Sorun yok, kademeler'i takip ederek toplamaya devam ediyorum.
YTD
Printable View
Sorun yok, kademeler'i takip ederek toplamaya devam ediyorum.
YTD
Hissenin 2.47 den 2.09 a düşme sebebi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
neticede bazı olumsuz durumlardan dolayı bu fiyatlarda ama ortada bir terslik var bir kaç aydır yabancı alışta bir kaç gundur iş alışta surekli birileri sahip çıkıyor bunu 2.40larda da yaptı 2.47 ustune atacaktı 3 defa denedi izin vermediler ve endeks sıkıntıda %15 yedi...AVANTAJ oluşturacak HABERler zamanı...şirket en azından AVM konusunda beklenti oluşturacak haber açıklamalı...kişiye ozel uretimi gomleklik kumaştan denime pantolon kumaşına kaydırması guzel hindistanda da uretim seviyesini UST Noktalara çıkarması guzel..bir de senin dedigin gibi FİNANS ihtiyacı için EFELER ÇİFTLİGİN HALKA ARZ haberi gib beklendi-neticede SERMAYE ARTTIRIMI oldu-
Adamlar tahtaya tam hakimler sanırım. İstedikleri gibi kademeleri silip süpürebiliyorlar ve aynı süratle indirebiliyorlar. Sanırım bekledikleri bir miktar hisse. O kadar.Mini-sabır....Düşüncelerim ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar speğin yukarı doğru yaptığı 3-4 kademelik hareketleri, tahtayı olgunlaştırmak amacıyla aşağı doğru yapabileceğini de hatırlatmak isterim. Panik yapmamanızı öneririm....Sevgilerimle sktaşa devam ytd
Yalnız 2.10 aşağısı uçurum gibi zararına verenleri görüyorum...
S1453 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 7665tarih tekerrürden ibarettir