hedef fiyatım 6,86
3 ay sonrası
Printable View
hedef fiyatım 6,86
3 ay sonrası
Benim hedef fiyatim 8.92 nasilmi hesapladim şöyle izah edeyim #&****65}=×234=¶π$|€€ formül bu atış serbest tuttur com
Bilanço geldi ama açılmıyor ziraat yatırımda
9 aylik 40 milyon
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eylül/2018 bilanço karı....40.976.760.tl.olarak açıklandı.
Geçen yıl ayarında diye düşünüyorum. Malum geçen yıl KDV indirimi vardı. 12 aylık bilançoya yine KDV indirimi yansıyacaktır.
teknik olarak 6.86 ya kadar tepki vermesi gerekiyor. ancak 9 aylık kar beklentim çok ötesinde iyi geldi. yıl sonuna kadar kdv indirimi avantajıyla çok daha iyi olabilir. finansal giderimiz doların eylül sonu 6,02 olması nedeniyle çok yükseldi. eğer dolar yıl sonu 6 liarının altında kapatırsa finansal giderde ekstra artış olmayacak. yıl sonu karı 60 milyon olması çok muhtemel ( hedefim 6,86 ) yıl sonu 70 milyon üstü kar gelirse ( hedefim 8,50) yıl sonu karı 80 milyonu geçerse ( hedefim 10,50 ) dir.
yataş a inanmayan p.tesi serbest fiyattan satış verip kurtulsun.
bekleyen kazanır. hayırlı kazançlar.
*garanti yatırım, yataş için 4,27 tl hedef fiyat ile 'endekse paralel getiri' tavsiyesini sürdürdü
https://s15.directupload.net/images/181113/b93gfub4.jpg
haftalık takas
Sayın cefaks tablolar için teşekkürler.
Bilanço nasil acaba üstadlar dan ayrıntılı olarak inceleyen oldu mu?
Ben yurt dışı satışları merak ediyordum ama sadece yüzde 29 artmış. Kabaca 40 milyonluk satış var. O kadar yeni mağazaya açılıyor ve dövizde yükseldi benim anladığım yerinde saymış. Genel olarak satış adedi artmamis.
ceosu Öztaşkın bloombergte ilgilenenlere...
*yataş/öztaşkın: Gider kontrolü ile karlılığımızı koruduk-bloomberg ht
*yataş/öztaşkın: Ilk 9 ayda sektörde yüzde 10 üzeri daralma gerçekleşti-bloomberg ht
*yataş/öztaşkın: Yüzde 10 seviyesinde işçi azalttık-bloomberg ht
*yataş/öztaşkın: Indirim kampanyalarıyla tüketicinin ilgisi oldukça arttı, talebin daha da artacağını düşünüyoruz-bloomberg ht
*yataş/öztaşkın: 2019'da yurt dışı yatırımlara devam edeceğiz-bloomberg ht
*yataş/öztaşkın: önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde ihracatımızı yüzde 30'lara çıkarmayı hedefliyoruz-bloomberg ht
*yataş/öztaşkın: 2018'in başından beri 66 mağaza açtık-bloomberg ht
*yataş/öztaşkın: Yüksek gider ve kiralara çok tahammülümüz yok-bloomberg ht
*yataş/öztaşkın: Kdv indiriminin işe yaraması için gelirlerin de artması gerekiyor-bloomberg ht
*yataş/öztaşkın: Kdv indiriminin 2019'da devam etmesi gerekiyor-bloomberg ht
Bakıyorum yeniden alsam nereden alırım diye 3,65 e kadar sarkar mı acaba yorum yapabilecek var mı ?
Adım adım aşağıya saliyorlar kobrayi[emoji216][emoji216][emoji216]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 30 günlükte bir TOBO formasyonu var. 3,80 'i görüp sonra 4, 60 'a çıkabilir. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, mobilya sektöründe uygulanan KDV indiriminin sektörü canlandırdığını söyleyerek, "Satışlarımız geçen aya göre yüzde 30-40 artmış durumda" dedi. http://www.finansgundem.com/haber/kd...rtirdi/1361991
Bir hareket var ya durun bakalım[emoji41]
[emoji41]🦋🦋🦋[emoji41]
Kural değişmez spek sizin beklediğiniz yerden daha aşağı indirebilir yukarıdaki bekletinizdende daha yukarı çıkarabilir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz satarsınız kağıt yükselir
Siz alırsınız kağıt düşer kendinizi sanki izliyormuş gibi hissedersiniz
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.