hükümet beyaz karanfil uzatmakla kalmadı, resmen karanfil yolara döküldü. bence 4 kademe stopla beklemek mantıklı olur. 4 kademe can yakmaz. bu her senet için gecerlidir.
Printable View
bankalarda RSİ tavanı deldi, peki 30-40 kademe düzeltme mi gelecek. hayır öyle yapmazlar, 4-5 kademede 8-10 gün bekler ve kendini bir şekilde soğutmayı başarır.
Rsi ler tabanken öýle olmadı, devamlı soguduk )))
Dün bahsettim alimlar boyle güclu ise trend baslangıcı olabilir...
Eger öyleyse daha yolu yarilamadık bile...
Elbette kar realizesi gelir ama nerden gelir gormeden bilmek zor...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dış güçler dış güçler söylemide bu şekilde karşılıksız çıktı, ufak bir panikler yerlinin dolar satması nasıl bir fiyatlama içine girdiğimizi gösteriyor. keza bilmek zor ama bu dolardaki panik satış artabilir. neden, çünkü insanlar kendini korumak için dolar alıyordu.
Damat damat diye boşa yirtınmadık...
Ben bankaların önünde tek engelin damat oldugunu defalarca yazdım...
Ama ben de bir haftada %30 gidecegini tahmin etmedim.
Bugün nerdeyse hic bakamadım daha yeni oturuyorum pc başina
Bütün tarihi ralliler ha buradan dönecek ha şurdan geri gelecek diye başlar genelde. Şu an hala yüzde 70 çıkışa inanmıyor. Böyle de bir gerçek var.
Tavanda 3.5 milyon var...
Alirlarmı bence alirlar....
Vay arkadaş tavan fiyattan sattım , gene kaptırdım malı :)
Tavanda kac lot bekliyor arkadaslar
Aynını yasadik 2001 krizi sonrası....
Bist 20 bin oldu zirve dediler, 25 oldu oha dediler 30 oldu burdan alan enayi dediler, 40 bin olunca tum buyuk oyuncular borsadan ciktı dediler... borsa 55 bin oldu...
Şu an için bistte, 2 dolar normaldir. 4 dolar zirvedir bu sartlarda imkan yoktur...
Akbank hedefim 1 usd defalarca yazdım, ama ne zaman görürüz, akbankmı çikar dolarmı düşer görecegiz...
Fakat şu aziz ülke borsa neyise de, dolar ile birilerine unutulmayacak ders verdi. Adam gitti gün ülke risk primi %20-30 geriledi. Böyle bir şeye şahit olmak 20 yılda bir gelir. En son 2001 krizinde buna benzer durumlar olmuştu.
günlük pastada alıcı kim acaba görebilen varmı arkadaşlar tabi satanda kim
Tüpraş'ta bankacılık gibi gitseydi pek hoş olurdu.
Daha yeni başlıyoruz, Yabancı fonlar 10 gün için gelmezler en azından 2 ayık birsürede ine cıka kar realizasyonları ile devam edecek gibi. 19 Kasım da PPK toplantısı ne olacak onu bilsem net konusacagım. Benim hedef fiyatım 1.09usd. Ytd
Emeklilik fonları bir girmeye başlarsa daha gidecek epey yol var demektir.
BDDK ‘ nın temettü dagıtımına izin verirse ki ; USA ‘ da 2021 de serbest bırakıldı.Bu fiyatların 3 katı hayal degil. Bitiken karlar zaten piyasadegeribe gelecek. Ytd
nisandan beri döndüğü yerler
10 nisan 6.25
22 haziran 6.22
30 haziran 6.17
7 temmuz 6.14
Buralar açık şekilde direncin babası...Geçersek destek olacak, yolumuz uzun olacak bir nevi dönüm noktası, geçemezsek 5.80 destek, 5.50 dip
Ben geçeriz derim ana yeni yönetimin icraatları önemli
şunu bi tavan kapatın ağalar....
Satıcı ak yatırim...
Hain yine içerden...
bu sartlarda seçime gidilirse kesinlikle iktidar değişir onbinlerce borsa madurunu döviz madurunu enflasyon madurunu kurtarmadan asla cumhurbaşkanı yemin ederim ki seçim kazanamaz.çok ciddi ekonomik reformlar ve hukuk reformları olmadan ülkenin yarınları karanlıktır.en büyük hatayı (albayrağı) göndermekle ilk olumlu adım atıldı ikinci olumlu adım merkez bankası başkanının alınmasıdır. üçüncü beklenen adım BDDK başkanının alınıp yargılanmasıdır.reformlar yapılırsa ve partili cumhurbaşkanlığı yerine partisiz cumhurbaşkanlığı getirilirse ekonomik yönden ülke gerçekten uçuşa geçer ve tayyip erdoğanda büyük bir oy alarak iktidarını sürdürür.işte o zaman bu fiyatlar hayal olur borsa 3-4 katına çıkar döviz 5-6 tl bandına kadar geriler..
480-520 arası hisseyi kotuleyenler kayıp...onlara teşekkür borcum var. Benim hedefim 9-11 arası. Ondan önce satış yapmam. Yrd.
Tavanı bozan full yerli, rahat duramıyorlar
Kazandığımdan sevinemiyorum, 8 lerden dolar alıp ta elinde patlayanlara üzülüyorum :halay:
Ülkesinin parasına yatırım veya borsasına yatırım yapmak yerine 8 TL den dolar alıp ülkenin girdisine ekstra zarar veren her birey umarım hakkettigini yaşar ve yaşamaya devam eder.Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecmiş tarihlerde ki ve şimdiki tarihlerde hisse fiyatına Usd olarak bakınız. Artık CDS lerde ki sert düşüş daha birazdaha yol var gibi. Aşı dagıtılmaya başlanırsa ki 1-2 ay süre , beklenyiler olumlu. Ytd
Tavan tavan gidiyor bankalar, hayaller güzel ama böyle dik bir açıyla artış uzun sürmez.
Sindire sindire trende girip artmak varken böyle deli danalar gibi gitmesi gerçekten kimseyi korkutmuyor mu?
Akbank/garanti çok geri kalmışlardı ama mesela işbankası tarihi zirvelerine yaklaştı.
Neyse endişemi dile getirdim, malınız varsa stop falan koyun iyi takip edin böyle muhteşem çıkışların düzeltmesi de genelde ani ve sert olur.
Herkese iyi kazançlar..
10 tavan gidermi daha
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist ile kıyaslarsak bankalar hala ucuz, sıkıntı 1 haftada %30 prim..
bistin 1250 puanı bankalarsız kıramayacağını zaten herkes biliyordu...
Bakanın gideceğini, ekonomiyle alakalı verileri daha fazla saklayamayacağını ve bu gidişin bankaları patlatacağını tahmin ettim...
Bakanın gittigini gördüm...
Akbankın tavan olduğunuda...
TSKB nin yükselişi de aslında bir şeylerin işaretiydi...
Kısacası mızrak çuvala sığmadı...
6.20 yi bu 4. denemesi....kırarsa iyi, kıramazsa sıkıntı, bir de her yıl yaşanan kasım, aralık başı sendromu var, hani bakkal gibi hesap kapatıyorlarmış ya o dönem, o hangi gün başlayacak aceba...
Son olarak;
19 kasıma çok dikkat edin....
MB bağımsızmı, rasyolar kalkacakmı,faiz artacakmı ( şu an faizler düşüyor o tarihe beklenti ne olur bilinmiyor)...
Bu konularda bankaların istediği olmazsa sert düşüş kaçınılmaz...