alenichev ve rxpu üstat da yoklar; bir ictima almak lazım :)
Printable View
09 Mayıs Perşembe 14:33 YURTİÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI 3 MAYIS HAFTASINDA 1,2 MİLYAR DOLAR AZALDI
09 Mayıs Perşembe 14:29 YABANCILAR 3 MAYIS HAFTASINDA 226 MN $'LIK DİBS SATTI, 183 MN $'LIK HİSSE ALDI
Yatırımcı düşüncesi ile hareket ediyorum. Ve son yedi aydır her ay paramın getirsinin bir miktarı ile dolar alıyorum. Çünkü inancım şu ki kur asla enflasyon altında kalmayacaktır. Hiç dolar almazdım ama artık durum değişti. Bu kez bu yükseliş kalıcı gici görünüyor. Zaman zaman bir miktar gerilesede yukarı hareketini devam ettirecektir. Düşünün son yedi ayda aldığım dolar fiyatları 5.22 ile 533 aralığında. Bu arada siz FDH de de yazıyorsunuz sanıyorum. Bol kazançlar.
BU satanlar 6,00 civari ve hafifi üzeri çok önceden dolar alıp pişman olanlar olabilir.
Bunların satışları bitip tersine dolar talep ederlerse asıl o zaman kıyamet kopar mı?
Tam da seçim öncesi.
Hükümet aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık hesabı.
MB mahadale etmeyip 6,5 lerde olan satışları da bekler mi, bekler.
Mantık, rasyonelite çöpe atılalı çok zaman geçmiş...
Günlükler 24 u gecerse pasifte artirmak zorunda kalır. Marifetli 23.50 e turuncuda 750 lira harcayana 23.5 veriyor güldüren 23.50 tabi vadesizde para kalıyor oran düşüyor.
takasta 25.15 ten işlem geçmiş.
ytd.
syg,
Bugün gecelik ortalaması % 24.21 olmuş. Borsa para piyasası ise %25,50den kapadı.
Yarın bu oranlar 100-150 baz puan artacaktır. TCMB aynı şeyi 22 martta yapıp 8 nisanda bırakmıştı ve 25'inde sanki faiz indirecek gibi yapmıştı. Tüm bu geleneksel olmayan yöntemlere niye başvuruyor anlayamıyorum....
Repo iptal edilince fonlama kaçtan geçiyor acaba
Vatandaş 3 haftadır bir miktar bozmuş olsada bu bozulan miktar MB kasasına değilde başka yerlere gidiyor o belli ya sirketler ya bankalar borç ödemeleri vs ...geçen hafta da MB brüt rezervi 700 milyon dolar azaldığına göre .
İngiltere svap 26.30 25.50 kesmez mecburen daha da artırması gerekiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim faaizlere ne zaman yansiyacak
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın vade dönüşüm var anaparamın. 1 hafta önceye gelseydi doşardan iyi para alırdık. Ama yarın yine dolara geçiyorum %30 35 civarı faize belki bozarım
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doların devamı 27 faizlere hoşgeldiniz sonrası dth çözülmesine kadar devam etmek zorunda arttırmaya
merkez ROM ile piyasaya 2.8 milyar dolar bastı...
%40 olan oranı %30 düşürdü...
Teknik buralardan satış gerektiriyormuş demek ki.
https://pbs.twimg.com/media/D5AGveaWkAAUHOn.png
Suan faiz artacagini tahmin etmek kolayz onemli olan bunu birkac ay once telaffuz etmekti, Morfinlenen piyasanin etkisine gelen arkadaslar ben faiz artacak dedikce kopuruyorlardi, bakiyorum simdi bazilari kendileri artacak demeye baslamis...
Kesemez
Merkez Bankası TL zorunlu karşılık oranını % 40'tan % 30'a indirdi.
1 milyar doları da şak şak diye satmış.. umitsiz çırpınışlar hep bunlar :wave:
usdtry 5 dk lık grafik de
9 kuruşluk direk yaptı...
şu anda flamasını yapıyor...
formasyon bozulmadan devam ediyor...
çalışırsa 6.34 kısada hedef...
Bunlar milleti salak zannediyor yap şunu 30 kurtul ama......
Gecen seneki gibi beklenmedik anda bir 300 cakarmi merkez .
fıba bono çıkarıyormuş mk 24.88 vade 63 gün ama süre uzun geldi bu ara günlük gitmek daha mı iyi acaba, dolar trenini de kaçırdık malum.
Erdoğan ı unutarak treni kaçırdık dediğinizi varsayıyorum [emoji848] yoksa bir gülme geliyor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ne demiş italyan görünümlü kanadalı ulu filozof Dudu dilli dede '' Tl illüzyondur'' [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]