bugünkü fiyat takas hareketini beğenmedim
niyetlerini hoş bulmadım
ama belli olmaz tabi
Printable View
katılıyorum.....daha güçlü bir hareket beklerdim.... bu yüzden hafifledim...
https://i.hizliresim.com/suefx9b.png
son durum...
https://i.hizliresim.com/8s819ql.png
ne çektik adi,******** kağıtdan be,misli misli çeksinler nerede çekerlerse,nerede burunlarından gelirse,demekden başka,var mı elimizde bir şey...he vardı,hissede dönen dalavereler ,dolaplar hususlarında yazanlar olmadı değil,biz ne yaptık 70 tl den buralara düşmüş al,düştü bir daha al.aldık tam aldık,bu enflasyon şartlarında hesap et zararı:vk::seyt:
bugün 2,10 ve 2,05 i 2,15 den sattım
2,05 den tekrar aldım. yarın da sizin analiz gibi gidecek
2,00 kapandı zaten
yarında 2,00 ve 1,95 i verir herhalde.
burada 1,50 ye kadar kuyu açabilir.
cuma günü gri belli olunca sanırım o zaman yön ortaya çıkar.
genel borsada alan da satanda yabancılar.mal kusturuyorlar. ya da gri liste gereği çıkıyorlar cumaya belli olur
bugün tahtayı bir yokladılar sanki
ama büyük parasal bir hareket var
parasal hareketin olduğu yerde bereket de olur
bakalım göreceğiz
vay köftehor vay,
BIST100
BIST 50
BIST 30 KATILIM ENDEKSLERİNE GİRMİŞ CANTE miz
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...90585c8fd0770f
Hesap hatalı olsa gerek.
ODAS’ın Şirket Sermayesi içindeki payı % 48,53’den % 83,63’e mi çıkmış?
Saçma sapan bir kap.
Birazdan düzeltme gönderirler.
Bakkal dükkanı yapmaz bu hatayı.
Neyse.
Bu başlık altında ne kadar yaralı KY var ki, sürekli 40 kişi 50 kişi tarafından anlık takip ediliyor.14-15 in altına
düşmüyor.bir de foruma hiç girmeyen haberdar olmayanları düşünün...Böyle olduğu müddetçe idda ediyorum kimse yukarı beklemesin.Her zaman söylerim herkesin el ele tutuşup kazanabileceği bir dünya malesef yoktur.Şirketin patronları her iyi
haberi satış olarak kullanıyorlar.Venezuella da petrol doğalgaz çikaratacağız masalını bir havuç gibi KY nin önünde tutuyorlar.
Enflasyon muhasebesine geçmeden önce aslan gibi bilanço gönderen şirket deve yükü zarar yazıyor.Nasıl oluyorda 21.75 TL den tahsisli sermaye arttırımını kullanan ODAŞ bu hisseleri 15.35 TL.den yatırım ve emeklilik fonlarına satıyor.SPK nın buna müdahale etmesi gerekmez mi ?KY bilerek zarara uğratılıyor. Son yılların Sülün Osman ı bu şirketin yöneticileridir.
Yahu bu güne kadar gönderilen hangi iyi KAP için, haber için faydası oldu ki.Son bir senedir gelen bütün
haberleri sat fırsatı olarak kullanmadılar mı?94 yılından beri piaysada olan SPK lisansı almış,25 yıl kurumlarda dirsek
çürüten birisi olarak söyleyebilirim.Böylesini hiç görmedim.Ne tarafa dönersen dön delik onlardan yana.
Sayın, vesper
evet ,
yaptıklarına,
toptan olaylara bakarsanız doğru.
Bunu bütün hepsi yapıyor da,
hiç birisi bunlar kadar başarılı olamadı.
Bir yönü ile konu bu.
Böyle düşünmemin sebebi ise şu.
Çok hissede uzun zaman bekleyen biriyim.
satmamak üzere aldığım çoğu hisse %100 ü geçerse satarım.
yani hiç bir hisse burada bir yılı nadir geçirir. gün gelir gider
ama bu CANTE bi geldi gitmiyor.
üzerine düşmem de bu yüzden.
MİLYARLARIN TAŞIMA MALİYETİNİ DÜŞÜNEMİYORUM
Hal böyle olunca iyice üstüne düştüm.
demek ki tahtacı ya da sahibi, her kimse,
bütün bunları maliyete koyacak.
o parayı tek başına yemesini istemiyorum.
bu son bölünme ile de eskilerden kimse kalmadı buralarda.
Adamlar potansiyel müşteri olarak,
helal gıdacıları seçmiş.
katılım yapan güya faiz yemeyenlere VİP.
Şirket sermayesindeki payı nın yüksek olması iyi bir şey,Ancak bu normal yönetilen şirketler içindir.
