Saglam verdiler
Printable View
Saglam verdiler
Guzel haber
Otomobili "Yerli Otomobil Ortak Girişim grubu" yapacak.
VESTL söz konusu grubun %19 hissedarı.
Neden kendi adına patent almış. Ortaklarına rakip mi olacak?
Enteresan...:Sad:
Arkadaslar ben vesteli 2 yildan beri takip ediyorum. Kisa dusunen arkadaslar icin malesef cok guzel seyler soyleyemem ama uzun vadeciler icin cok guzel goruceklerine tahmin ediyorum. Nedeni ne gelince vestel artik tv vs ile ugrasmak istemiyor.Muhtemelen tv kismini elinden cikaracakdir. dedikodularda bence bosuna degil. Vestel artik kapuk degistiriyor ileride vesteli yerli batarya ve elektrikli arabalara parca ureten bir firma olarak gorecegiz. onlardda biliyorlarki gelicek bu islerde tv vs cok fazla getirisi olmayan ve rekabeti cok olan bir is. Ileride 2019 da trde vestelin sarz istasyonlarini gormeye basliyacagiz ve merakla bekledigim batarya fabrikasinin ilk temelleri sonrada patenti alinmis elektrikli arabalara uretilen parcalarin uretimi.tabiki bunlar zaman alicak isler. Deniz bank gecn seneden beri elindeki kagitlari artiriyor neden acaba diye dusununce onlarda biliyor vestel gelicekdeki dunya sirkleti olucagini. tabi su anda tahmin edemedigimiz bir cok ortaklik teklifleride gelicekdir. Onun icin elinizdeki kagitlarin degerini bilin derim arkadaslar .piyasada oyananan psikoloji oyunlarina aldanmayinnn. saygilarimla yatirim tavsiyesi degildir
Elimde vestel hissesi var. Biraz da zarardayım ama endişem hiç yok! Yukarda sayın helal para arkadaşımın dediğim gibi uzun vadede çok iyi yerlere gelecek. Param olsa bu fiyatlardan da alım yapardım. Yakın zaman içinde yükselmesi dileğiyle, herkese bol şanslar.