Satarsan düşer,alırsan çıkar.😊😊😊
Printable View
Forum yine sessiz.. Arkadaşlar, 4 tavan olmuş ama burası neden sessiz böyle :)
Çok hacimli ve çok istekli gidiyor maşallah. Ancak,bu hareketini bir habere bağlaması lazım diye düşünüyorum ortaklar...
Bol kazançlar olsun ybtaş yatırımcısına. 2500 lerden beri takipteyim sonra alırım yarın alırım düşsün alırım diye diye alamadık. Nasip . Sabredip bekleyenlere helal olsun:bravo:
Buraların hareketlenmesi zor beklemeyin.Kşmse 10bin verip bu hisseden almaz.Mantık şu pahalı ama 1 liralık hisse 5 olsa ucuz niye ucuz 5 diye ucuz ama orya sorgulamadan araştırmadan 50 bin atar.Mevzu bu kadar basit.
Öyle tabi haklısın.Bayadır sipte 4 hissem var.Kendimce fikrim var.Doğru hareketler yaptığım inancındayım.Sixin desteğiniz göz ardı edilemez.Özellikle Merit te.
Mart ayında alımlara başlamıştım. Afyon ve FMİZP bölünmelerini yakalayan biri olarak (o zaman paramız da azdı) böyle bir hisseyi kaçırmamam gerektiğini düşünerek alttan alttan topladıkça topladım. Serdar2337 arkadaşımızın da PÖİP hakkında bilgilendirmeleri ile bazı olayları da anlayıp o meşhur 20'ci kim ise oyunlarını bozmak da bana nasip olmuştu. Şu anda geldiği yer çok iyi.Hedefim biliyorsunuz ilk başta yazmıştım 750,000 TL net kâr idi,ona ulaştım hamdolsun. Böyle bir hisse her zaman rastlamaz. Kâr realizasyonlarına başladım ben birkaç gündür ortaklar. Birkaç ay nakitte kalıp gelişmeleri izleyeceğim. Eğer pandemi ile ilgili sıkıntı olursa (İNŞALLAH OLMAZ,ALLAH ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ KORUSUN VE YÜCELTSİN) BİST düşecek malumunuz. O zaman yine yüklü girerim diye düşünüyorum. 2018 den beri Kalkınma ve sonra Ybtas sabırla bekledim,bazen uykulardan oldum ama değdi. Hakkımızda hayırlısı olsun ortaklar.
Sofradan karnı doyan kalksın,herkes kapasitesi kadar yesin, Aç gözlülük yapmasın sonra hazımsızlık yapar.Alana satana hayırlı olsun
Hangi taşı kaldırsam altından btr ciler çıkıyor.Paranın kokusunu almada ustalaştılar tek bir sorun var bunlar kolay kolay da doymaz eyvah eyvah....
Borsadaki bedelsiz potansiyeli en fazla olan şirket(bir hisse ye 1,236.adet),sermayesi en küçük şirket(100.bin.tl.)
dolaşımdaki lot sayısı sadece 4,650.adet,acaba yeni bir kent başlangıcı olabilir mi...?
Çok faydalı bir çalışma yapılmış, lider ybtas
https://twitter.com/kabasakaly/statu...171379201?s=20
Sayın novice investor grafik ne der?Bekliyoruz...
Sayın; Hocalarıma,
saygılarımla,
elleriniz den öperim.
diyeceğim de pandemi var, geçince öperim,
Cümleten nasılsınız İnşAllah,,
Tezimi verdim,,
Yrd.Doç,Dr, Öğrenci olarak
Aranızdayım,
Hissemiz hakkın da bir şey yazmıyorum,
Görünün köy kılavuz istemez zaten..
