Yakın zamanda gördüğü 1.30 ları ne zaman test edecek bakalım..epeydir bekliyoruz.
Printable View
Yakın zamanda gördüğü 1.30 ları ne zaman test edecek bakalım..epeydir bekliyoruz.
Bilanço ne zaman
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HLGYO Solo 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 47518415 Yıllık Değ%:-33
Bilanço ya takılmamak lazım, hisse hiç bir zaman bilançoyla ne yükseldi ne düştü, geçen seneki bilançoyla karşılaştırmak ta yanlış geçen sene bizimtepe Aydos projesinden gelen satışlarla kar artmıştı.. Asıl önemli olan İFM ne zaman ki biter ve bitime yaklaşır asıl hareketler o zaman başlar..
Bu rakamlarda bir sıkıntı yok üstadım. Tek sorun, aylık portföy dağılım raporu yayınlama yükümlülüğü olmayan emeklilik fonlarına yığılan hisselerin kimlere ait olduğunu bizlerin tespit etme imkanının olmayışı. Bu emeklilik fonları her zaman bu maksatla kullanılmıştır. Satış tarafındaki kurumlar oldukça dağınık ve kime nereden virman geldiğini tespit etmek gerçekten imkansız gibi bir şey. Var bir dümen ama her zamanki gibi bunu en son biz öğreneceğiz.
O alıntıda her şey yazılı üstadım. Bazı emeklilik fonları aynı zamanda piyasada aktif işlemler yapan aracı kurumlara ait. Ve bu fonlar hisselerin nerede olduğunu kim tarafından toplandığını gizlemek amacıyla yıllardır bu amaçla kullanılagelmiştir.
Dün şöyle bir haber düşmüş. Forumda tık yok. Varsa yoksa goygoy.
https://www.sozcu.com.tr/2019/emlak/...ahhit-5444443/
Bu nedir yahu adam ömür boyu hisseyi değersiz kılmaya niyet etmiş kaç senedir halka arz fiyatına gelemedi bide sözde iskontoluydu
Abededen olumsuz bir durum olmazsa yakında 1,25 tekrar denenebilir.
1 direncinden sonra 1,05.
Göz açıp kapayana kadar 2,75 olur.
Geçen RYGYO ile aynı fiyattaydı.
Bu yıl yarı fiyat düşük bizimkisi.
Çay parasından ucuz.
Sabreden kazanır.
kılıçlar çekildi, atraksiyon zamanı...
İFM tamamlanma seviyesi %28'di. Kaba inşaat tüm yapının %40 diye biliyorum. Değerleme raporunda büyük ihtimal %35 gelecektir diye düşünüyorum. Bir senede %7 fark ne kadar yavaş gidiyor siz hesaplayın.
Konutta bu şekildeymiş.
1- KABA İNŞAAT : % 40 (kALIP, DEMİR BETON TUĞLA EŞİT ORANLARLA )
2- ÇATI : % 3 ( Çatı konstrüksiyonu % 75 ve kaplaması % 25)
3- KASALAR, İÇ SIVA : % 7 (PENCERE KAPI %60 iÇSIVA % 40)
4- TESİSAT % 10 ( TEMİZ VE PİS SU %65 VE Elektrik %35)
5- DÖŞEME KAPLAMASI % 6
6- DIŞ SIVA, DEMİR İŞLERİ, DENİZLİK % 6 ( dIŞ SIVA %50 balkon merdiven korkulukları vb. % 30 denizlik %20 )
7- DOĞRAMA % 8 (kapılar %60 penc. kanatları % 30 madeni aksam % 10 )
8- BADANA, CAM YAĞLI, BOYA FAYANS % 10
9- KALORİFER KAZANI % 2
10- RADYATÖR VE BORULAR % 6
11- ÇEVRE DÜZENLEMESİ % 2
0LMAK ÜZERE % 100 BULUNUR.
Burada sıkıntı HALKB davasının Trump-Erdoğan görüşmesinden sonra evrileceği yer. Bir daha çıkmamak üzere (en azından ABD seçimlerine kadar) sümen altı olursa, bu yönde beyanlar gelirse yolu açılır. Görüşme sonrası açıklamalara odaklanmak daha doğru olur sanırım.:)
100mlyr ticaret anlaşması abedeyle yapılırsa bazı şeyler unutulur....
