At ÜsküDar demode, deveylen KASIMpa$$ağıya geçecez.
Printable View
At ÜsküDar demode, deveylen KASIMpa$$ağıya geçecez.
dün dolar 8 altına gelince 200-300 bp faiz artırsa yeter diyordu yrumcular (BBHT)
bu mantıkla 7,7 de 100 bp bile artırsa yeter demek olur yav.
yarın 7,5 olsa hiç artırmayın madem.
tam badem mantığı :he:
kasım ayı başında 122 bindi vadeli...122 nire 149 nire? genelde bu hareketi short yönünde yapıyordu...düşerken az zamanda çok yol alıyordu...bu sefer tersini yaptı...
krediyle hurda doğanı 40 bin liraya alan garip gureba arabanın değerinin sıfır olduğunu ikinci el ithalat açıldığında anladığında başlı başına bir batık krediyle karşılaşacağız
puhahahahaha
Endeks düşüyo ama usd tepki vermiyor, buda ilginç..
Aferim Dow aferim, kır bu bademcüklügilin belini iyiden iyiye..
Darısı tersinden ba$ına Dolar Bey.
yedıre yedıre sattı......hala 400...400 yedırıo....
noldu bebegim obo mu o alıntı yapma :kahkah::kahkah:
Dolar öylesine mide bulandırıcı şekilde çıkmış ki hayvani düşüşte bile 7.70 geldi anca. Allahın belası. Daha bir %10-15 gelse bu ülke nefes alır artık. Faiz silahı derhal çekilir umarım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi kapar mı???Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temmuz daki sert düşüşten 1-2 gün önce gelip "belki yarın belki yarından da yakın" diye yazmıştım.
Ağustostaki çıkış başlamadan 1 gün önce gelip 1 dk.lık grafikler atarak çıkışın başladığını yazdım.
Dün yine "Eyyy pala" diye dönüşü yazdım ve bugün 1294 diye rakam la destekledim. YTD...
Bunların tamamını formdaki yazılarımda bulabilirsiniz...
Ancak, kendini bilmez dallamalar ile uğraşacak vaktim yok. Benden bu kadar kalın sağlıcakla...
NOT: Herkes kendi aklını kullanacak ve kendi aklıyla iş yapacak, yapmalı...
yarım yol lönk.
döndük zabaha yani.
yannız bu dolar acıtmaya başladı asdas. :he:
pek vereside yok keratanın
BionTech aşı alımını Avrupa imzaladı
Rus ların kendi aşıları var, Sputnik
Sırada, Moderna nın aşısı bekleniyor..
Son dakika haberi: Dikkat çeken corona virüs açıklaması! Bu ay içerisinde belli olacak...
Tüm dünyada 1 milyon 250 bin kişinin ölümüne neden olan corona virüse karşı aşı çalışmalarından son dakika haberi geldi. ABD merkezli ilaç şirketi Moderna, corona virüs aşısının etkili olup olmadığının bu ay içerisinde belli olanacağını bildirdi.
11.11.2020
https://m.sabah.com.tr/dunya/2020/11...lli-olacak/amp
dolar 7,70 altına geçti. bankalararsında kim satıyor acaba?
Evini arabasını satıp bi de kredi çekip ülkenin kaynaklarını dolar alarak car cur edip yattıgı yerden para kazanma heveslisi çakallara çok iyi oldu beter olsunlar.
Siz inanana kadar ufak düzeltmelerle devam, daha çok yolumuz var. İnanacaksınız uleeeyyyynnn başka yolu yookk
Tez elden $Dolar 7,7369 & DowF 28,973 isteriz babayiğitler..
Bize de uygun kâr-al dü$er o vAkİt ki maliyet testepe zorlarız kalan kalın miktara....
7lerden alan bi grup vardı. 8 üzerinden kimsenin bozdurdugunu duymadım. Hep 10-12 liracı youtube izlemekten fantezileri uçmuş kişilerdi.Oraları bekliyorlardı. Umarım döviz adamakıllı gevşer ve stabil kalır da ülkeye huzur gelir finansal anlamda. Oğluna önlük alamadığı için kendini asan babalar, karnı doymadığı için intihar eden üniversite öğrencileri atanamadığı için kendine kıyan öğretmenler bitsin artık bu ülkede.
He, millet dolar alıyor diye oluyor bu fakirlik...kimse kötü yönetim demesin değil mi, 2002-2011 arası nerdeyse aynı seviyede kaldı usd...o zaman demek ki bazı şeyler daha iyi yapılıyormuş...kimse kişi başı milli gelirden, dolar bazlı asgari ücretten bahsetmez oldu...dolar dan bize ne demeye başladılar.
Bizim insanımız doları o kadar kolay bozmaz.
6,90 dan alıp da 8 üstünden bozan çok çok azdır.
Bizim insanımız aksine bir anda düşen bir enstrümanı bozmaz çünkü stop bilmez.
Hane halkı zaten anlamaz . Burada bile stop bilen insan sayısı %25 ancak vardır.
İnsanların elinde altın ve dolar kaldı.
Ama herkes ilk en ufak sürtüşmede fırlayacağını halen düşünüyor. Altın zaten Aralık ve Ocak aylarında genelde primlenir.
Ben spot malımın bir kısmını nakite çevirip bugun altın ve dolar ilave yaptım. Kademeli...
Ons 1850 ler destek şu an. Ama temkinli olmak adına yüklenmedim. Malum destekte mal almak da risk.
Dolarda da buralarda dengelenme bekliyorum.
Ama benim yatırım anlayışım farklı. Ben pandemiden önce yurtdışında çalışıyordum. TL varlığım sadece spottaki paramdı.
O yüzden herkes kendi mantığında değerlendirecek tabi ki.
bu adamlar kaldıkca dolardan zarar edılmez... 8.50'den bıle alan zarar etmez az bıraz sabrederse...
bır sekerının yukselıp ey bıden demesıne veya akdenızde makdenızde surıyede lıbyada bırılerıyle dıdısmesıne bakar... daha bunun s400 yaptırımı var, halkbankası davası var, var oglu var...
en gec 2 haftaya bırınden bırı olur gundem, hangı bırıne kac puan faız arttıracaklar bakalım...
aşağı gelirse 1460 altı 1438..
Trade manyAa yabtık ettik palagili resMen, bademlicük style olanı hele ), ithafen ;
http://www.youtube.com/watch?v=ioNng23DkIM
bu ttkom kadar beceriksiz bir kurum gören varmı. insanı parasıyla rezil ediyorlar.
maviyi test ediyoruz..
9.x trend devamı
bu yabancı girişi gerçek mi değilmi görelim..
https://i.hizliresim.com/QObtTX.jpg
1 ay önceki seviyeye düstü diye Dolar longtan batılır mı şayet türkiyede yaşanıyorsa
Keşke 1000puan artırsalarda 5.XXleri görsek yurtdışında ortamlarda rekabet edebilsek
YTD
AKkıllı pala hep terste biRakıYou di mi kentuf..
İki yazınca 10 tekbir tebrik destek falan geliyo ya hemencecikde, artiZ var yani bazarda hesabı )..
Sevgiler, saygılar, iyi trade'ler hisse.net ailesi ve uzantıları..
tekbir Allahu ekber