Selamlar,,
Esenlikler,,
Tebrikler.Yolun açık olsun daha iyilerine inşallah.Hangi daldasın.Yani konu.Hekimlikmi ekonomi mi siyaset mi.🤔🤔
17,000 seviyelerini geçer mi dersiniz ortaklar? Sermaye haberi gelse şu sıralarda ne güzel olurdu :)
O haberden hiç umudum kalmadı ama bi rüzgar var güzelde esiyor maşallah
tesislerinin bir kısmı stok fazlalığından kapalı, son bilançolarda sürekli zararda, memlekette inşaat uzun süre kıpırdamaz.
tek beklentisi bedelsizdi, vermedi. uzun süre de vermeyecek.
piyasada 450K yeni yatırımcı var, sığ hisselere hücum etti. bu rüzgar da sönecek.
söylediklerim yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte YONGA gibi patlatacaklar. o zaman kimse durduramaz. tekrar 3-4 binli seviyelere yıldırım gibi çakılır.
ben karımı alıp çıkmıştım, bundan sonrası intihar.
YONGA hikayesi ders olsun. kalanlara bol kazançlar.
Brek brek konuşan Oflu arkadaş arıyorum arkadaş Brekooooo 😊 Ben kendi adıma konuşuyorum kendi yorumumdur,kimseyi bağlamaz.Karnı doyan masadan kalksın dedik mi dedik.Doymayan artık Allah ne verdiyse razı gelecek.Bence şu ahlatcı tahtaya girmesinin atraksyonu bugün kü hareket yarınlar ne gösterir onu bilemem.Bence yine aynı acemi hareti.Bu adamların karnı kolay kolay doymaz.Allah hayırlısını versin diyelim.Ytd.
Yonga işi biraz farklı hocam orda sunj beklenti olustu.Zaten 2018 de 7900 bedelsiz vermis.He burda zarar olan sirket cepten yer sermaye erir burda zaten yok denecek seviyede beklenti surekli artiyor.Şuan dipte alıcı yok 19.817.100 satış icin sirada millet he olaki kalkarsa fena herkez otursun hesabını hapsın benim yada bir başkasın>n demesine bakmasın internetten araştırin.
yatırım yapacağı şirketi araştırmadan (tüm şirketler için) geçmiş yıl kar zarar,özkaynak, bedelli,bedelsiz,temettü vs. bakmadan yapılan yatırımları deli cesareti olarak yorumluyorum. (yazdıklarım kendimi bağlar)
6980 e alıp 20800 e sattığım güzel hisse
Forum yine sessiz sedasız beklemede.. Mart ayındaki hedefler güzel kâra bıraktı yerini. Ama sermaye haberi ile ilgili beklentim sürüyor ortaklar. Yine de güzel sayıda hisseyle uzuuuun vadede bekliyorum. Kâr realizasyonu yaptım tabii ki...
Sessizlik hakim... Ortaklar,hissemiz tavan serisi yaptı yine de sessiz kaldık. Tok gözlüyüz :)
Hissede yeniden maliyetleniyorum ortaklar. Çıktığım hisselerin kârı ile şöyle yine uzuun vadeli bir heyecana gireyim. Ya nasip...
Hafta sonu araştırır millet ençok bedelsiz kimde var🙄🙄🙄😂😂
Bu foruma gelip bilgi edinmek isteyenler olabilir.Hemen küçük bir hesap yapalım... 133 milyon geçmiş yıl kârı var, 13 milyon da bu dönem zararı olsa.. 120,000,000 (yüzyirmimilyon TL) sermayeye ulaşmak için 120,000,000 - 100,000 = 119,900,000 TL arttırım yapar. Bu da (119,900,000x100)/100,000 = YÜZDE 119,900 (YÜZDE YÜZONDOKUZBİNDOKUZYÜZ) bedelsiz potansiyelimiz var demektir. Borsa tarihinin gelmiş geçmiş ve bir daha kırılamayacak rekoru olur.
3@ -35 sene önceki sermaye ile işliyor BİST’in en düşüğü
Bedelsiz potansiyelli bütün hisselerde Karton'dan dolayı hareket var :)