Evet baktım en son Haziran ayında gönderim yapmışsınız 🙂
Yatırım tavsiyesi değildir...
Printable View
Yeni takip ettiğim bir hisse olduğu için , şirkete yarın yapılacak son ödemenin kap a bildirilip bildirilmeyecegini sordum, sağolsun yatırımcı ilişkileri sorumlusu cevap verdi. Rutin bir işlem olduğu için bildirilmeyecekmis. 😖
Yatırım tavsiyesi değildir...
Mesele şu, ki 11.157.000 tl sermayen var. b,Bugün kasana 11.000.000. tl giriyo. Neyse orta vade de ve yıl sonu bilanço da 3 üstü rakamlar görülecek silkelenmeyin sakın YTD
Malınıza sahip çıkın korkutma ve silkelemeden sonra başka bir fasıla geçti gibi YTD kademeler boş satıcı da yok 83 û bitirdiginde üstte mal yok YTD
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
firmaya 20 kasımda para yatmış durumda, bunu yatırımcı ilişkileri ile teyid ettik, bundan sonrası kritik, görünen o ki bedelsiz gelecek, senet acaip rakamlara gidebilir...çok kritik günler yaklaşıyor....
hakkımızda hayırlısı olsun.....
Su kapanışa bakarmısınız. Gelecek iyi olacak. Satış kademeleri bom boş https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aa42c582c8.jpg
Karanlık odada 2.06 yi tüketmişlerdi. Birisi satmasa 2.07 yi yakmıştı devamı yarın artık YTD
Firmanın geçmişe dönük faaliyet raporlarında, arsa satışından gelecek paranın sermayeye eklenecek şekilde net ifadesi var. Bunları SPK izliyor. Bu kadar resmi belge varken, ben bedelsiz vermiyorum, vazgeçtim derse , ciddi bir itibar kaybı yaşayacaktır firma. Normal şartlar altında firmadan bedelsiz sermaye artırımı yapması beklenir. Yapmadığı anda nedenleri ile açıklaması gerekir diye düşünüyorum, yine de dediklerimi dikkate almayın, yatırım tavsiyesi değildir, saygılarımla.
Dediklerine katılıyorum paşa kardeşim de bu zaman da adamların milyarlarca karı oluyor yine hiç bir hareket yaptırmıyor kağıda şimdi Aralık ayı içinde bu kağıdın tek beklentisi bedelsiz ve yıl sonu kara geçip geçemediği bir de kasaya giren paranın nereye kullanılacağın benim tahminim 5 milyon küsür geçmiş yıl zararlarına sayıp yedek akçesini ayırıp kalanla da belki küçük bir bedelsiz verir diye düşünüyorum. Ayrıca öz sermayesi 25 milyon olup da sermayesi nasıl 11 milyon onu biraz anlamadım..
Ya derdimize derman ya katlimeze ferman
Kabin ekibi Take-off position please….
Hadi olum ULAŞ dayan bakalım, kasan döviz dolu, yerin burası değil, eninde sonunda artacan, kaçarın yok ….
bedelsiz geldiği an soluksuz 5 TL olur....
İçimde bir his var bu işlem bugün tamamlanacak gibi akşam 18 de kap da haber olacak gibi bir his var içimde kesin değil sakın inanmayın. ama bana öyle geliyor. 2,11 lere salmasının sebebi bu olabilir...
Valla kağıt bugün aşağıya gidiyor hissini verdiler, 2,10 a kadar mal saldılar...
tekrar toparladı, ya direk tavana gömcekler ya da direk tabana gidecek, ciddi risk var, riski seven kaderine katlanır....
patlayacak....