İçindekini dökdü
Ve demokraside neymiş
Mafya da ne yaparmış
Kim vatandaşı koruyacak
Printable View
İçindekini dökdü
Ve demokraside neymiş
Mafya da ne yaparmış
Kim vatandaşı koruyacak
Bakan soylu : Sayın Cumhurbaşkanımız
Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız...
defne hanım derken
Bunlar hep clinton 'nun başının altından çıkıyor da, !CHP ye yüklenir.
:notr:Aynen,burası muz cumhuriyetimi acep,herşeyi ele geçirdik meydan bizemi kaldı diyorlar !!!,neyse fazla ciddiye almıyorum,çünkü benim öngörümde ileride olacakları biliyorum,valla onların yerinde olmak istemem,öyle gelecek kolay bilinmez,zaten zamanlan belirtiyorum.
ABD'nin California eyaletinde gerçekleşen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralı olduğu açıklandı.
Koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası Sağlık bakanı açıklama yapacak
Erdoğan : Türkiye’nin önünde yeni fırsat pencerelerinin açılmasını sağladık
Erdoğan : Salgın döneminde bir çok firmamız daha önce hiç varlık göstermediği ülke ve bölgelere açılma imkanı buldu
Erdoğan : G20’de sanayi üretimi en çok artan devletler arasında yer aldık . Aynı dönemde Türkiye ile ABD arasındaki ticaret hacmi %4 arttı
Erdoğan : Öncü veriler Türkiye’nin ilk çeyrek büyüme verisinin çok güçlü geleceğini gösteriyor
Erdogan : ABD ile müttefiklik iliskimizi önemsiyoruz
Erdoğan : Biden’in 1915 açıklaması iliskimize ek yük getirmiş olsada , NATO toplantısında gerçekleştireceğimiz görüşmenin yeni bir dönemin habercisi olacağını inanıyorum
Erdoğan: “Haziran ayında yoğun aşılama kampanyası yürüterek normalleşmeyi hedefliyoruz.”
Sağlık Bakanı : 1 Haziran’dan itibaren 50 yaş üzeri vatandaşlarımız aşılanmaya başlanacaktır
Emniyet genel müdürü Mehmet Aktas PTT yönetim kurulu üyesiymiş .. :notr: :notr:
https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Kuru...u-Uyesi-1.aspx
Yazıyoruz çiziyoruz ,bazen kafam duruyor. Muhalif veya ortanın solu tüm haberlerde cumhur ss yi korudu yazıyar. Ya insaf kimi savunacaktı ? Ha diyeceksiniz ki niye sustu. Pazarlık anca bitmiştir. Demişlerlerdir ki sen hemen susma iki tırıvırı daha yap konuş ama bir şey söyleme. Zaman gösterecek.
Damat galiba haklı gibi,ne demişti,at izi it izine karıştı.
Dizini finalinden bir şey beklemeyin, klasik net flix dizi sonu gibi,yavan.
Düşüncem iyide olur. İktidarlar gelir geçer.
BU ÜLKE HEPİMİZİN. DAHA FAZLA REZİL EDİLMEMELİ.
İzmirin iki takımına da başarılar .İyi olan kazansın.
https://www.trtspor.com.tr/haber/fut...da-233422.html
Hülooooogggggg...demek istiyorum sayın seyırciler
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altınordu’yu 89. Dkda attığı golle 1-0 yenen Altay süper lig’e yukseldi .
Dünyanın bilmem kaçıncı büyük ülkesi ve ekonomisiyiz diye riv riv edenler, İstanbul borsasnın dünkü çöküşü hakkında gıkları çıkmadı...
Sonra, diyorlarki yastık altında ve yurtdışında neyiniz varsa çıkarın,ülkenize getirin , ekonomiye kazandırın..
Bu kafayla,ancak Nahcoin alırsınız..!!..
Halka arz 'dan kağit almayin...pişman olursunuz....
Unutmayın iyi bir sey olsa size vermezler...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.