Arkadaşlar B grubuna geçme ile ilgili yayınlanmış bir liste var mı? Ben bulamadım. Böyle bir liste yoksa B grubu şartlarını(Hacim Fiyat vs.) taşıdığı için mi böyle bir sonuç çıkıyor.
Printable View
Arkadaşlar B grubuna geçme ile ilgili yayınlanmış bir liste var mı? Ben bulamadım. Böyle bir liste yoksa B grubu şartlarını(Hacim Fiyat vs.) taşıdığı için mi böyle bir sonuç çıkıyor.
Fiili dolaşımdaki payının değeri 10mln TL ve üzeri olan hisseler B grubuna girer. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Pimas icin kapa haber dusmus hocam.hisse devri.okuyup aciklamama yaparmisin neyin nesi.kotu bir durummu hissedeyim...
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin sahipleri kendi arasında top çeviriyor. Kim satmış kim almış. Sağ cepten sol cebe gibi. Hesapları denklestiriyorlar heralde. Önemli değil denmiş açıklamada zaten. Sabah anlarız. Ben bilemedim. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Oltayla balina tutmaya çalışanlar var. Kafana vurup alırlar ekmeğini akıllı olasin. Artık durduramazsın. Bu gidiş kaçınılmaz. YtD
Spek çok cesur .. Malını kaptırmaktan hiç korkmuyor .. Deli cesareti.
Egeprofil Pimas hisselerini 2.7lerden satin almış. 10 taksitte odeyecekmis. Birleşme bu olsa gerek. Pimasin artacak karı da egeproya bundan sonra. Bir de pimasin kocaelideki milyonluk arsası var tabi. YTD
Küsüratları hiç sevemedim spek. YTD