Hisse turizmlere sıra geldiğinden sert hareket yapacağı kanısındayım birde bankalarla yapılandırma işi hallolursa iyi yerlere gelebilir
Ytd
Printable View
Hisse turizmlere sıra geldiğinden sert hareket yapacağı kanısındayım birde bankalarla yapılandırma işi hallolursa iyi yerlere gelebilir
Ytd
Mayıs ayı bu kağıdın ayı olacak sebebi en ucuz bu kaldı ayrıca denizbank ile borç yapılandırma haberini yakın zamanda bekliyorum kendi şahsi beklentim tarihi zirve 1.80 geçilecek ky bıktırılıp kaçırılmış forumlardanda anlaşılan o zamanı gelmiş
Ytd
Tatil yerleri açılma haberleri turizm hisselerini hareketlendirecektir
Ytd
1,09 kırdığı an ilk durak 1,40 yolcusu
Ytd
Dediğimde yanılmadım 1,40 a kadar ralli sonrası denizbankla yapılandırma haberine bağlı
Ytd
Birde şöyle bakalım avrupadaki yatırımcılar yaşlıları için en ideal türkiye olduğunu anladı antalya bölgesi en az riskli ve cazip bida mrgyo ya yarayacak uzunda çok iyi yerlere gelebilir
Ytd
Ekgyo bile 2. Tavanına gidiyor , bütün GYO lar deli gibi yukarı gidiyor ama bu ********ler bastıkça basıyor hisse gitmesin diye !!! Bunları şikayet etmek farz oldu !! Spk ya ve gerekli her yere şikayet etmek lazım !! İşlem yapanlarıda bu kadar satış koyanlarıda incelesinler !.
Bas bas adi pislikler , herkes girdiği tahtada isyan ediyor ama her tahta birbirinin aynısı !! Hepsinin başını tutan şeref yoksunu dolandırıcılar var ve 3-5 kuruş parasïyla para kazanmak isteyenlere kan kusturup parasını carpmaktan başka bir şey yaptıkları yok !! Allah hepsinin belasını versin !... Amin...
Arkadaşlar herkes şikayet etsin , bu nedir yaaa! Bilanço güzel geldi baskıladılar , Martı %20 prim yaptı bunu baskıladılar , bütün GYO lar gidiyor bunu baskılıyorlar !!! Bu baskıyı kuranlar suç işliyor !! Elinde olan olmayan , bu işlerden rahatsız olan herkes şikayet etsin !!! Bu nedir yaaaa!
mevye olgunlaşmadan dalından toplanmaz sabır bazen ilaca dönüşür
ok ne kadar gerilse daha uzak hedefe ulaşır
Gün sonu kademe analizi.
http://share.matriksdata.com/share.a...07021841406100
Gün sonu pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...07021842542664
boşa isyan yapıyorsunuz, düştü ise alın bakın baskı elinizden malı almak için yapılır ,onlar baskı yaptıkça alım yapın , sabah 2.38 açtı 5 bin alım yaptım 2.54 boşa nefes tüketmeyin alım yapın
madem hisse batıyor neden taban,taban gitmiyor, neden gün içinde 10/15 kademe inip çıkıyor? elimde kar ettiğim ,güsgr, info, ismen, vertu , megap ,afyon, odaş var , onlar çıktıkça ufak ufak verip bunu alıyorum , amerikalı firma ortaklık adına hisse aldığı biliniyor ve hisse baskı ile toplattırılıyor?sizce firmanın battığı kanısımı var, bence yeni bir yapılanma var, bu yüzden para kazanmadan bi yere gitmem , aynı gemide yolculuğa devam edecem...
Kimse yokmu, nice olacak bu hissenin hali arkadaslar
tavan oldu ne olsun istedin
Sn karayel maliyet 2.59 inşallah gelir, bir arkadaşımın sözüne girdim, beklentisi var mı onu bile bilmiyorum maalesef
Çanağın sağ tarafını yapmaya hazırmıyız gençler :):)...........Kapanışta 2.14 den geldik bakalım.....Yarından itibaren ana pazarda işlem görüyoruz ve tavanımız yüzde 15 .......Tabiki yatırım tavsiyesi değildir... Brüt cezamız çarşamba bitiyor haftaya ...Ozamana kaçlarda oluruz tahminleri alalım
Ana pazarda olmamızın bir diğer güzel yanıda artık brüt cezası verilemiyor ana pazara ...Bilmem anlatabildimmi ...Verebilirsin çoşkuyu spekciğim.....
Ağa yı çok kızdırmışız ...Tamam birdaha yazmayacağım .....
bedelli geldi
Arkadaşlar elinde 1000 hisse bulunan biri ne kadar ödemeyle bedelliye katılacak...
POCOPHONE F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım cevap verecek kimse yok...
POCOPHONE F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=15225215;4999423]Sanırım cevap verecek kimse yok...
%200 bedelliye 2000 tl lazım olur. Daha önce bedelliye katılmadım. Tahmin.
https://s12.directupload.net/images/201220/96wma7lt.jpg
üç aylık takas
Geçen yıldan beri kimse yazmamış baya sessiz bir ortam eskiden baya canlıydı forum kimbilir belki yakında yine canlanır.
bitmiş bu kağıt
O kadar mağdur bırakıyorlar ki geride, şurada iki kelime yazacak mecal bırakmadılar. Çok güzel söğüşlediler. Tek anlamadığım hisse bu fiyattayken bedellyi nasıl yapabilecekler?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok mu.....
herkesin kafası bulandı . bugünde ahlatçı 1,025 e gelen fiyatttan aldığı rüçhanları 1.02 den zararına hisseye veriyor.
teknik nefis,rüchn işi bittimi. bence topuklar, asla yatırım tavsiyesi değildir
Hissede kimse kalmadı galiba,bedelli sonrası yaprak kımıldamıyor.