İlginç :)
*Erdoğan: Milletime sesleniyorum, yastık altından altınlarınızı dolarlarınızı çıkarın- NTV
Printable View
İlginç :)
*Erdoğan: Milletime sesleniyorum, yastık altından altınlarınızı dolarlarınızı çıkarın- NTV
Evet bitti
Ekonomiden İçişleri bakanlığına geçti...
Yalaka Bloomberg günlerdir pompaladığın bu muydu?
100 günlük eylem planı diye diye milleti gazladığın bu kadarcıkmıydı?
Hadi ordan...
Hadi ordan...
saygılar/başarılar
Dolarda yükseliş kaçınılmaz hemde bu sefer öyle böyle değil KANAL İSTANBUL destekli ucu açık. Doları olmayanlar gelip burada vatan millet sakarya güzellemesi yapmayın gidin bu ülkede köprülerden geçişi DOLAR ile yapanlardan hesap sorun sonra gelin burada çığırtın yallah...
Hay Allah....
Enflasyon+tarımdışı+100 günlük eylem planı ile düşüremediniz mi doları Bloombergin yalaka ekonomistleri?
Korkmayın
Titreyin ve kendinize gelin...
Çünkü
"WİNTER İS COMİNG"
yada papazı sal...
saygılar/başarılar
Dolar dan Yuan'a mı gecsek acaba biz elimizi atarsak yakında o da 5 olur :-)
Eğer JAPON bacıların KANAL İSTANBUL yorumu yapacak kadar kafaları basıyorsa bu gece Doları 5.15 lere zıplatırlar .
100 günlük eylem planının ekonomi kısmı yastık altı dövizinizi bozun
Günlerdir tv lerin gaz verdiği plan bu
AB Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi Mogherini, çok taraflılığa ve serbest ticarete destek verme konusunda AB'nin daima Çin'in yanında duracağını duyurdu.
TR, - Dış borçlanmada Çin piyasasına yöneliyoruz. Bu doğrultuda ilk kez Çin yuanı cinsinden tahvil ihracı yapıyoruz.
Daha da sertleşek anlaşılan 2019 ile beraber..
Dolar 5.20 lere giderse kaç şirket daha topu dikecek bakalım.
Sevgili reisim başkanım paşam, 3 de dolarınızı satın dedin 4 oldu 4 de satın dedin 5 oldu şimdide 5 de satın diyorsun.. coming soon.
Bloomberg şimdi de OVP OVP diyerek gazlayacak milleti....
Hem vallahi....
Hem billahi.....
Hem tillahi bana yutturamazsın...
Ben kül yutmam...
saygılar/başarılar
Konuşmayı biraz uzatsalar bari..
[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla birisi geçen seferki seçimde AKP için oy isterken İSTANBULDA şunu yaptık bunu yaptık diye DENİZLİDE nutuk çekiyordu millette alkışlıyordu ve AKP orada en yüksek oyu aldı. Siz razı değilseniz o zaman yapacak bir şey yok DOLARA devam Dolarda yükseliş kaçınılmaz.
Madem kanal İstanbul artık günlük haracamalarım için ayrılan Tl de Dolara dönecek ve hoop yastık altına, benim betonculara kaptıracak tek centim yok.
Ek 19700.....
Dolar 3-4 günde 20 krş pirm yaptı , şirketlerin borcu 220 milyar Dolar bunların içinde 52 milyar Dolarla enerji sonrada betoncular geliyor bu ahval ve şerait altın çakalların borcu 3 günde 44 milyarcık Tl arttı. Neyse canım bana ne Doların çıkışından benim mi Dolar borcum var aksine Dolar cukkalarım var borcu olan onlar hapur hupur yiyenlerde onlar bana ne..
Birileri Doları 5.08 in altına getirmek için can hıraş gayret içinde gibime geldi. Bakalım kokusu sonra ortaya çıkar biz sadece ekrandan bakıp tahmin yapıyoruz , somut veri yok.
Aslında tüm bu gelişmeler altında yabancı fonların hepsi tası tarağı toplayıp gider ama kol böreği DİBS leri satamıyorlar, piyasa volatil olsa Dolar bazlı %50 zarar marar bakmayıp satıp ülkeyi çoktan terkederlerdi.
"dolar 5 lirayı geçmiş izlenimi vermeye çalışıyorlar"
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla BIST kenefini artıda tutuyorlar ya akşama BLOOMBERGHT de goygoycu ekonomistlere gün doğdu, Doların gelip tutunduğu seviye göz ardı edilip mehter gazı vereceklerdir.
Keşke Dolar 5 olsada günlük harcamalarım için tutttuğum son Tl leri de Dolar yapıp hemen yastık altına atsam.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısı"nda konuşuyor.Erdoğan konuşmasında vatandaşlara "Gelin yastık altından dövizlerinizi, dolarlarınızı, altınlarınızı çıkartın. Gelin bunları TL’ye nakde dönüştürün. Yerli, milli direnişinizi tüm dünyaya karşı ortaya koyun" diye çağrıda bulundu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezindeki toplantı solununda yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda 400 projeden oluşan 100 günlük eylem planının ilk aşamasını açıklıyor. Programda, Cumhurbaşkanlığı ile 16 Bakanlığın önümüzdeki 100 gün içinde gerçekleştireceği icraatları tanıtıyor.
