3 ayı geçti, diğeri 8 ay. Hisseleri açtırmaya niyet yok biz zaten batmışız müjdat niye batmasın. Müjdatı artık iş çevresi adam yerine koyduklarını zannetmiyorum, müjdat bitmiştir
Printable View
3 ayı geçti, diğeri 8 ay. Hisseleri açtırmaya niyet yok biz zaten batmışız müjdat niye batmasın. Müjdatı artık iş çevresi adam yerine koyduklarını zannetmiyorum, müjdat bitmiştir
su sahsiyetsiz adam su surec boyunca sadece is yapsa dalevereyi birakip butun borclarini oderdi. ama nasil bir kafa var anlamiyorum. gore gore kendini iflasa surukluyor.. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.borsagundem.com/haber/sir...iliyor/1219179
Murat bey bu haberin bize faydası olurmu? bilgi paylaşımında bulunabilirseniz sevinirim iyi günler...
o haberin bu şirketle uzaktan yakından ilgisi yok o haber de bahsedilen konu yıldız pazar ile ilgili ayrıca hiç halka açılmamış yeni şirketlerle alakalı bir durum o haber yani bunla ilgisi yok
kısa ve net bi şekilde söylemek gerekirse.
gen yatırıma dava açmak için hisseye ihtiyacım var. uygun fiyata hisse satmak isteyen arkadaş varsa, özelden ulaşabilir.
Genpower Asya'da görevli arkadaşımdan bugün haber geldi... All Hüseyin özetle Murat bey Genpower Asya olarak faaliyetimiz devam etmektedir demiş. Hayırlı olsun Mahkeme sürecine en yakın isim benim elinde hissesi olan yatırımcılar 1 lotunuzu bile satmanızı önermem.. Murat DOĞAN
sayın Deniz 60 gün önce sayın Mesut Kemal ULU ile görüşmenizi biliyorum... mesut kemal ulunun 1 milyon lotu yetmedimi buraya 0,10 kuruşa hisse toplamaya geldin. mahkemeye müdahil olmak kolay ben sana istediğin hisseyi tedarik ediyim gönderiyim gel duruşmaya ne yapmak istiyorsan yap... herkes görsün diplomasız avkat denizin neler yaptığını...ytd