Sürekli yatıp çıkıyorum..
Selam ahali ...
Selamlar..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sürekli yatıp çıkıyorum..
Selam ahali ...
Selamlar..
Forum da short olmam diyenler bas göstermiş..
Boğa piyasasinda birinci ralliyi kaçıranlar için en sinir bozucu şey .
Piyasaya girmek icin büyük düzeltmenin bir türlü gelmemesidir
Onlar beklerken piyasa yükselir yükselir..
Martin Zweig
11.11.2020 - GARAN: 8.50, VAKBN: 4.75
19.11.2020 - GARAN: 9.50, VAKBN: 4.75
30.12.2020 - GARAN: 10.37, VAKBN: 4.75
Eyyorlamam bu kadar...
https://www.tradingview.com/x/VzTWqYdM/
NE DEMİŞTİK XBANK TA bu bir şekilde olacaktı...!!!
samimi bakışlarımıza inanan yok..!!
1534 en sağlam direnci geçilirse yeni sayfa açar endeks demiştik..!!!
https://www.tradingview.com/x/TxclJA1u/
1337 den beridir buraya yazıyorum.!!!
çalı arkasına sesleniyorum yapılan manipülasyona uymayınız emare yok iken short yapılmamalı diye binlerce kez yazdık..!!!
sonuç.!!!
1479-1337=xxxxxx
emare yok iken kazandığını iddia eden stop olmadan viop işlem yapanlara CİDDEN İTİMAT ETMEYİNİZ..!!!
sezarın hakkı sezara diyen bir kişi bile yok şu forumda..!!
spot işlemde banka tutmaya devam..!!
https://www.tradingview.com/x/9GGe3b1C/
bu da vadeli buyurun 1521 den beridir aynı senaryo ve tutarlılık ..!!!
teknik analizi asla yadsıyamazsınız..!!!
ne diyebilirim ki hakkımı helal etmiyorum..!!!
Herkese selam uzun bir covid tedavi sürecinden sonra yeniden aranıza döndüm.
Sakın yakalanmayın çok kötü çoook.
Hesde kırmızı yerler azalıyor.
Etkisini kaybediyor galiba.
Bir numara yoksa.
Rakkamlarla uyumsuzluk var çünkü.
Akçay geçmiş olsun
[QUOTE=akcay;5046676]Herkese selam uzun bir covid tedavi sürecinden sonra yeniden aranıza döndüm.
gecmıs olsun akcay...
hepiniz saolun hala koku yok iştah yok.
kötü olunca 8 gün hastanede yattım.
gittik geldik bir nevi.
herşeyin başı sağlık lafını yaşıyarak gördüm.
Reverse Morgage diye bir şey var. Geçen film vardı ABD li adam Paris'de ev almış, ölünce de oğlu gelmiş evi geri almak istedi ama daha yaşlı kadın ölmemişti olaylar gelişti. Biri de bu iş risklidir, ben de aldım öyle bir ev, satan 6 gün sonra öldü ucuza ev sahibi oldum diye anlatıyordu.
>>>>>
https://www.investopedia.com/mortgage/reverse-mortgage/
What Is a Reverse Mortgage?
In a word, a reverse mortgage is a loan. A homeowner who is 62 or older and has considerable home equity can borrow against the value of their home and receive funds as a lump sum, fixed monthly payment or line of credit. Unlike a forward mortgage—the type used to buy a home—a reverse mortgage doesn’t require the homeowner to make any loan payments.
...
Geçmiş olsun
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun akçay. Kasım başında ben de geçirdim koku iştah en az 20 gün gidiyor. Arkadaşımınki 3 aydır geri gelmedi. Kahve ve sirke ile koku alıştırmaları yapın mutlaka. Virüs burundaki koku soğancığına tutunup koku reseptörlerini bloke ediyor. Limon kolonyasını bile burnuma dayasam mümkünatı yok koku alamıyordum ilk başlarda.
Doktorunuzla da bu koku alıştırmaları için konuşmadıysanız konuşun derim.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen kişi uğraşıp veya fedakarlıkla iyilik yapmaya çalışır ama karşıdakinin işine yaramaz, daha kötüsü anlayan olmaz, ya da iyiliği unutur. Hayatta o tip durumlar her zaman sürekli oluyor.
Bu dünyada en zor iş iyilik yapmak, ama parasal iyilik genelde işe yarıyor, öte yandan bir kişiye bana olan borçlarını ödemesi para gönderdim, ben bunu hak etmiyorum dedi ama parayı da geri göndermedi.
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun sn. Akçay, gerçekten pis bir hastalık, koku ve tat uzun sürebilir, ara sıra halsizlik ve hafif kas ağrıları da oluşacak ama hepsi geçecek inşallah, bol meyve sebze bu hastalığın en iyi ilacı
Çok geçmiş olsun Sn. Akçay, iyi olmanıza çok sevindim SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçmiş olsun akcay...en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah...
Geçmiş olsun akçay, dün akşam sizin için endişelenen bir arkadaş uzun süreden beri olmadığınızı yazdıydı, tedirgin olduyduk, iyi olmanıza sevindim.
Akçay geçmiş olsun.
Abiler bu bjk başkanı ikinci kez covid mi oldu
Bjk başkanı ikinci kez olmuş. Mayısta ilki. Bu ihtimal kötü.
Bende 2 kez asemptomatik geçirdim.
Belki virüs az aldım.
eoronews isimli bir sitede önemli bir haber var.Okursanız iyi olur..İyi gclr.YTD
Sn. Ayasofya 2005,
daha önce kekik yağı/covid ile ilgili bilgiler vermiştiniz,
fazla/yanlış kullanılması zarar verebilecek bir şey
kullanım miktarı da 1-2 damla gibi az miktarlar olduğundan,
hem ağızdan kullanımda hangi bardağa çay/su kaç damla
hem buharını buruna çekmek için ne kadar suya, ne kadar damla konularında;
kullanmış biri olarak net sayılar verebilir misiniz.
(sizin daha önce yazdıklarınızı okumuştum, internette de araştırdım.
bir bardağa 1-2 damla diyen var 3-5 damla diyen var.
kir kaşık zeytinyağına 1-2 damla diyen var. bi netlik yok gibi)
Babam çocukken Lokman Hekim tüm hastalıklar için deva ilaç bulurmuş, en sonunda ölüme de bir ilaç bulmuş, sonra kimsenin eline geçmesin diye defterini suya atmış, sonradan bulunan kağıtlardan ilaç yapılmış diye anlatmıştı, ben de keşke atmasaymış diye içimden geçirmiştim.
Burada da hikayenin bir versiyonu anlatılmış, başka türlüleri de vardır.
https://dunyalilar.org/lokman-hekim-efsanesi.html/
Abi bir iki damla. En kolayı küp şeker üstüne koyup çiğneyerek gargara ile üstüne su içmek bunun saflık oranı %20-100 Arası. Eğer mecidefendi marka alırsan 1-2 Yeter. Kekik yağı içinde carvacrol diye bir madde var. Bu %70 oranın da ve bu madde mucize covid tedavisi diye geçiyor. Boğaz ağrısı, diş ağrısı balgam söktürücü vs
Kekik yağı ile ilgili paylaşımlar yapıyordum. Bazıları bu konuda ciddi ithamlar da bulunduğu için ara verdim. Adam diyor ki bu kaşıkla içerse ölür. Bir iki Damlayi zor içiyoruz. Üç beş damla içecek yürek ister.