Kendi maaşını 100.750 ye yükseltmiş
Kendi maaşını 100.750 ye yükseltmiş
Borsada birlerine çok fena malı yükleyip gidecekler aman dikkatli olun, bankalarda batık kredi çok diyorlar
defalarca yazdım buralarda bu şark kurnazı hakkında..
ortalık karışınca peydahlanır bu, iç bayıcı sloganlar atıp forumun içine eder.. üç nöronluk aklıyla manipülasyon yapar hesapta.. ne hikmetse yönetim de müsamaha eder buna. baktı tepkiler geliyor başlığın gediklilerine yalakalık yapar. yüz bulursa daha da coşar.. derken dolar dönüşe geçinde anında sıvışır.. sesi soluğu kesilir.
budur arkadaşın basit algoritması.
Hmm
Belki de siz, hangi başlıktan bahsediyorsanız, o başlığa zarar veriyorsunuzdur.
Sizin beğenmediğiniz algoritmalar, sayfalarca yazılıp ifade edilemeyecek pislikleri, tek bir cümle ile ifade ediyorlardır.
Yönetimde, sizin ifadenizle, göz yumduğuna göre, aslında göz yummuyor, bilakis, yol veriyordur.
Mesela...
PİSLİK.
Herkes bu tek bir kelimeden, farklı anlamlar çıkarabilir.
Mesela, ben, bu tek kelime ile, belki sizi kast ediyorumdur.
Ya da ülkeyi yönetenleri.
Ya da kendimi.
Bilmiyorum !!!!
O yüzden, sürün kendinizi Niğde'ye, başkasına PİSLİK atmadan önce 2 kere düşünün.
başlığı kirletmemek için muhabbeti uzatmayacağım. siz de pisliğinizle kirletmeyin.
engellendiniz.
Büyük resmi görmüşsünüz Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.youtube.com/watch?v=TYFPxz35gm0
"KUYUMCUDAN KÖTÜ HABER "KAYNAĞIMIZ SAĞLAM,..."
Ytd .
Herkes ne kadar faiz indirecek diye bekliyorsa yine ters köşe yapıp sabit tutabilir mi ve hatta arttırabilir mi?
Ters köşe ekonomisinde herşeyi beklerim
800 bp indirsin, donu indirmek nedir nasıl oluyor bi görelim istiyorum artık içim şişti.
Ya berat neden gitti madem biz bu noktaya geri gelecektim hiç değilse doların çıkacağı belliydi ama faiz düşüktü ulan hem yüksek faiz hem yüksek kur hem de sifjr rezervi nasıl başardınız Nobel vermeleri lazım bunlara yaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın faiz indirimi gelirse yakın zamanda şok faiz artışının kapısı aralanır çünkü kurda oynaklık daha da artar nereye gideceği belli olmayan kur ihracatçıya da yaramaz daha önce benzer senaryoları çok yaşadık
Zor bir gune daha basliyoruz...
Herkese bol sabir dilerim..
Atismayin biribirinizle, zaten sinirler gergin...
Syg,
SIkmayın canınızı okşayın dolarlarınızı. Hayat kısa. Dolarınız yoksa işte o zaman istediğiniz kadar delirebilirsiniz. dermisim :)
9,34
Dolarim yok...
Syg,
Ankete buyurun, gecen sefer yamulmuştuk
https://onlinepoll.me/poll/vote/tcmb...ari-tahmininiz
yükselen direnç çizgisi bugün 9.48'de, yarın d*****n kuyruğu kopacak. Faiz indirimi gelir ve haftayı 9.48 üzerinde kapatırsak 11'li seviyeler mümkün. işte o zaman endekste, dünya piyasalarındaki türbülansla birlikte $1 seviyesini de konuşmaya başlarız.
10 yıllık tahvillerde de minimum 22 seviyeleri de görülecektir.
Dudu reenkarnasyonla tekrar geldiginde borsa yukselecek insaallah.fakat ahtopod olarak gelirsen nolucak[emoji39][emoji2957]
https://youtu.be/87MJ81PXDJI
İndiricek indirmicek indiricek ....papatya falina bakmak lazim[emoji39]
Ben MB sının yerinde olsam abdest imi alıp ya allah bismillah diyip tertemiz 4 puan gömerim..
Kasım ve aralıkda bu işe devam ederek doları min 12 tl ye kilitlerim..
Bankalardaki 250 milyar dolar böylece 750 milyar tl fışkırır..
8-10 arasına inmiş faizleri kampayalar ile millete ev ve araba ihtiyaç adı altında dağıtıp bu 750 milyar tl nin en az 500 milyarının piyasaya akmasını sağlarım..
Özel sektör de ciro ve karlar fışşşşşkırır..
Vatandaş ın aldığı ev araba seneye min yüzde 50 zamlanır....Orası da tamam..
Dövizciler zaten tamam..
Yaz arkadaşım otuzbin kadınla nasıl beraber oldum...
Not al arkadaşım..
Dikkatini ver.
https://twitter.com/UstAkilOyunlari/...85291227877378
akçay paylaşmış viop topiğinde..
Sıradakiler şöyle bi bakın bakalım..
O sizin cadde çocuklarını görebilecek misiniz..
neee ahahahaha...
450 milyar dolar dış borç var. Dolar 2 TL iken 900 milyar TL yapıyordu. Dolar 10 TL olursa 4.5 trilyon TL yapar. Vergiler ile ödenecek bu borç !
ppz fonundan tamamen çıktım,yarısı hyv yarısını upp yapacağım.
O borç ödenmiyor..(dolar 3 tl de iken de o borç vardı..hatta belki daha da azdı..ödedik mi..yoo)
Çevrilip durur..
Çok az bir miktarı gerçekten ödenir..
Bütün dünyada böyledir..
FED in tek derdi o yüzden faizleri olur olmaz sıfıra indirmek ve sıfırda tutmakdır..
Tam 2.5 falan gidiyor du ki hopppp virüs çıkıverdi faizler yeniden sıfır hatta üzerine 4-5 trilyon dolar daha..
Bütün dünyada o borçlar zaten ödenmeyecek herkes farkında bunun..Çevrilsin yeter..
900 milyar TL borç çevrilir ama 4.5 trilyon borç konkordato demek.
Ancak şu an kimsenin umurunda değil.
Yerli ve milli kesim dolar ve altında. Onları zengin etme derdindeler. Borç ta bir sonraki hükümetin kucağına bırakılır.
Peki ya güzel ülkem ne olacak?
İngilizlerin sözü var; easy come, easy go.
https://www.milliyet.com.tr/yerel-ha...landi-11294722
2016 yılından bir haber..(253 milyar net borç..2021 de 262 imiş)
Doların 3 tl olduğu zamanlar..
Rakamda 3 aşşa 5 yukarı aynı..
Demekki neymiş..
Batış konkordata falan hikaye..
Zira 2016 da da batacaz edecez deniyordu..
Borc vermeye devam etmesinler bak nasil batiyoruz?
Tek guvencem su inancim: bizi batirmak istemezler, sagmaya devam ederler....
Syg,