odeabank mesaj attı 250k üstü 367 gün 0 stopaj %20.
odeabank mesaj attı 250k üstü 367 gün 0 stopaj %20.
Ziraat BAnkası Genel Müdürü istifa etti. Herhalde bankanın içini doları tutmak için boşalttıklarından rahatsız olmuş olabilir.
Odeabank mesajında kampanya şu tarihe kadar vs gibi birşey belirtmiş mi?
Stopajdan ti yok
Uzatmiycaklar herhalde
Son gune kadar bekliycem.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bi sorum olucak size, yıllık bağlayıp aylık ödemeli kaç almalıyız ki düz 20 orandan daha iyi olsun, aylık ödemelinin bileşiği olacağı için
Nkolay da 31 Marta kadar değişiklik olur mu?
Gelişmemiş, parti devleti şeklinde yönetilen ülkelerdeki yöneticiler kurallar, yasalar ve üst makamların talepleri arasında sıkışıp kalırlar.
Onların yasalara aykırı, ileride kendilerini hukuki anlamda zora sokacak taleplerini yerine getirmezse yükselemezler, görevlerinden alınırlar.
O nedenle bu ülkelerde çok önemli makamlara bile profili düşük, etik, insani değerleri önemsemeyen ancak ölümüne biat edebilen kişiler seçilir.
merhaba,
bu hafta TL, $- DCD icin fiyat alanlar oldu mu? Bu oynakliga gore verilen primlerin yukselmesi gerekir.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...-onay-41772112
Eyvah eyvah...
Syg,
Evet, arkadaşlar Odea enflasyona endeksli mevduat konusunda ne yapıyoruz? Sabit oran ve endeksli olması iyi ama gelecek hafta oran artabilir mi acaba bilemedim. Gerçi bazı arkadaşlar kampanya duyurusu geldi demişlerdi, muhtemelen değişiklik olmaz diye düşünüyorum...
hesap kesim ücreti ile ilgili bir kanun çıkmıştı (galiba).. sözü edilen karar acaba özel tek tük açılmış bir dava konusu ile ilgili mi ...
bugün yarın netleşir...
Hüseyin Aydın: Türk Lirası cinsinden tasarrufa ihtiyaç var
Türk bankacılık sisteminin bilanço büyüklüğünün 6 trilyon lirayı geçtiğini ifade eden Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, toplam aktiflerin milli gelire oranının yüzde 121’e ulaştığını söyledi. 10-15 yıl geriye gidildiğinde toplam aktiflerin milli gelirin çok altında olduğuna vurgu yapan Aydın, “Bugün milli gelirin yüzde 120’lerine ulaşmışız. Bu süreçte sektör ülke büyümesinden daha hızlı büyümüşâ€ diye konuştu.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...c-var-41772109
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ta deprem
Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’taki revizyona ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaşıldı.EkoTürk TV Haber Koordinatörü, ekonomi gazetecisi Ali Çağatay, kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’taki revizyona ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı.
Vakıfbank’ta eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun yönetim kurulu başkanlığının sonlandırıldığını öne süren Ali Çağatay, yerine Mustafa Saydam’ın getirildiğini belirtti.
Yönetim kurulu üyeliği tartışılan ve son olarak “sahte diploma†iddialarıyla gündeme gelen Hamza Yerlikaya’nın yönetim kurulu üyeliğinin de sonlandırıldığı ifade edildi. Genel Müdür Abdi Serdar Üstünsalih’in göreve devamı kararlaştırıldı.
Ekonomi gazetecisi Ali Çağatay’ın verdiği bilgiler şöyle:
Halkbank: Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Kerem Alkin’in üyeliği sonlandırıldı. Genel Müdür Osman Arslan yerinde kaldı.
Ziraat Bankası: Genel Müdür Hüseyin Aydın görevden alındı.
Genel Müdürlük görevine Alparslan Çakar; yönetim kurulu başkanlığına da Burhanettin Tanyeri getirildi.
https://odatv4.com/ziraat-bankasi-ha...-26032155.html
hürriyetein haberi ile ekotürkün haberleri...
Müdür göndeirldi mi ?
Bankaların hesap işletim ücreti almaya başlayabilmesi için TCMB'nin ücretler listesine bu kalemin eklenmesi lazım. Bankalar bu konuda ciddi baskı yapmasına rağmen TCMB bu konuda bugüne kadar herhangi bir adım atmadı. Mahkeme kararı tek başına yeterli değil. Şahsi fikrim, hesap işletim ücreti vatandaş için geri gelmez, bir ihtimal firmalar için geri geliyor olabilir, ama mevcut konjonktürde o da imkansız.
Yıllık 100TL hesap ücretine kafayı taktığınız kadar günlük doların %0.50 puanlık artışına da kafayı taksanız?
Bu arada karşılaştırma amacıyla yazıyorum :
Günlük TL faizi net : %0.046875
Günlük USD artışı net : %0.500000
Hayırlı alışverişler...
400 gün üzerinden hesaplarsak %20 net oranın bileşiği 21.92.Yıllik bağlayıp aylık ödemeli düşünürsen yine 0 stopajlı 19 orandan aşağı bağlamamak lazım (tabii paranın meblagina göre değişir bu hesap 500 bin tl' nin aylık faizi farklı 1000 bin tl' nin faizi farklı eğer faiz gelirini de tekrar mevduata yapacaksan)
En para gene düşürmüş 18,5
ekonominin batak da olduğunu pehlivana ve bir kaç piyona bağladılar ?
teflon tava
vur
bir o yana
vur
bir bu yana
Halkbank’ I aradım sordum şimdi üreten hesap diye yıllık bağlayıp aylık ödemeli 18 dedi.oran milyon üstüne verildi
Mesela bu aylık ödemeli 18 mi yoksa düz yıllık 20 mi karlı yada 19 aylık ödemeli bulsak ne olur
Üstteki linkle yapılan hesaplama;
1.000,00 TL anapara, yıllık %18 faiz üzerinden 1 aylık dönemlerde faiz hesaplanmak suretiyle 1 yıl vadeyle faizlendirildiğinde, vade sonunda getireceği faiz tutarı 195,62 âTL, yatırımın dönem sonunda ulaşacağı değer (baliğ) 1.195,62 TL 'dir.
Şimdiki Değer (Anapara):
1.000,00
Faiz Tutarı:
195,62 TL
Gelecekteki Değer (Anapara + Faiz Tutarı):
1.195,62 TL