fiyatı neye göre belirlemişlerdi ?
fiyatı neye göre belirlemişlerdi ?
Son kapanış fiyatı 0.14 kuruş. Ama kağıt zaten 0.13-0.14 arasına kazık çakmıştı çok uzun süre. Tahtadan satacak olanda o fiyat aralığıda satardı zaten anca
Puky yanlış otoparktasın sizin ki bi üst katta
Zamanında kottan atılsa diyordunuz,işte atıldı dileğiniz gerçekleşti,peki ne yapacaksınız ???,anlaşılan habersice atıldığı için sizde şok oldunuz !!!,gerçekten durum ilginç,26 senelik borsacıyım hiç bu durum olmamıştı,uyarı yok,bir nitelik yok,ilginç,bundaki zarar diğer hisselerimden çıkartırım,zatende çıkarttım,ama Rıdvana yedirmem !!!...önümüzde mahkeme var,bakalım hakim bu yönde ne karar verecek,ortada şirket olmadığından hakim red verse bile okadarda olacağını sanmam,sanırım duruşmayı tekrar ileri tarihe atabilir,istermisiniz birde cezayı kap yöneticilerine kesmesini,gerçi davalar mevcut şikayete göre görülür,bakalım adalet çarkı nasıl çalışacak,tamam birlikten kuvvet doğar,ama her nedense bu ülke yönetiminde çoğu şeye güvence unsuru kaybolmuş gibi...neyse bakalım Aralık ayında ne olacak...esasında bu durum borsadaki diğer şirket hisselerinede örnek teşgil edecek,pat kottan atılmak demek haber vermeden borsadaki güven unsurunu tehlikeye sokar,zaten borsada hertürlü fırıldak mevcut,herkes vurgun vurma peşine düşmüş borsaya kote olurken,8 senedir hep günü birlik takıldım,ama buna benzerlerinde yattıp,yattığım hisselerin ayarına gelenlerlen değişime gittim,zaten böyle olmazsa borsada kazanamazsınki:wave:
Pazartesi anel elektrik için etkisi ne olacak bakalım.
Koyun can derdin de kasap et! Ne olacak, Anelt belasından kurtulduk diye tavan tavan götürürler.
Utanmazlar, daha geçen nispet yapar gibi temettü dağıtmadılar mı? Anele’de!
Anlamadığım bu Anelt yatırımcısı ŞeytaN Rıdvan’a ne yaptı da bu kadar bize düşman oldu?
Anele’den Anelt’e iş verseydi taşeron sözleşmesi ile 1 hafta da faaliyete sokar idi. Ama o’nun amacı KY cebinde ki son kuruşu almak idi. SPK da buyur dedi ve kottan attı!
Yazıklar olsun, bu düzensizliğe!