Geçen sene tam bu tarihlerde ralli başlamış 12 Şubat sevgililer günü öncesi Fiat aynı citi takası aynı rastlantı süper bakalım tarih tekerrür edecekmiş 😁
Ytd
Printable View
Geçen sene tam bu tarihlerde ralli başlamış 12 Şubat sevgililer günü öncesi Fiat aynı citi takası aynı rastlantı süper bakalım tarih tekerrür edecekmiş 😁
Ytd
kanıma girmeyin. link adese derken yeni nakite döndüm [emoji16] vakko mu kozaa mı diye düşünüyorum. [emoji849]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta ısınma turlarına başladı galiba
ytd
Yabancı alimi var miydi bugün? Pasta paylasacak var mi?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.03 üzeri kapanış boğa piyasasına girer hayırlısı yabancı desteklerse müthiş olur
ytd
200 günlük ortalama 3.20lerden geçiyor, niyeti ciddi ise orayı kırmalı. Sabır sınavına devam.
Geçen sene bu günlerde başlamış çıkışı kapanışı güzel oldu yarın güzel bir gün olacak gibi
Ytd
Nedeni gecen sene bugunlerde Dunya gazetesinde satis haberlerinin cikmasiydi. Ucmustu. Bu sene de sevgililer gunu hatrina ciksin:) Satislari artar muhtemelen bugunlerde.
https://www.google.com/amp/s/m.dunya...darinda/402573
haberi biliyorum takaslarda aynı oranda arttı bu dönemde citi nin bu durum kafa karıştırıyor ve unutmayalım ceo jaklin hanıma ortaklık ve satış için tam yetki verildi.Zaten aracılık yapan firma ile o dönem pazarlıklar yapılmıştı şimdi o pazarlıklardan birine neden evet denmesin aracılık komisyonuda verilmemiş olur.
ytd
200 günlük 3.00 ve onun üzerinde kapattı ..Elimde mal yok ama izliyorum 3 lira üzerinde her türlü güzel kagıt ..dahada güzeli kısa vadeli ortalamaları 200 günlüğü kesmesine az kalmış... bir iki gün 3 lira üzerinde kalsa 5 günlük 200 günlüğü kesiyor.Elimde başka kağıt olduğu için bunu şimdilik izliyorum.Size bol kazançlar
Evet ne demiştik 200 günlük ortalamayı kesti 5 günlük elimizdeki malı verip 3.05 den vakkoya ortak olduk şimdilik doğru tercih gibi gözüküyor.3.10 satısta 50 bin lot var ama çize çize gidiyor eleman .herkese bol kazançlar ortaklar
Benim baktığım ema göstergesi 200 günlüğü 3.20lerde gösteriyor. Zaten hisse orayı defalarca denedi ama üzerinde kalamadı. Teknikçi arkadaşlara kazandırmak istemiyor, bir yandan hoşuma gidiyor bu durum ama biz bekleyenlere eziyet resmen.
bu vakko iflasmı etti.yada naylondanmı üretim yapıyorlar.iki günde 20 kademe düşüyor.çıkarken tık yok.bunun hiçmi patronu yok sahip çıksın hissesine.rezil etti hissesinide kendinide adınıda.yazıklar olsun.
Sahibi var bence, hem de öyle var ki lot sayıyor.
sayıyorsa ******** demek.k.y malına göz dikiyor.adi erif.
şirket şöyle adam gibi bir şirket olacak.şöyle afilli bir bilanço açıklayacak.o satan ****ler şeyleri açıkta kalacak.o zaman görecekler lot saymayı.
Yabancı alımı var - Bas aşağı
Geçen sene bu zaman harekete geçmiş - aaa öyle mi bas aşağı
Fincan kulp + tobo var - kır desteği bas aşağı
Satıldı satılıyor - dur satalım biz de mal çok bas aşağı...
elbet onlarada basan çıkar.kimsenin ahı kimsede kalmaz.iyi bir basarlar solukları kesilir:inş.
Citi bu arada çaktırmadan takasta 2. liğe yükselmiş maşallahı var topla bakalım haberin ne bukadar malı niçin topluyosun alttanda döçe geliyo yukarı doğru ne kokusu aldınız acaba
ytd
Acaba bilanço ne zaman gelecek yada nasıl gelecek
Bu toplama bilanço için değil geçen senenin aynı bu şekilde toplanmıştı bakarsınız ortaklık işi aniden oluverir 😂😂
Ytd
bilanço için olmasın ama bence bilançoda iyi gelmeliki yabancıya satışı iyi olsun.hadi satış için toplansın.diyeceksin ********ler bu kadar niye düşürüyonuz.yazık içindeki k.y.allah belalarını versin.
Takas durumunu paylasabilir misiniz?
Yabancı dediğimiz bıyıklı olabilir mi? Güncel takasta 2 milyon lot civarı citibank var.
Citi hergün alıyor bugünde alış tarafında kafadaydı takasta ilk ikinci sıraya yerleşti 2 milyonu geçti bakalım geçen seneki hazırlığın aynısı oldu takaslar ortakllık haberini patlatıver kimsenin beklemediği anda zaten CEO hanımefendiye tam yetki vermişti Cem bey😂😂
Tabi bu benim kendi fikrim 5 yıldır takibimde kağıt
Ytd
Kerem Bey pozitif enerjinize helal olsun. Ben de kendi adıma forumun sayfa sayısının %1'i ile vakko fiyatı eşitlendiğinde satmak istiyorum. Şuan için 4.44 hedef, dört dörtlük hissemiz maşallah :)
Firtina oncesi bir sessizlik var sanki :)
4 lü rakamları artık görelim :)
ytd
Süper bir kar yabancıya satacaklar kızımızı allayıp süslemek lazım yabancıda kokuyu aldı 😂😂 yetkilide verdik CEO muza bekliyoruz
Ytd
Süper bilanço Tavan hayırlı olsun
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme kaç gören var mı rica etsem
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın scrat olayı çarptırmaya gerek yok, ben kesin bir ifade kullanmıyorum. Yani böyle yorumlar var diye hisse düşecek demiyorum. Fakat tavan hayırlı olsun demek kesin bir yargıdır ve birçok kişiyi etkiler. Hisse gaplı açıldı beki bir çok kişi atladı, mesala o gapı kapatmak için 3.03 lere kadar salsa ve sabah atlayanlar zararına verse hoş mu?
Kağıt için ben de bekleme taraftarıyım , ben de bu hisseye yatırım yaptım. Herkese bol kazançlar
Geçen sene vergi dairesine göre bilanço %10 fazla gelmiş, bu seneye kıyaslarsak bilanço 80 milyon civarı gelmeli bir oyun çevirmezlerse. Ee sermaye 160 karın 80 gelmiş. Normal şartlarda fk 10 hesaplansa hisse 5 lira olmalı, hadi diyelim faiz ortamı var fk 6-7 düşünelim hisse en kötü 3.5-4 arası olması lazım.Bunlar benim şahsi görüşlerim arkadaşlar yatırım tavsiyesi olamaz.
Kocaeli'nde kaçak vakko çanta yakalamışlar, taklitlerinden sakınınız çantacının alası bunlar (:
Valla olması gerekn oydu ama olmadı her söylenen tutmuyor yoksa gerçekten güzel bilanço
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.