Adamların eli KY nin cebinden çıkmıyor ki.Bu Venezuelle meselesi ile ilgili KAP gelmeye başlayınca,açıkcası
bende epeyce heyecanlanmıştım.Ama gelinen noktada bu adamlar operasyonu kime verdilerse tam bir kitipiyoz.
Kimseye tek kuruş kazandırmadan ilerliyorlar.Venezuella meselesi yılan hikayesi,pehlivan tefrikası olarak KY de dilden dile aktarılıyor.
Hata var veya yok demiyorum.Her ne yapmaya çalışıyorlarsa, KY nın aklını karıştırmayı çok iyi beceriyor.
Belli ki spk nezdinde hiç çekinceleri yok.KY nın bilerek isteyerek zarara uğratılmasın yaptırımı olmalı.Ancak Ülkenin
geldiği duruma bakarsak,SIRTLARINI İKTİDARA DAYAYANLARIN NE ÇEKİNCESİ OLABİLİR Kİ.
Evet doğru.
SPK ile el el operasyonu yapıyorlar. Çekince yok.
Sermaye olmuş 7 milyar , tabloda 2,9 gösteriyorlar. Bunu gösteren de CANTE yöneticileri değil Merkezi Kayıt Kuruluşu MKK.
Liyakat ülkenin genel sorunu.
Ya da bilinçli yapıyorlar.
Ne zaman düzelecekler merakla bekliyorum.
Düzeltme geleceği kesin.
Kap’ı atan çante değil Merkezi kayıt kuruluşu.
Başka şirket isimleri yazamazdı diye düşünüyorum çante atsa kapı.
Zaten dipnotta yazıyor:
Bu açıklamanın MKK tarafından yapılıyor olması ilgili kişilerin, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki diğer açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.
Doğrudur hocam kesin gelir düzeltme
Tam yalancı çoban hikayesine döndü
Sicilleri o kadar bozuk ki herşey bekleniyor bunlardan
Sayın egeduk uzun zamandır sızınde yorumlarınızı takıp ediyorum merakımı maruz görürseniz ben cahıllıgın(bılgı,tercube..)verdıgı cesaretle 1 senedir zarardayım ama siz ve sizin gibi tercubesı belli olan yatırımcılar nasıl düştü bu vıcdansızların bu oyununa
Bende 6 senedir borsadayım kendı aklımla hic zarar etmedim ama para piyasasını bılenle para kazanılır dusuncemı( Twitter'da ömerhanı dinleyerek ) baskasının aklıyla iş yapan olmanın bedelini ödüyorum
Geşecek Yeni kaplara ınanarak 1 yılı doldurduk bu hissede önemlı ataklar olacagı ınancım kayboldu🤦bedellı olurmu olursa naparız telası var içimde sizce bu telesımın aslı olabılırmı olursada tahmınınız nedir?saygılarımla diğer değerli yorumcu arkadaşlarımda fikrını paylasabılırmı
şuan hisse olarak 7 kat arttı..... ataklarda sat al denemek en iyisi.....sebep hisseler 7 kat artı.....kaldırmak daha zor....bunun için de hisseyi toplayacalar bunu yapacaklar....bu benim düşüncem....yatırım tavsiyesi içermez...bol kazançlar....
tedavüldeki pay sayısı ne kadar çok olursa,
hissenin kılcal damarlarına kadar görürsün.
mesela ESEN de bir aort var bide tek pompa atar damar var,
toplardamarı göremezsin.
teknik bile güzel çıkmaz.
nabız çıkmaz
sonuç olarak tehlikelidir.
sağlamdır falan ama
her an elinde vefat edebilir.
Ne diyecekler.
40 tl den aldım 70 aldım niye düşüyor mu diyecekleri
niye 880 yapmadın mı diyecekler.
gördük gübre fabrikalarını ne oldu?
bu da aynısı olur.
çok tuhaf
barbut atıyorsun dörtcaar geliyor.
o atıyor dübeş geliyor.
kalkıyorsun zar tuttun diyebilrmisin.
adam sana demez mi.
zarları kontrol edipte ataydın.
zarlar bozuk bile olsa kaybeden olursun.
Gerçekten gidip te ne diyecekler, merak ediyorum.
Bozuk bilanço açıklamadan 1 gün önce toplu hisse satışı yapılması içeriden bilgi alanların ticaretine girer hapis cezası vardır işlemler incelensin diyebilirler
Tahsisliden satılamaz kaydıyla dünyanın lotunu aldıktan sonra bu satılan lotlara nasıl izin verildi spk da onay verenler araştırılsın diyebilirler
+%7 den aynı gün -%3’e toplu satışlar küçük yatımcıyı mağdur etmektedir manipülasyonu yapanlar araştırılsın işlem yasağı getirilsin diyebilirler
Bilemiyorum aklıma gelenler bunlar
En azından her yapılanı kabul etmediklerini itirazlarını dile getirmeleri güzel bir hareket hukuk için