Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG 3 tabak mantı yedim rakıya yer kalmadı herhal gitmiyor .. Afiyet olsun akşam mantı zor hazmı da sıkıntı [emoji4]
Alıntı: Originally Posted by reha kaya O'da bir taktiktir, yede geber d. herifi denmez, herhalde?:notr: Tuzu nasildi?:kahkah: Tadı tuzu iyiydi sadece çok yeme sonucu hazim derdi var :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Tadı tuzu iyiydi sadece çok yeme sonucu hazim derdi var :kahkah: Tadını tuzunu sormadık, tuzu bolca konulduysa bilet içindir dedik!:vk: Simdi bu, bilet ne tarafa kesildiydi abi, der!:seyt:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tadını tuzunu sormadık, tuzu bolca konulduysa bilet içindir dedik!:vk: Simdi bu, bilet ne tarafa kesildiydi abi, der!:seyt: Benim bileti kestiremez , ha olduda kestirirse kendine olan olur :)
Sofrada kimse Yok , başlıktaki kişi sayısı spor totodaki sayılar gibi yine :vk:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Benim bileti kestiremez , ha olduda kestirirse kendine olan olur :) Özgüven -10- numara!:bravo: Bir gun tanışırsak, gorurum ben o zaman özgüveni!:dvr:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Özgüven -10 numara!:bravo: Bir gun tanışırsak, gorurum ben o zaman özgüveni!:dvr: O konuda sorun yok özgüven -10 :kahkah:
Orta cizgi olmus eksi (-) nerede adamnigin dibi!:vk: