Limoncu üstad böyle demişti,bende diyorumki 3 vakte kadar sizde deyin 5 vakte kadar an itibarıyla 1.87
Printable View
altın onsun 3,550-- 3,600 geri geleceğini düşünüyorum şuan 3,315 hedefe az kaldı hayırlısıyla adeseye biraz daha geçiş yaparım HEPSONRADAN kardeşimi çok özledim
altın ons 3,550 den geri gelir dediysekte 3,500 ten döndü, şimdiki hedef 3,200--3,180 buradan geri döner ve yükselişine devam eder diyorum, adeseye 3 vakte 5 vakte kadar demiştim 3 vakit geçti birşey olmadı ama 5 vakte biraz daha zaman var hayırlısıyka bekliyoruz
onsta 3,200 e kadar düşüş olur oradan dönüş olur yazdım yukarıda, ancak ons altının 1980 yılından bu yana grafiğine rastladım bu gün o grafiğe baktığımda 2,900 e kadar bir düşüşün mümkün olduğunu gördüm eğer buraya kadar bir düşüş olursa burası uzun vadeli alış imkanı doğurur, tabiiki ytd herkez kendisi en iyisini bilir
Operasyon öncelikli olarak LRSHO tarafında başladı. Adese için 3 vakit 5 vakit diyemesek de az vakte kadar inşallah... Lorasları sattıkça tekrar adese atıyorum heybeye :ok:
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Yobaz yolu doğrulttu 2.60 üstü,daha düne kadar 1.90 altındaydı,ne oldu ayranımı kabardı acep,bu yobazdan biraz bizde almıştık,nasıl olsa ondaki para bizim paramız diye,ama 2 üstüne atınca postaladık gittik :notr:
"Kilitçi", kahveci, gazozcu...
Trade planlaması yaptım kendimce. Malum hızlı giden atın...
Sizlere de kendi stratejinizi kurgulamanızı tavsiye ederim.
Fiyat hedefi veya şurdan yüzde bu kadar satarım yüzde şu kadar düşerse geri alırım vs...
Ve bunu mümkünse kağıda veya bir yerlere yazıp robotik davranmanızı tavsiye ederim, çünkü ky ekran başında duygusal olabiliyor, kağıda sadık kalmak daha basit.
02.05.2025 tarihinde, ortaklığımızın % 100 oranında kontrolüne sahip olduğu iştiraki Merrill Lynch International tarafından, ADESE GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,43 – 2,60 TL fiyat aralığından 18.490.343 toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 7.783.481 toplam nominal tutarlı satış işlemi neticesinde net 10.706.862 adet pay satın alınmıştır.
Bu işlemle birlikte ADESE GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. sermayesinde, iştirakimiz Merrill Lynch International vasıtasıyla dolaylı yoldan sahip olduğumuz payların/oy haklarının oranı 02.05.2025 tarihi itibariyle %5,784 seviyesine ulaşmıştır.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Şirket: Bank of America Corporation
Isim Soyisim: James Todd
Unvan: Vice President
Adres: 2 King Edward Street, London. EC1A 1HQ
Telephone: +353 86 085 6962
E-mail: emea.great@bofa.com
LRSHO paylarımı sıfırladım. Bir kısmını ADESEye taşımıştım öncesinde. Taşıdıklarımı da 2.75 2.76 seviylerinden verdim; yukarı giderse mal var, düşerse trade karı yazar geri alırım. Bu eşşeklerle anca böyle mücadele edilir.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ADESE.E payları 06/05/2025 tarihli işlemlerden (seans başından) 05/06/2025 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Bugün de bir miktar mal verdim, hep yükselecek gibi mal tutarken 1 saat sonra taban yapabilecek gibi de tetikteyim. Düşerse trade kârı çıkarsa daha iyi kâr. Kazan kazan...
"Şirketimizin 2024 yılı Olağan Genel Kurulu 07.05.2025 tarihinde toplanmış; ancak toplantı nisabı sağlanamadığı için ertelenmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur."
Fiyasko paçalardan akıyor..
potansiyeli fazla ama hiç güven vermeyen bir şirket...
Şahsi gözlemim 2,32ye değmeden orta uzun vade yükselmesi zor (spekülatif gider mi? gidebilir elbette, tahtacı ne kadar mal yüklenirse o oranda götürebilir)
2,75lerden konsolide ettiğim "kısa vadeli portföy" ADESE ve LRSHO hisselerini AKFGY tarafına taşıdım. Uzun vadeli ADESEler durmaya devam ediyor, bunlarda herhangi bir aksiyonum olmayacak.
Uzun vade ADESE paylarını tutuyorum. Kısa ve orta vadeleri gruptan çektim. Düşerse kısa orta vade kâr, yükselirse uzun vade yine kâr.
Kazan - kazan.
Tahtacı tepinmeye devam etsin :ok:
AKFGY bilanço geldi 2 saat önce, beğendiğim birkaç bilançodan biri oldu.
ADESE 3 aylık dönemde 213.9 milyon TL net zarar açıkladı.
*SELVA-Selva Gıda 2025 yılı 3 aylık konsolide net dönem karı 85.590.000 TL (Önceki -61.385.000 TL)
*ADESE-Adese Gayrimenkul 2025 yılı 3 aylık konsolide net dönem zararı -213.943.000 TL (Önceki -117.370.000 TL)
IMASM-İmaş Makina 2025 yılı 3 aylık konsolide net dönem zararı -207.193.000 TL (Önceki 28.007.000 TL)
Videoyu 8. dakikadan itibaren seyrederseniz takaslarda bir dümen olduğundan bahsetmiş. Ben yorum yapmak istemiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=x7Jv1BxsjjQ&t=796s
*LRSHO-Loras Holding 2025 yılı 3 aylık konsolide net dönem karı 96.021.000 TL (Önceki 318.582.000 TL)
09.05.2025 tarihinde, ortaklığımızın % 100 oranında kontrolüne sahip olduğu iştiraki Merrill Lynch International tarafından, ADESE GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.
payları ile ilgili olarak 2,67 - 2,74 TL fiyat aralığından 17.190.608 toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 24.551.985 toplam nominal tutarlı satış işlemi neticesinde net
7.361.377 adet pay satılmıştır.
LRSHO brüt takas uygulamasına geçti. Yakındır bunu da brüte alırlar bu saçma sapan hareketlere devam ederse..
KY her yükselişte gidecek hevesiyle atlıyor, tahtacı da bunu bildiğinden 10 kuruşa al ver yapa yapa cebini dolduruyor.
Stratejiniz olmazsa burdan para kazanmak (bana göre) hayli zor.
Tahtacı (varsa) kıvranıyor bir haftadır..
Ya yeteri kadar alan yok ya da yeteri kadar satan yok..
15.05.2025 tarihinde, ortaklığımızın % 100 oranında kontrolüne sahip olduğu iştiraki Merrill Lynch International tarafından, ADESE GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.
payları ile ilgili olarak 2,57 – 2,62 TL fiyat aralığından 9.950.248 toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 6.228.930 toplam nominal tutarlı satış işlemi neticesinde net
3.721.318 adet pay satın alınmıştır.
Bu işlemle birlikte ADESE GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş. sermayesinde, iştirakimiz Merrill Lynch International vasıtasıyla dolaylı yoldan sahip olduğumuz payların/oy
haklarının oranı 15.05.2025 tarihi itibariyle %5,159 seviyesine ulaşmıştı
Malı olanın beklemesi gereken, yeni bıldırcınların uzak durması gerekecek bir hafta yaşayacağız galiba.
Hayrolsun...
Kıvranıyor hala...
Düşse düşerdi, yükselmek de işine gelmiyor galiba..
Zorda mısın tahtacı? Dümenlerini yiyen yok mu bu defa?
Alıcı bulmak zor, satıcı zaten param pul oldu diye satmak istemiyor?
Allah kimseyi sizin kadar sefil, sizin kadar şeytan, sizin kadar vicdansız yapmasın.