Anlamadığım bu hissede olağan şartlarda 4 ile 7 milyon hacim olur bunun üstünde ise hacim gunu pozitif kapatır ama iki gün önce 27 m hacim kapanış negatif acaba neden bi yorumu olan varmı
RYGYO geçen yıl bundan düşüktü. 0,75 ten satmıştım. Buna girdim. RYGYO 2 Lirayı geçti bu hala 1 lira olamadı.
Olumlu birsey olsaydi.iki kelime laf ederlerdi.demek umit yok cezayi yiyecek.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,02 neler oluyor be.hangi aracı kurum alıyor gören varmıdır.
İ.F.M. ile ilgili haber veya değerleme raporu gelebilir.
Hlkbnk cezası ile ilgili olacağını sanmıyorum.
Gerçi hlkbnk ceza alırsa bunu neden etkilesin onu da anlamıyorum.
1,00 lira üzerinde kalması lazım.
3 krş kar eden satıyorsa 1 geçilmeyebilir.
Geçilirse 1,05 e rahat gider, donra da 1,35 ilk hedefim.
Şuan 3,75 olması gereken bir hisse.
İ.F.M. açıldığında 7,5lira.
Y.T.D.
0.99 ustunde kaldıkça yön yukarı 1.02-1.05-1.07 -1.10-1.14 ve 1.18 dirençlerini test etmesi muhtemel olabilir ytd
bu neyin baskısı klgyo o kadar zarar açıklamışken nerelere gitti bu halen buralarda entresan
Asunim haberi dustu kayip hisseleri kote ettiriyor.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 milyon lot kote edilcek bakalim hangi hesaba gidecek bu sefer.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*UMPAS* *ITTFH* *PETKM* *HLGYO* *FORMT*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***UMPAS******ITTFH******PETKM******HLGYO******FOR MT*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler FORMT, HLGYO, ITTFH, PETKM, UMPAS
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
FORMT 1 FORMET ÇELIK KAPI SANAYI VE TICARET A.S. E YASAR GÖCEK 163.361,193
FORMT 2 FORMET ÇELIK KAPI SANAYI VE TICARET A.S. E YASAR GÖCEK 1.444.100,096
HLGYO 3 HALK GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E ASUNIM YENILENEBILIR ENERJI TEKNOLOJILERI INSAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI 4.132.626,659
HLGYO 4 HALK GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E ASUNIM YENILENEBILIR ENERJI TEKNOLOJILERI INSAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI 10.571.952,582
HLGYO 5 HALK GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E ASUNIM YENILENEBILIR ENERJI TEKNOLOJILERI INSAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI 16.262.159,370
ITTFH 6 7 PETKIM PETROKIMYA HOLDING A.S. E MURAT KIVRAK 3.678,000
PETKM 8 PETKIM PETROKIMYA HOLDING A.S. E MURAT KIVRAK 246.322,000
UMPAS 9 UMPAS HOLDING A.S E EROL YILMAZ 3.395,000
UMPAS 10 UMPAS HOLDING A.S E HAKAN DOGA 1.925,000
UMPAS 11 UMPAS HOLDING A.S E HAMIT KAHRAMAN 19.355,000
UMPAS 12 UMPAS HOLDING A.S E MEHMET YILMAZ 23.065,000
UMPAS 13 UMPAS HOLDING A.S E MUHARREM DOGA 20.090,000
UMPAS 14 UMPAS HOLDING A.S E TEVFIK ÖZBAY 5.390,000
UMPAS 15 UMPAS HOLDING A.S E YUNUS YILMAZ 36.750,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/799451
BIST
(18/11/2019 - 17:00:18)
Asunimin hisselerini yedirirlerse yukarı harekete devam eder....
halk bankası giderse buda gider nokta
üstüne karabasan çökmüş kıpırdamıyor eli kolu bağlı
Mayıs başında Halkbank yerinde sayarken, 1.30 a kadar ayrışmıştı.Demek ki tamamen Halkbankasına bağlı değilmiş..Tekrar deneyecektir ama zamanını bilemem..
bir yalanı Sevmişim kanmışım da kanmışım
Ayaklarına bir taş bağlayıp aklımı denize atmışım
Seni en çok ben mi sevdim bilmem ama
En güzel ben sevdim...bence bu sözler tam hlgyo icin
Teknik olarak direnç nerede oraya yazalım bari.
Kademeler nasıl gören varsa paylaşabilir mi?