Dün biraz trade yaptık maliyeti zar,zor 2.52'ye indirdik bugün...güvenmiyorum gerçi bir kenarda bulunsun :(
Printable View
Dün biraz trade yaptık maliyeti zar,zor 2.52'ye indirdik bugün...güvenmiyorum gerçi bir kenarda bulunsun :(
Ya kardeşim kendi yazında kendinle çelişen bir dolu şeyler yazmış sın sonra çıkıp millete beyinsizler yok şunlar yok bunlar diyorsun.Biz o yazıları 5 saat önce yazmızdık. Sean sonuna kadar ses yok senden. Akşam az bir eksi kapayıncaya başlıyorsun ukalalık yapmaya. Madem öyle niye yazmadın şimdiye kadar. Yüksekten aldığını tekniğe göre birşeyler yazıyorum diyor sun.Bu kadar bu işi biliyorsun da 3.11 lerden yükselecek umuduyla alan sen.Niye 2.40 lardan yükselecek umudu taşıyan insanlara hakaret ediyorsun. Senin beynin senin olsun sen önce bir zararını çıkar kendine faydan olsun.3.11 yükselecek diye alan sen beyinli, 2.40 yükselecek umuduyla alan beyinsiz öylemi? Veya seninle aynı fikirde olmayan beyinsiz öylemi? 2.40 tan bir umut ile alan beyinsizse 3.11den yükselecek diye alan çok mu beyinli.Hadi oradan hadi.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya sen niye araştırmadın da 3.11 girdin hisseye şakamısın sen kardeş.Şimdi uğraşıyorsun maliyet düşüreyim diye.O zaman bu müthiş bilgilerin veya beynin yoktu da hisse aşağı bastıkça yeni mi geliyor beynin yerine yoksa.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Hissenin Şu andaki Teknik analizi belli . Sabah açılışta sat. Akşam geri al. Hisse arada bir çıkarsa hiç acıma sat. YTD Değildir. Ben öyle yaparak zararı çıkarttım. Ben öyle yapıyor diye sizde yapmayın herkesin kendi görüşü. Bazen satıncada arkasından yetişemiyorsun. Onun için karar kendinizin.
Bu hissede sabır gerek ve para. Sabrı ve parası olmayan uzak duracak. Sabır için 6 ay beklemeniz gerek.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip herşeyden çıktı, fonet, ozgyo, pkart, Nurgyo. Buraya henüz uğramaz sanırım.
220 altına yüklü bir miktar alırım, bir miktarda 2,10 altına alıp tamamlicam bu hisse 2 lira bana göre ucuz.ytd
Neye göre ucuz.. Veya neye göre 2 lira
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beş - altı kişi kaldı iyi bir şey bence.20,19,18,17,16, 15 hepsinden alıcıyım gelirse.
Sıkıntı yok arkadaş alacağımız yer belli oraya gelene kadar bekleriz. Gelmezsede o bizim olduğumuz yere gelecek. Bende vakit ve para da bol. Ama önemli olan ne yapacağını bilmek
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kozalaklar ve ipek hareketlendi.eğer ihale edilirse, galip alırsa,bu avtur ne olacağını kestirmek mümkün olmaz.
Destekleri takip edecem
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün ozgyo'dan yüklü çıkmış ,
belki gelip burayı şenlendirir , belki de euyo , kim bilir...
Galip bugün fonete daldı
saol galip özdemir :bravo:
kim alırsa alsın, bence farketmez :oleyo:, akşama yerine koyabilirsek ne ala....
Güzel oldu bugün yine sabah kademeli 2,35 ve 2,37 ye biraz satış yazmıştım ,tekrar bugün 10 kademe aşağıdan yerine koyarsam bugün luk kafi...
2,29 ....2,28, 2,27 baskı var satış yedi 2,27 den alış yazmıştım 2,25 e hepsini alış girdim bakalim gelecek mi.
Şu fiyattan aldım bu fiyattan sattım gibi yazıları forumda paylaşmanın mantığı ne ola ki 🤔 kar ya da zarar edince paylaşıyor muyuz ?
Biraz kıpraştı 38 yaptı soluğu yetmedi 30 altına indi tekrar...2.50 yapar insan yalandan,veya mepetlen eşleşir fiatça...yani diyorki devamlı mepet benim üstümdeydi onun için fiat dengesi oluşturdum diyor galiba...insana sorarlar mepetin gideceği yere sen neden gittin 8'e kadar...işte burada Çaycı,Çobanın sistemi devreye giriyor,isterse Ayada çıkartır 7 kat yerin dibinede indirir,bizde ona uyarak asansör gibi bir aşağı bir yukarı hareket ederiz !!!
Sende paylaş önünde engelmi var.sanırım burası forum topiği,adam içinden geleni yazıyor...grafik ve indikatör hesaplarını burada neden yapalımki,borsacı olan zaten çoğunu biliyor,birsürü netler var çoğunda mevcut bu sistemler !!!...alıp satılanlar zaten sisteminde mevcuttur,yinede arkadaşlar sağolsun paylaşımını yapıyorlar !!!
ortak valla helal olsun, ilk defa biri iyi bir cevap verdi, aslında onuda paylaşmazdımda kaç gündür teknik temel paylaşım yapıyorum ve büyük oranda tutuyor, ve bundan burada rahatsiz olam bisürü insan var, halbuki faydalı birşeyler, takip etse kazanacağı yazılardı, baktim faydalı yazdıklarıma tepki gösteriyorlar bende bari yaptığım tradeleri yazayım belki daha etkili olur dedim, ağzına sağlık verdiğin cevap için .
2,37 den sattıklarımi 2,25 e alış vermiştim ,2,27 yukselttim alışları, biraz katkim olsun bakalım.
Ek 4473
şimdi bize ne diyen olur ama takmıyorum onları. Örnek Olarak.
Yaw en komik form burası olsa gerek, kaç gündür belki faydalı olur diye paylaştım destek direnc yerleri al satla maliyet düşürebilirsiniz dedim diye bisürü laf etti bazıları, bugün de değişiklik yapayım bakayım ne diyecekler dedim ve al sat yaptığım yerleri yazdım bunada satasanlar oldu, hani su reklamda bir adam varya herşeye kil olan, ayni onun gibi sayfa, saka gibi varya burasi, çok komik😂😂👌
Yarısını 2,27 çekip alınca 2,25 de kalanlarida vermeye karar verdi, bugün luk yeter bize.
arkadaşlar bu hisse de hedef ne ? 1.60 TL mi
yukarıda bazı üstadlar buralara gelebilir demiş, buralar dan alınır mı yoksa 1.60 TL beklenir mi?
Tamam burası forum işte insanları bilgilendirmek gerekmez mi temel teknik hakkında, forumun amacı bu değil midir neden grafik paylaşılsın diye soruyosun bi de entresan 🤔
Ayrıca burda sabaha kadar 2.22 den aldım 2.38 den sattım diyelim kime ne faydası olacak bu yazılanların büyük zararı olan arkadaşlara yol mu gösterecek iyi bari herkes zarar etmiyor kazanan arkadaşlarımız da var diye mutlu mu olacak zararı çok olan arkadaş paylaşımın amacı ne ?