kademe düşürdün
Pharnakia hocam saklama dağılımı nasıl kağıtta?
1.23 an itibariyle. Yürüyecek galiba.
1.23 alıp dönüp 1.21 vermek ne oluyor
1.20 sanırım fakat asıl hareket henüz olmadı galiba.
Ya benim anlamadığım şey şu. Çok sayıda hissenin benzer şekilde reklamını yaptılar kağıtların çoğu en %50 gitti kısa vadede. Önce ky yi sokup açıkçılarla onları savaştırıp sonra mı kendileri giriyor, nedir?
Hep aynı nakarat.. Kaçıncı oldu sayısını unuttum!
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saman alevi formasyonu..! Şatafatlı ama boş.. Arkası yok..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin sorunuda tam olarak bu birilerinin fazla reklamını yapması, üstadları(!) topluyor sonra yazıyorlar gelen oldukça verip çekiliyor sayın Seze'nin dediği gibi hal böyle olunca saman alevi gibi sönüyor. Aylardır aşinası olduk ilk hareketi yaptığında aralık ayı idi o gün deniz yatırım 1 milyonun üzerinde mal sattı gelene isteyene verdi sonra 1 e kadar değdirdi ve verdiği tüm malı geri aldı. Heyecana gerek yok , gaza gelmeye gerek yok. Bu hissede neler gördüm artık hiç heyecan vermiyor :) Twitter'da katarlılara bile dükkan sattık :)
Neyse kimseyi etkilemek istemem, inşallah hepimiz kazanırız