130.000 seviyesine geri çekilip ,kısa orta vadede 155000 formasyon hedefine gidebilir senaryo olarak...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
130.000 seviyesine geri çekilip ,kısa orta vadede 155000 formasyon hedefine gidebilir senaryo olarak...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kumbaraya yeni kumarbazlar mı itildi?
thy...
saatlik tobo formasyonu var.hedef 13.16 kısa vade için...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...8ce3171686.png
KD ne oldu sesin sedan kesildi Derin Geyik yakalandiktan sonra. Yasta misin ki?
Kac kisi sen yaz dedi, daha ne denilsin ki KD.
Ufak tefek hisseler yanliz problem. Insanin basini agritabilir. Ya da ters birsey olur, piyasa dengesi olmadigi icin tepetaklak gider, millet pesine duser. Her bir seyi mahkeme mahkeme sey eden insanlar var.
Al bak:
https://i.imgyukle.com/2020/06/22/Cco1NH.jpg
Bu soda cok sinirimi bozdu ordaki tiplemeler ve narsisti yuzunden, ama harbiden de cok iyi guldum orda. Muahahaha. Mahkeme Cetesi.
Endeks bozmazsa son yarım saat tavan olabilir mi?
Okuyorsun demek agha. Yazan benim zaten!
Cok ispiyonladilar o kulcude beni! Eee, o kadar ov ov allahin sanayi sirketini bulunmaz hint kumasi gibi, sonra da mahkemelerle ugras. Dogru mu bu?
http://share.matriksdata.com/Images/...1528416274.png
666,
hayal gücün müthiş :)
Cok gazliyorlar diye etkisini notrlemek icin sirf kotulerdim. Isin ilginci, sirketi korumak bana kaldi gazcilari sirkete saldirirken. Muahahahaha.
Ne bicim bir hisseydi yahu su Soda. Gunde 30 sayfa "En buyuk Soda", 10 sayfa da "En buyuk sensin hocam" diye giderdi. En ufak bir olumsuzluk yazsan saldirirlardi 100 kisi ustune. Issiz gucsuz 70 yasindaki herifin teki mesken tutmus, her yaziyi alintilayip ayni seyleri tekrarlaya tekrarlaya gazlardi.
Iyi sirket tabi ki butun Sise sirketleri gibi. Ama bu kadar da gazlamaya gerek yok ki. 30 hisselerinin hepsi iyi, o yuzden bluechip olmuslar. Sadece arada sorunlu periyodlardan geciyorlar.
Grafik mutlak degil. Ayni formasyondan kac kere cokenler var. Yataya sarmasi ama cogunlukla yukari atak ile sonuclanir. Butun havacilar yataya sardi. Yani sektorel. TAV genelde ayrisirdi otekilerden, holding gibi islem gorurdu. Havacilar giderken bile yataya sardigi olurdu. Simdi hepsi.
Yukari gidecekse hepsini tetikleyecek ne acaba?
Korona oncesi fiyati benchmark kabul edersek ben yukari gideceklerine inanmiyorum acikcasi. Bu tezi bozan tek sey var, o da gecirdigimiz krizlerden endeksin zaten asagilarda olmasi. Her koyun kendi bacagindan.
Turizm neredeyse %100 düşmüş, havacılar yine de iyi toparlandı.
Sadece turizmin dusmesi degil. Ucabilecekken ucmayan tanidiklarim var. Zorunluluk olmadan ben de ucmam. Yani gereksinin harici keyfine ucma azalacak.
mahkemedeki zat istifa etmiş ondan uçmuş
Sanki işbnin davası var.
Kapanış fena değil ha..
Ne der acep enigma Ustam...? Halk
gösterge -fiyat zirvelerini kutucuklar içinde gösterdim.gösterge en soldaki iki kutucuğun değer olarak üstüne çıktı.fiyat ise o tepeleri gördü.ben en sağdaki gösterge değeri olan 84-85 seviyelerinde fiyatın direnç göreceğini düşünüyorum ki o değeri de çok birsey kalmadı.yani yukarı yönde %2-3 arası bir marj daha var gibi.sonrasında genel olarak banka endeksinde kar satışı beklentim mevcut.
(banka endeksinde kısa vadede %2-3 yukarı ,sonrasında yüzde 5-6 cıvarı gevşeme,orta kısa vadede ise yüzde 15-20 yukarı senaryom var )...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a6d9965c09.png
Bugun itibari ile bu lagimdan kurtulmus bulunuyorum. Araci kuruma derinligi kapamasini soyledim.
Tek hissem TAV kaldi. Onu da tutmaya karar verdim. 7 senede 2.5 dolar temettu verdi. 10 senede 2-2.5 dolar temettu bekliyorum. Yani o kendii uzunda amorti edecek yabanci buyuk ortagindan ve gelirinin yabanci para olmasindan dolayi. Yok saydigim bir miktar da Sulun var. Ikisinin de satis yeri 5 dolar.
Araci kurum bedava veriyor sahna. Islem yapmiyorsam kapatacaklardir.
:dvr:...........
Ordakini iyi oku. Sulun yok sayiliyor. TAV 5 dolari elbet gorur bir iki sene icinde. Onun bandi belli, sirketin buyuk ortaga saits fiyati, buyuk ortagin kucuk ortaktan paylarini almasi, yabanciya blok satis, yani sirketi en iyi bilenlerin birbirlerine islemleri 5 dolar.
Islem yapmayacagima gore ikisinde de ben bu fiyatlari elbet gunun birinde gorurum.
Teşekkür ederim sn.Enigma...yazdım aklıma...
abi sen nasıl miliyetçisin.
milliyetçi adam doları 7 liradan bozdurur.
Hisseyi sansurledim. Herif pesimize dusmesin simdi.