100 günlük eylem planında ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye, turizmden gençlik ve spora birçok başlıktaki hedefler yer alıyor. Programda bütçe ve kamu maliyesiyle ilgili atılacak adımlar da bulunuyor
Tahminim bankalar ki kamu olma ihtimali yüksek Doları 5.08 altı kaptmak için ölümüne satış yapıyorlar.Biz Dolarcılara bugün ekmek yok tek şansımız akşama Japon ev hanımları, yaparsa onlar yapar Doları 5.15. :evil:
Dilenci gibi her gün mendil açıp altın döviz istiyorlar... YAw arkadaş 16 yıldır beslediklerin malı kaçırmış garibanın 3-5 çeyrek altınına mı göz diktiniz.....Diğer seçmen kitleniz de sosyal yardımla yaşıyor....:kahkah:
Bundan sonra isterse o gün en yüksek fiyattan olsun elime geçen her Tl ile Dolar alır atarım yastık altına , kanal İSTANBUL yapacak kadar bol DOLARI olanlar var bu ülkede kimse benim Dolarıma muhtaç olamaz.
Ne yaptılar ettiler gün sonu Doları 5.08 altına taşıdılar. Acaba kaç Dolar harcadılar bu iş için , kaç Dolar kaptırılıp ülke dışına yada yastık altına gitti.
Sattı vatandaş galiba dolarını. Tanju çolak sattıysa ondan yataya sarmıştır.:cool:
Tanju 3,50 satarken tvlerde show yapıyordu, sonra yerine koymuştur muhtemelen.
900 Milyon dolarlık borç ! Enerji devinde ödemeler aksadı, bankalar takibe attı
Üç büyük patronun ortak olduğu Boyabat Elektrik'te ödemeler zamanında yapılamadığı için kredi, bankalar tarafından tahsili gecikmiş alacaklar sınıfına alındı.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...be-atti/208588
Hmmm ! turp gibisiniz turp size 900 milyon Dolar komaz bakın kanal İstanbul yapacak kadar bol Dolar varmış memlekette gidin onlardan isteyin. Hadin yallah bizden ne size nede size o borcu verenlere TEK CENT işlemez.
Neo Yapı`da ne oluyor?
Projeye yatırım yapanlar Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın`a ulaşamayınca işler daha da karışık hale gelmeye başlamış.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-oluyor/208599
Baba sayılacak betonculardan biri daha mortu çekmiş, projeden betona para gömen beton beyinler faka basmış . Bize ne DOLARIN çıkışından dimi ! Dolarda yükseliş kaçınılamaz, haliyle başta enerji ve betona hesapsız kitapsız para gömen tayfada da BATIŞ kaçınılmaz.
Şu ÜNAL AYSAL ;GS de o kadar çok ahhh aldı ki inanamazsınız...
Gs yatırımcısının anasını ağlattı resmen ..
Yüksekten hisse satıp,düşükten hisse topladı,fahiş bedelliler yaptı vs vs...
Bu adamı görünce midem bulanır...
Bu adam yüzünden aile düzeni bozulan GS yatırımcıları oldu
Psikolojik yardım almak zorunda kalan Gs yatırımcıları oldu...
2000 tl olacak (evet yanlış okumadınız 2000 tl...) denen GS hissesi bugün 1,70 tl oldu...
Ben hayatımda böyle bir adam ne gördüm ne duydum...
Gs sayesinde böyle birini tanıma şerefine nail oldum...
Şeref diyorum çünkü böyle bir çakalı tanımak ,kulağın arkasını kollamak için çok öğretici oldu bana...
Söylediklerime şüphe ile bakanlar Gs başlığında;"Ünal Aysal çok sevdiğim bir abimdir " desinler ve ne tür cevaplar alacaklarını kendileri görsünler...
Kişisel Dip Bilgi:Tüm bunlar yaşanırken benim herhangi bir alakam yoktu Gs hissesi ile ..
Uzaktan izleyici idim...
saygılar/başarılar
Umut hocam bizim millet doları evde mi daha çok yoksa bankadamı daha çok tutuyorlar. Birde bankalar şahısların dolarını kendince bozabilirlermi bir keresinde kim yazmıştı hatırlamıyorum adamın birinin 3 trilyonluk dolarını bozmuşlar sonra affedersiniz halledeceğizfalan filan demişler. İnsanlar dolarını sizin gibi evde yastık altı yapsalar sen o zaman gör bankaların halini.
Dövizini satın haberinin altına yüzlerce yorum yapılmış vatandaş isyanda. Reis sana inandık dolar 3 lirayken dolar alanın eli yanar dedin sattık borsaya girdik sermaye yarıya indi diyorlar. Biri de demiş ki yastık altında bir şey yok yastığı versem olmaz mı.:oleyo:
http://www.borsagundem.com/haber/erd...ikladi/1331952