Acaba tavan yapar mı?
Printable View
Acaba tavan yapar mı?
Çalı arkasında vardırBirileri .endeks kızarınca aşagı basıyorlar da kapanış önemli
Çalı arkasındayım taaaki hedefime kadar,hayalim var.
grafiğine çok uygun hareket ediyor.Tam bir yatırımcı hissesi oldu,kısada çok üzüyor bıktırıyor ky yi..Ama sabırlı olana ......hayaller paris
Kişisel tahminim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Valla pek yazı yazmıyorum ama calı arkasındada durdugum pek sayılmaz:)
Ben temmuz 20 de tekrar borsaya gırıs yaptıgımda aldıgım hısselerden bırıde JANTS ıdı ozamanlar bılırsınız 70 lıralardaydı.
Sag olsun benı JANTS uzmedı uzecegınıde pek sanmıyorum.
Kımseyı gercı uzmemıştır. Tabı satıp elınde JANTS kalmayanlar harıc. Şımdı arkasından ah vah deyıp duruyorlardır
575 ve üzeri kapanış yapmalıydı haftalıkta yaptı şimdi 641 günlükte üzeri kapanışları görmemiz lazım güçlü ellerde olduğunu anlamayan kalmamıştır haftaya olur olmaz bilinmez ama 1kaç hafta diyelim yeni zirve beklentim var hayırlısı diyelim iyi haftasonları jant ailesi
Sakin olun ve panik yapmayın iyi yerdeyiz
Bir kişinin saçma ve anlamsız hareketlerinden dolayı yaşadıklarımıza bakarmısın yazık çok yazık
Birisinde çıkmış piyasalarla inatlaşılmıyor demiş sen öyle san görürsün piyasa sana nasıl ders veriyor
Don değiştirir gibi adam değiştir sonra 2023 hedeflerini açıklayacağım de tüm kağıtları taban yapsın. Gör bakalım devamında finansal kriz nasıl oluyormuş tut tutabilirsen piyasayı
Artık kimi getirse dikiş tutmaz olay bitmiştir merkez bankasının bağımsız olmadığı tescillendi piyasalar. Artık böyle düşünüyor nazardan yap kendisi durduğu sürece piyasa artık dinlemez
Piyasayı anca istifa ederse olmaz ya belki o düzeltir
En komik olanda yeni gelen Şahap bey bazı açıklamalar yapıyor ya kim takar seni baksana yatırımcı şapılıyo o bankadaki doları kimse şeytim sene bozmaz siz varken
En kötü 550 üzerine atmalıyız eniyi 57xler olur neden olmasın kapanışa çok var
Endeks hafif toparlasın jant için yeterli tavan bile mümkün
Kırizle gelen kırizle gider
Ne kadar meraklısınız krize/götürmeye. Ömrü hayatınızda görmediğiniz hizmetler hazımsızlık yaratıyor. Görmek isteyen göze, duymak isteyen kulağa! Ne yapalım canınız sağolsun...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Niye meraklı olalım bu ne böyle bugün görev ver yarın al
Dünyada tek bir ülke göster haklısın dicem
Yapılan saçma hareketlerle bu yüksek faizi versene yatırımcı gelmez gelsede durmaz artı hizmet dediğin şeyler borçla yapılmış torunun bile ödeyeceği hizmetler
Kagıt güçlü piyasa sakat ve anca seans içi tepki bu kadar oldu kapanışı ve bir kaç gün piyasayı iyi izlemek lazım herşeyin taban olduğu piyasada bu seviyeleri korumak bile kazançtır
sn.O sullivan yaşınızı merak ettim.genç yada orta yaşlı yada yurtdışından emekli biri olduğunuzu düşünüyorum.gerçekten görmek istiyorum ama sadece maaliyetinin en az 5 katına yapılmış oto yollar,köprüler,hastahanelerden başka birşey göremiyorum.İstihdam yaratacak bir fabrika göremiyorum mesela.100 000 şişinin yaşadığı şehirlerde 500 000 müşteri garantisi verilmiş havaalanları görüyorum.2002 deki 1.6 tl olan doların bu gün 8 liraya dayandığını görüyorum.Geçen sene 2 sene önce 50 tl ye pazar alışverişini bu gün 200 tl ye yaptığımı görüyorum.Emekli maaşımın asgari ücretin altına düştüğünü görüyorum.Sn.Sullivan keşke bir günlüğüne sizin gibi bakabilseydim bu güzelim ülkeye.sağlıcakla kalın.
Sn.zalim,çok naif ifade ediyorsunuz.Partilerine adeta tapanlar,tek kelime edemeyenler(tüm partiler dahil) yüzünden ülke bu halde ve böyle kalmaya devam edecek.kendi adıma anti siyasi biriyim ve hepsinden nefret ediyorum.Bir tanesi bile halkının yanında değil,hepsi zenginin ve güçlünün yanında.O yumuşacık tılsımlı makam koltuklarını o kadar çok seviyorlarki,vatan-millet kimsenin umurunda değil.Attıkları nutukların hepsi yalan dolan..
Jantsa özelinde ise ben çok umutluyum,hacim bıçak gibi kesti yine düşüşte.Nasipse piyasa toplanır toplanmaz güzel yerlere geliriz.iyiki portföyün %75 i bu hissede.
Herkes işini yapacak bundan önceki siyasilerin hiç mi aklına gelmedi dış güçler o makamlar aglanma sızlanma yerleri degil yapamıyorsan bakıcan işine yapacak olanlar vardır ve hep olacaktır vazgeçilmez adam rölü boşadır. Hisseye gelince yarın 492 seviyesini ve yukarıda 546 seviyesini izliyor olacagız sabırlı olursak kazanacagımıza inanıyorum bu ortamda maldada yakalanmış olsakta hisse adeti az ve büyüyen iyi kar açıklıyan bir şirketteyiz hakkımızda hayırlısı olsun
Piyasada tamamen panik hakim durulana kadar izlenmeli maliyet düşürmek için yeni alım için acele edilmemeli çıkış olsada tepkiden ibaret olacağı unutulmasın
Şimdi hepimiz kaybediyoruz hangi partiye veya kişiye sempati duyduğunun önemi yok sana piyasalar son bir şans verdi sen ,ben kafama göre takılırım dedin iyi yaptın içerdeki ky batırdın şimdi düzelecek iyi olacak vs laflarla bekle babam bekle
Dün tabandan destek attık bugün 473 lerden atamadık borsa böyle bir yer 492 kırılınca biraz çekinmek durumunda kalında ama sert toparladı böyle kaparsa çok güzel
555- 556 geçilirse tavan olma ihtimali var
BİST artı olsa direk tavan olur
Çok güzel hareket çekti kapanışta güzel olursa yarında devam etme olası 560 izliyoruz
550üzeri olması güzel yarın 556 ve 559 izliyoruz geçerse 57x
3.5. Sermaye Piyasaları Güçlendirilecektir
3.5.a. Şirketlerin sermaye yapısını
güçlendirici ve özkaynakla
finansmanı teşvik edici
düzenlemeler yapılacaktır
Hazine ve Maliye
Bakanlığı
Sermaye Piyasası Kurulu Kanun 31.12.2021
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
575 üzeri 600 hedef günlük olmadı 556 -560
Dagada güzel olacak sessizlik iyidir